söndag 24 januari 2010

SÖNDAG 24 JANUARI 2010



JAHA DÅ VAR DET SÖNDAG  ALLA RARINGAR !!!!!!!!Förstår inte vad tiden går fort.Idag är det 1 månad sedan det var JULAFTON.Ja tiden går fort.Igår blev det Stjärnorna på slottet och sedan lite filmtajm  Sommaren med Göran.Den var rolig.Massa bra skådisar.Idag har det varit lyx igen go sovmorron till 10 då blev det kaffe som Änglarna har fixat .Åh vad gott.Sedan har jag gott här och myst.Ja var Änglarna är behöver jag nte berätta snart .Gissa?????Ja i pulkabacken.Tur det är snö för dom tröttnar visst aldrig på att åka pulka.Har satt på en stek idag som står iköket och puttrar och luktar gott .Ja det blir inlagd gurka gele potatis och sås oxå.Kände för det idag.Vad har ni andra för er?Vad fina bilder ni som varit på Formex visar,helt underbara.Ska bli skoj att besöka butikerna lite längre fram och se på allting fint dom beställt.Ikväll blir det Blåsningen och fika med Älsklingen.HA NU EN SKÖN&HÄRLIG SÖNDAG OCH EN BRA START PÅ DEN NYA VECKAN  ALLA GODINGAR♥ ♥ ♥ TUSEN KRAMAR ♥ RITA♥

19 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Ja visst flyger tiden iväg!

tusen tack för dina uppmuntrande ord till mig!

Ha en fin vecka!

Kram

Flisan

Ingmarie sa...

Vilken trevlig ny bekantskap!
Har kollat runt lite o blev eld o lågor...
Söndagsstek även hos oss idag,älgstek från Värmland m gele sås o blomkål,mums!
På återhörande...

sylvia sa...

koselig dere har hatt det idag,å en nydelig middag.
jeg lager middag nå,stekt laks,agurk salat,rømme med dill.sitron skiver og kokte potatis,å smeltet smør,nam nam.ønsker dere en hyggelig kveld,
klem fra sylvia

. sa...

Hej, sötis! Ja, oj, en månad sen julafton. Time flies. Snart Alla Hjärtans Dag. Då ska jag fixa till nåt mys för familjen. Sånt gillar jag.

Kram, Camilla

Marie Louise sa...

Lät gott det där med stek. Här blev det faktiskt våfflor av någon anledning, det var faktiskt gubbens ide, man lär ju böja sig ibland. Har pysslat lite här hemma.
Fyttat en soffa- som åkte tillbaks inom en timme till sin gamla plats igen(ganska vanligt fenomen med mig).
Kram och ha det bra! Marie..

Unknown sa...

Tack så jättemycket för alla dina rara kommentarer, blir så glad.
Härligt med kaffe på sängen, vi tog sovmorgon här med, skönt. I morgon är det upp med tuppen igen.
Funderar på att se filmen, verkar vara rolig.
Ha det så jättebra, kram anna

Lantligt i stan sa...

Ja tänk att det är 1 månad sedan julafton! Otroligt vad tiden går fort. Helgerna kunde ju gå lite långsammare! Stjärnorna på slottet var det här också igår, synd att det var sista avsnittet. Ha en trevlig kväll!
Kram Anki

anette sa...

Det låter som du har haft en underbar söndag, och va gott med en söndagsstek, ska nog ta och fixa en sådan i veckan...Önskar dig en bra kväll och njuta Blåsningen på Tv:n

lyckebrants lycka sa...

Det är sååå gott med hederlig söndagsstek, gelé, gräddsås och allt.Mmmmm.
Fick faktiskt också stek i helgen. Efter att jag kom hem från mässan stod älgstek på bordet, med potatisgratäng, gelé och riktigt god gräddsås. Det var lilla mannen som fixat middagen till våra gäster. Det är nästan alltid han som lagar maten på helgerna.
Det har blivit så bara. Och då får jag mer tid till mina intressen... inreda, pyssla och måla, springa på loppisar och i butiker ;-)
Nu blir det en annan del av Köping, jag blir så glad av att titta på dessa underbara människor!!

Kram till dig!
Rose-Marie

Livet på Berget sa...

Oj så gott det lät med söndagsstek! Låter som du haft en skön helg! Har varit på skridskoskola med Mini idag. Hon var övertygad om att hon redan kunde det där med konståkning och blev lite ledsen när hon insåg att hon var bland de sämsta som var där. Jag fick peppa henne rejält så att hon skulle fortsätta. Det blev lite tårar och lite blyghet men det gav sig tillslut. Annars har jag pysslat en massa i helgen och motionerat en massa. Skönt!

Mamma C sa...

Vi såg oxå Sommaren med Göran igår. Man fick sig ett gott skratt. Ha en ny bra vecka.
Kram Mamma C

Cc sa...

Ha en fin vecka. Kram

Vit som snö sa...

Mysig dag o mumsig middag!
Här har det varit loppisbesök o middag hos föräldrar. En lyxig dag i mitt tycke!
Ha det gott! Kram Cilla

Lilla Lycksta sa...

Visst flyger tiden iväg. Brukar tycka att januari är en lång månad men i år har den gott fort. Vad gott med stek och inlagd gurka mums. Hoppas du känner dig lite kryare nu ifrån förkylningen. Ha det gott.
Kramar Camilla

Fågel Blå sa...

Hej det lät som du hade en underbar Söndag!
Lyxigt med en god stek!!!!!
Ja du stjärnorna på slottet är ett program som inte jag heller kan missa, det är bara så underhållande!
Önskr dej en bra start på en ny vecka!
Kram Kathrine!

gamla skolan sa...

Önskar dig också en fin vecka ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Huset vid ån sa...

Hej Rita! Tusen tack för dina rara o omtänksamma ord hos mig nu när vi haft det jobbigt! Jag håller tummarna att det går åt rätt håll nu....Hoppas att det är bra med dig o din härliga familj! Må så gott! Många Kramar till dig från mig./ Therese

lottens vita och gröna sa...

och tur är väl det att just den här tiden springer...längtar till våren såååå! må väl goa rita själv är det sjukstuga här, morr!
varmkram lotten

Nyanser av vitt sa...

Hej Ritavännen
Vad gott med riktig "mammamat". Hoppas du mår bra.
kram Agneta