lördag 30 januari 2010

LÖRDAG 30 JANUARI 2010

HEJSAN PÅ ER ALLA SÖTISAR!!!!Hoppa att ni hade en mysig fredagskväll med massa mys.Ja här var det Let´s dance och Solsidan som gällde.Imorse vaknade jag vi halv 6 och hade ont i huvudet så jag trodde jag skulle smälla av,gick upp och drack kaffe och tog en tablett och satte här och myste för alla i huset sov.Väckte mellankillen vid lite innan 9 för han skulle med en kompis och kolla på handboll..Gav han frukost sedan gick han.Då la jag mej på soffan och somnade så gott .Sov till 11 tiden.Gick och gjorde frukost till Älsklingen mej och tjejen med gott kaffe bröd pålägg grönsaker och tände massa ljus ,ja där satt vi en bra stund och myste.För i dag är det kallt ute.Sedan gick tjejen till en kompis ,för dom skulle åka pulka.Nu åkte Älsklingen och jobbade så här sitter jag och myser i min ensamhet ska ta och damma och ta en salsa med snabeldraken.Sedan ska jag bara ta det lugnt och mysa .Känner att det har varit mycket nu ett tag.Senare blir det middag och ikväll blir det Tv med Älsklingen&;Änglarna och lite godis och fika.HA NU EN SKÖN &;HÄRLIG  LÖRDAG ALLA GODINGAR ♥ PUSS&;KRAM RITA ♥

18 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Låter som om att du hade en mysig fredagkväll. Själv satt jag med sjuka Maja i famnen. Hon mår bättre nu idag, skönt! Hoppas att din huvudvärk gott över så att du får en lika mysig afton i kväll!

Goa kramen Anna-Lena♥

Mamma C sa...

Vi hade oxå jättekallt även idag när man vaknade. Här blir det gratäng och rostbiff idag till middag. Ha en bra lördagskväll.
Kram mamma C

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej! Är det så man får städningen roligare. Jag har ju gått en salsa kurs en gång. Dammsugaren kanske följer min otakt bättre än mina kavaljerer gjorde.
Kram Anette

Vit som snö sa...

Tack för dina alltid så rara kommentarer hos mej, dom värmer!!!
Ha en mysig lördagskväll!
Kram Cilla

Unknown sa...

Hejsan!
Såg oxå på solsidan igår..men..ibte så kul som jag tänkte mej =(.
Ikväll blir det månskenspromenad med hundarna och gubben. Vi är barnlediga =).
Mätaren visar över 20 minus!!
Ha en mysig kväll/ Sari

Livet på Berget sa...

Hej
Låter som det blir en lugn och mysig lördag. Hoppas huvudvärken ger sig!
Kram
/Sara

Roses & Angels sa...

Hej! hihi tack! Maila mig du senare när du har tid. Har rätt så ont nu så jag ska vila här snart. Å gumman du är för go. Asken? menar du tändsticksasken till höger? ja den finns kvar, reserveras eller? hihi ha en fin kväll. Jo det gick bra idag,vi har fått så mycket beröm av en hyresgäst på området som tyckte att vi skulle gå ha lokalen för alltid hihi. DÅ blir man glad. Nu ska jag krypa ner under filten på soffan! KRAAAAAAAAAAAAAM

Hanna sa...

låter som en perfekt lördag.
kram
hanna

. sa...

Hej Rita! Här har vi också godisat ikväll. Tittat på en mysig familjefilm ihop. Kram Camilla

sylvia sa...

hei i kvelden.
bare innom for å ønske deg lykke til i min utlodding.
koselig du ville være med.
klem fra sylvia

Vita rosor och förgätmigej sa...

Låter underbart! Tänk att det är så skönt att bara ta det lungt och umgås! Har på sista tiden börjat uppskatta att bara sitta och ta en kaffe med gubben på helgen. Det är sååå mysigt! Måste säga att jag blir otroligt glad för alla snälla kommentarer du skriver på min blogg! Tack!!!
Kram/ Anna

Photo by Maria sa...

Hoppas din lördag varit så bra som du beskrev att den skulle bli.. Min har varit bra och nu sitter jag på jobbet till i morron bitti..

Ha en bra söndag..

Kram Mia

Anonym sa...

Åhh, det kommer att bli en toppenpresent till maken.
Gick det bra att dansa Salsa med snabeldraken?
Ha, en fin Söndag.
Kram

Vitaboet sa...

God morgon Rita!
Vad jobbigt för dej att få ett svårt besked från läkaren, men du får vara stark och tänka positivt, det verkar du vara bra på, en riktig solstråle tror jag du e:)

Har du några roliga planer för veckan då?

Hoppas du haft en fin helg tillsammans med din familj..
Stor kram Camilla

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Hoppas att du är bättre i ditt huvud! Jag själv lider av migrän och det är inget roligt! Idag skiner solen och det är blå vackerhimmel som på ett vykort! Hoppas att du får en bra dag med dina små änglar....Många Kramar Therese

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Huvudvärk har jag också haft under helgen, man håller sig för skratt. Tur det finns piller!
Ha en fin söndag vännen
Kramar
AnnaMaria

Körsbärshöjden sa...

Som vanligt härlig stämmning hos dig :)
Hoppas nu bara att din huvudvärk försvinner.

Ha en riktigt fin Söndag
Eva

Hemmet Är Min Borg sa...

hej
hoppas du är bättre nu, jag vill bara ha vår nu känner jag
det är för kallt för mig och mina leder
må så gott
kram