lördag 23 januari 2010

LÖRDAG 23 JANUARI 2010


HEJSAN ALLA GODINGAR!!!!!!Idag blev det härlig sovmorron,till 10. Då hade dom mindre ÄNGLARNA gjort god frukost med massa gott och tänt ljus.Ja det är ju bara så himla härlig och mysigt äta frukost länge och bara mysa.Inga tider att passa så himla härligt.Nu är jag ensam hemma så jag ska damma och fixa och greja lite här.Änglarna är ute och åker pulka.Älsklingen jobbar.Ska ta en stilla tango med dammsugaren och torka av golven.Lyssna på go musik.Visst är det härligt ljust ute och solen skiner i dag Härligt.Sedan blir det middag i dag vill dom ha stuvade makaroner med korv eller korvstroganoff med ris .Har inte bestämt än vad det blir!!!!!!Är inte så förtjust i något men vad gör man inte för barnen.Igår blev det att kolla på Let´s dance .Ja dom är duktiga.Sedan vet jag inte så mycket somnade i soffan,vaknade halv3 .Ja då är man trött!!!!!  HA  DET GOTT ALLA   SÖTISAR.♥ ♥ ♥ GOA KRAMEN  RITA ♥ ♥ ♥

27 kommentarer:

Anonym sa...

så skönt att solen lyser lite på dej, det känns så gott då!

önskar dej en fin helg!
Kramis

STENLYCKA sa...

Ja här lyser solen och det är -6 grader. Jag och min man har varit ute på en promenad i det vackra vädret. Nu skall jag ta mig en kopp kaffe och njuta av att det är lördag och att jag är ledig.
Ha en bra fortsättning på helgen!
Kram

Livet på Berget sa...

Men så skönt att ni har sol. Här har det snöat hela dagen. Har också städat men det var kul för en gång skull. Somnade också tidigt så jag vaknade runt 7 och körde igång med städet. Långprommis har jag också varit på, skönt! Nu ska jag börja måla några små speglar tror jag, För övrigt mår jag lite illa, har tryckt i mig en stor mängd godis, det brukar jag inte göra så min kropp fick en sockerchock tror ja. Usch, nu ska jag inte köpa godis på länge är mer en fika tjej.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Cilla sa...

Härligt att bli bortskämd av dem man tycker om.

Kram Cilla

Photo by Maria sa...

Idag har det verkligen varit en underbar dag med härligt solsken, hoppas du hunnit njuta lite av det med och inte bara städat..

Ha nu en bra lördagskväll..

Kram Mia

Marie Louise sa...

Skönt med sovmorgon,sov ockå till kl. 10, sen blev det en jädrans fart med disk o dammsugning. Det där med en stilla tango - det ska jag allt be gubben och ta. Bra ide!
Kram till dig! Marie..

Stjärnor & Champagne sa...

Vad dom åker pulka dina barn hihi. Det är bra att dom är ute i friska luften. Idag körde jag ut mina + kompisar annars är det vääääääldigt lätt att hamna vid datorerna.
Ha en bra kväll...

Kram Anne

LinnaLi sa...

Hej!

Härligt med mys!

Ha en skön lördagkväll!

Kramar

Linda

Mamma C sa...

Här var det ingen sovmorgon. Kl. 10.00 satt jag hos frissan och kapade 20 cm på håret. Har inte varit hos frissan på 9 månader. Sedan var det hem och städa av lite granna. Snart är det tv och mys som gäller. Ha en fin kväll.
Kram Mamma C

Unknown sa...

Hej Rita
Oj vilken härlig lördagsmorgon, men sen har du som hos alla andra...
dammsugning och matlagning.

Men nu ska jag mysa framför tv;en.

Du har så fina kort, och skriver mycket läsvärt.

Ha en fortsatt skön helg.
Kramar
/Maggan

StinasLoppis m.m sa...

Hejsvejs , solen har lyst idag o vart underbart härligt ute . Gott med en tupplur Kramen på dej //STINA

Elsa och Helena sa...

Ha,ha, det känner jag igen...brukar också somna i soffan. Känns lite snopet när man vaknar.

Vilken härlig lördagsmorgon du har har haft.

Ha en lika fin kväll!

Kram Helena

Home No.1 sa...

Hej härligt skön frukost och sol!!!
ha en fortsatt fin helg!
Kram Annica.

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så härligt det låter med färdig frukost. Visst är det så att man låter barnen välja lite mat så det blir lungt.Ha en underbar helg.
Kram Theres

Vitt hus med svarta knutar sa...

En sådan mysig morgon du haft. Kan tänka mig att det är lite lättare att göra måste-grejorna efteråt. Stuvade mackisar är görgott, bra smak dina älsklingar har ;-)
Kram och fortsatt trevlig helg,
Regina

Vit som snö sa...

Hej vännen!
Ohh vilken härlig dag jag haft på stan, massa fina inköp av kläder, mössa, sjalar, underkläder, blommor....känner mej riktigt lyxig!
Hoppas du har det bra!!!
Kram Cilla

Fågel Blå sa...

Hej på dej!
Underbara bilder!!!!
Ja det är skönt att få sova ut ibland, och sedan mysa med tända ljus och en härligt god frukost kan det bli bättre!

Kram Kathrine!!

Lilla Rummet sa...

Godmorgon!
Ja, det var en härligt solig dag igår. Kul när barnen passar på att vara ute och åka pulka nu när det finns så mycket snö. Såg oxå Let´s Dance, de är ju så himla duktiga. Såg Robinsson igår, och det börjar bli mycket tjafs nu i laget. Har inte bestämt vilken jag tycker skall vinna.
Ha en skön söndag.
Kramiz Britt

Unknown sa...

Vilken härlig lördagsmorgon, att få vakna o frukosten ä klar! Va gulligt utav era barn! Här har vi inte sett till solen, tror jag..hmmm nu blev jag fundersam men jag tror faktiskt inte att den ha varit framme på fler dagar. Jaa, jag ä ju inne i rusten :) Just nu känns det inte så där lockande att börja igen, men men. Det blir nog av snart när jag har kollat runt lite här :) Ha det gott. Kram Lenita

Sabina sa...

Skönt när man har fått det städat och klart. Jag kan i ju för sig tycka att det är rätt najs att städa hemma om man får göra det i fred och med riktigt bra musik på=)

Det där med maten är ett gissel tycker jag, för iaf vi vill oftast äta lite "godare" mat på helgen, vad nu godare mat är;)

men då brukar jag göra två olika maträtter faktiskt, något till kidsen och något till oss vuxna, brukar passa på att äta räkor och sådant som barnen inte riktigt uppskattar som vi;)

Hoppas du hade en fin kväll och åt gott vad det än blev.

Varm kram till dig.

Roses & Angels sa...

Hej! hihih ja dom är väl söta dom där. Dom är gjorda av plåt. Ha det bra kram

SussiLibySweden sa...

Hejsan!

Tack för dina fina kommentarer hos oss...du är så gullig:)))...

Gymmet vi går på är helt underbar miljö, lugnt och stilla , inget stress utan lagom med folk.

Det heter Aspholmens wellness club och är i Örebro.

Du undrade också var man kan köpa våra kläder, vi har en web-butik," www.sussili.se" samt lite återförsäljare runt om som du kan se under kund-tjänst eller på sidan av bloggen som man kan kontakta.

Vi har fler på gång som vi skall lägga in som kanske finns i din hemstad.

Ha en mysig söndag och bästa kramar från mig, AnneLi...SussiLi...

Unknown sa...

hej
kikar in och önskar dig en toppen söndag.

kramar Catthie

gissan sa...

Låter som en soft lördag.
Ha nu en skön söndag
Kram Gissan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Och nu är det redan söndag, den här helgen gick ruskigt fort. Skönt att du fick sova så länge, och sen frukost fixad. Det låter väldigt härligt.
Ha nu en mysig söndag
Goa kramen till dig vännen
AnnaMaria

minvitamin sa...

Hejsan hoppsan!

Gott med sovmorgon och att få starta dagen med att sätta sig vid dukat bord:)

Det du gjorde igår är ungefär vad jag pysslar med idag;städa,städa och till mat vill de nära& kära ha stuvade makaroner&falukorv.

Ha en go´söndag!Kram/S

katri sa...

Kom in på din blogg när jag klickade nästa på en bekants blogg. Måste säga att den är väldigt fin..