tisdag 1 december 2009

TISDAG 1 DECEMBER 2009


Hejsan alla underbara !!!!1000 tack för alla goa och värmande ord nu när jag inte mår så bra.Ni är bara för goa & gulliga ,det värmer i mitt hjärta ska ni veta.Hoppas att ni hade en fin och mysig första advent.Vi fikade med lussebullar och pepparkakor kaffe glögg och kall underbar julmust.Ja det var mysigt och gott.Tände även första ljuset.Vad fint ni har fixat och donat ,har jag sett när jag kikat runt.Jaha då var vi inne i DECEMBER då.Ringde till läkaren igår men fick inte prata med läkaren.Hon sa jag skulle ta det lungt.Ja igår sov jag från och till hela dagen.Idag sedan änglarna gott till skolan har jag fixat lite med tvätten.Sedan fikade jag med Älsklingen innan han åkte.Har sovit en stund oxå.Men i morron ska jag ju till läkaren,så det är bara att ta det lugnt.Änglarna har önskat köttfärssås &spagetti till mat idag så då får det bli det.Sedan blir det att fika med Älsklingen och kolla på Äntligen Hemma.Ha nu en fin tisdag alla SÖTISAR MÅNGA KRAMIZAR ♥RITA♥

15 kommentarer:

Älskade pion sa...

Var rädd om dig goa du.Passa på och vila om kroppen säger ifrån att du ska det. Hoppas att du blir mer klok på vad som är fel när du har varit hos doktorn imorn. bamsekramar Ulrika

Inredningsfrun sa...

Hej söta du!!!

Nej, ingen bröllopsdag här inte. Dessvärre så skulle vi bli fyra i familjen, men naturen ville annat. Så det har varit lite tungt. Men, men! När man är på botten finns det bara en väg upp. Det hjälper mig i alla fall.
Hoppas att du mår lite bättre snart.

Styrkande kramar till dig från mig!!

// Inredningsfrun

Anonym sa...

Hoppas Läkaren kan hjälpa dig .
Ta hand om dig .
Kram Jenny

Unknown sa...

Hej där
ta hand om dig nu och gör som läkaren säger :) jag hoppas verkligen att du blir bra snart...
härligt med fika och mys med sin familj, ska själv se äntligen hemma.
kram /Catthie

Gammelbålsta sa...

Hej!
Lycka till hos doktorn imorgon och ta det lugnt och försiktigt. Många kramar från Aydan

Lilla Lycksta sa...

Hej du rara Rita!
Tack för din fina kommentar hos mig. Jag hoppas att du får en bra doktor nu, så att du får den hjälp du behöver. Krya på dig och var rädd om dig och framför allt vila.
Många kramar till dig, Camilla

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

Jobbigt när man inte känner sej helt hundra!!
Hoppas det inte är något utan bara lite vinter trött, inte konstigt om man blir det i detta mörker och allt regnande som varit!!
Kram Camilla.

Photo by Maria sa...

Hoppas läkaren kan komma med ngn dunder kur i morgon..

Krya på dig..

Kram
Mia

Tina sa...

Hej Rita ❤
Önskar jag kunde ta bort det "sjuka" du bär på!!!
Jag önskar dig all lycka till i morron hos läkaren ❤ Hoppas de finner svar på varför du mår dåligt & kan åtgärda det!!
Tänker på dig ofta!!
Varm kram fylld med läkning, ljus 6 energi från mig ❤

Sari sa...

Hejsan!
Ja, då var har vi sett ännu ett Äntligen hemma! Fina barnrum de gjorde iordning!
Du frågade om mina lingonkransar. Ja, faktiskt har jag gjort några på beställning! Hade ingen tanke på det innan jag började...Jag gör både runda och hjärtformade. En krans att hänga på dörren, ca 30 cm, har jag tagit 130 kr för. Är du intresserad, kan du maila mig på ekeby72@live.se
Ha det så bra!
Kram Sari

Livet på Berget sa...

Ja det är "bara" att ta det lugnt, inte så lätt när man är orolig. Bra att du ska till doktorn imorgon ialla fall. Så mysigt ni haft.
Krya på dig!
Kram
/Sara

annika sa...

Hoppas att du får besked i morgon på läkarbesöket. Såg att du var intresserad av Saris lingonkransar. Hon är jätteduktig att pyssla. Det vet jag garanterat för vi har jobbat ihop under mer än 10 år.
Kram annika

Mamma C sa...

Hoppas det går bra hos läkaren i morgon.
Kram mamma C

Monika sa...

Hej rara vännen!

Äntligen lyckades jag ta mej in här. Min dator gillar inte snoweffect! :o( Den brummar o låter som en rymdfärja strax innan start.

Hihi, nästan så man tror man ska lyfta o flyga iväg! Men jag sitter säkert ;o)

Lilla vännen! Så tråkigt att du inte mår bra. Hoppas det är lite bättre nu och att du kryar på dej så mycket.

Varma kramar o tankar

Monika

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Hoppas att du snart är på bättringsvägen....Skönt att få komma till doktorn! Då blir du snart nog bra! Många Krya på dig kramar till dig från mig.