torsdag 16 juli 2009

TORSDAG 16 JULI 2009




Hejsan alla raringar.Hoppas att ni har det bra i det vackra vädret.Här skiner solen för fullt.Har fått kaffe av Älsklingen idag på våran underbara veranda.Det är så mysigt att börja dagen där.Njuta och bara vara nära min stora kärlek ja det är mysigt.Han är mitt allt jag älskar han så mycket så ibland gör det ont.Mina änglar oxå .Ja min familj betyder mycket för mej......Sedan har jag ju fått en stor och helt underbar familj här i bloggvärlden.Trodde inte det skulle ge så mycket men jag ÄLSKAR er oxå.Finns det några mera som tycker att vi skulle fixa till en bloggträff.Skulle vara så himla kul tycker jag.Har fixat och donat lite här hemma .Ska ta med mej mellankillen och ta en sväng till stan och strosa runt lite.Ska till bibblan och låna lite böcker.Sedan blir det en sväng förbi goa svärmor för lite fika.I kväll kommer ju Ernst ska jag inte missa.Ha een underbar dag alla underbara Bamsekramizar ~~~~RITA~~~~~.

12 kommentarer:

Patricia sa...

Jag känner som du...glad för min älskling o mina busungar, glad för de vänner jag fått via nätet som blivit riktigt goa vänner på olika sätt och nivåer... =)

En blogträff låter kul men kan vara svårt att få till...bloggar ju med folk från norr till söder och öst till väst... hi hi.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram patricia

Mina Lantliga Rum sa...

hejsan!!

låter som du har det mysigt,förstår att du njuter i solen...här har det åskat i tre timmar,och regnet öste ner,TRIST!!
så fint du skriver om din kärlek!!
hoppas du mår bra och får en trevlig helg!!

kramar!!

Roses & Angels sa...

Jag längtar så men dom har inte kommit ännu, undrar vart dom är. Mmmm ni verkar njuta och mysa riktigt bra på verandan! Skönt! Jag känner likadant för min man, visst är det härligt!!! Japp skogen blev det idag och blåbärspaj har vi fått men hittade inga svampar,men letade dock inte heller så jag så så fina blåbär. ha en fin kväll nu med din käresta! Kram

Hemmet Är Min Borg sa...

visst är de mysigt att kunna sitta ute, äntligen har jag en egen uteplats jag oxå nu
kramis

Roses & Angels sa...

Kaffet är alltid klart här så det är bara att komma!!! Tjejerna har precis kommit hem och är hos sin pappa, trötta! Kommer hit imorgon! SNYFT! Men ja imorgon! Ha det gott kram

Cc sa...

Vi har haft sol här idag med men tyvärr missade jag Leijla i går, typiskt. Kram

Lotta sa...

Hej hopp.Vad gott att få kaffet serverat på favvoplatsen,och av favvomaken!Visst är det underbart att ha en stor familj att "äga"och älska.Ha nu en mysig kväll.Kramisar Lotta

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Tack för dina gulliga kommentarer hos mig..Det gör mig såå glad! vad fint du skriver om din familj! Jag har också turen att ha familj som jag älskar jättemycket! Visst vore det spännande att få träffas i verkligheten nån gång...man har ju verkligen fått vänner i bloggvärlden! Önskar dig en trevlig helg! Kram Therese

japp sa...

hejhej. tack för din goa kommentar.. så härligt me sån kärlek, en familj eller kär vän.. de är lycka de.

Hoppas dörren ska bli fin här.. har inte börjat än, men de blir nog snart.

Önskar dej en fin Fredag, kram på dej. Helén.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bloggträffar låter så kul, men var bor du tro.. Jag bor ju i Värmland, men vi verkar inte ha samma väder. Kan tro du bor mer söderut kanske. Hur som helst det är gott och höra att du mår så bra.
Kramar AnnaMaria

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej, vad kul och få läsa att du mår bättre nu :P Familjen är den mest betydelsefulla och håller med att man har verkligen fått underbara bloggvänner!

Ha en trevlig underbar solig fredag och att din helg fortsätter i samma anda!

Kram
Elin

Faster Safira sa...

Hej. Jag hittade hit nu, för första gången, via en annan blogg. Vilka fantastiska kort/foton Du har på bloggen. Jättefina!
Och jag känner precis som Du. Älskar de mina så mycket.