måndag 1 februari 2010

MÅNDAG 1 FEBRUARI 2010

HEJSAN PÅ ER ALLA RARINGAR!!!!!!Ja då var det måndag igen och februari.Tycker att tiden går så fort.Vaknade vi halv 6 idag .Har haft min mysiga stund med kaffe tända ljus och tidningen.Åhhhh vad härligt det är.Håller på att fixa och dona med lite småfix idag.Skönt att det inte är så kallt idag.Vad har ni för er idag ?Konstigt att det alltid finns tvätt.Här vräker snön ner tur att det blir en innedag idag.Idag blir det måndagsklubben för tjejen och killarna ska hjälpa mamma att städa övervåningen och deras rum.Himla gott att dom hjälper till!!!!.Simba (våran cocker) han trivs inte hos oss längre......Nej jag bara skojar han är kär i någon tjej och sitter vid dörren och vill gå ut hela tiden.Annars gråter han hihi ja blir så full i skratt.♥ Ja idag blir det pytt i panna till middag med stekta ägg och rödbetor.Senare blir det tv Halv 8 hos mej och Fam Annorlunda.Fika och mysa med Älsklingen ÖNSKAR ER ALLA EN SKÖN&NJUTFULL MÅNDAG ♥ VARMKRAM RITA♥

17 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej! Här snöar det som bara den. Jag har inte ens gått ut och hämtat posten. Men det är mysigt att få vara hemma när det är snöoväder ute. Du har så många söta bilder. Om jag hade en liten flicka skulle jag plåta henne i svartvita bilder. Det är så sött med barnbilder!
Kram Anette

Fågel Blå sa...

Hejsan!
Här vräker snön ner, igen!
Vilka söta bilder du visar!
Kram Kathrine!

Roses & Angels sa...

Är reserverat vännen, skrev till dig ang tändsticksasken också skulle den reserveras? tack vännen det var kul att sy hihi kram

sylvia sa...

hei,
å nydelig med stille morgner,dere har litt av hvert å stelle med,her er det kaldt brrr.men bare 28 dager til første vår mnd..
klem fra sylvia

Marie Louise sa...

Hej på dig!
Sitter här och tittar ut genom fönstret, det bara vräker ner snö, och fullt med domherrar i trädet.
Inte kan man tro att våren är här snart heller, men det är den ju snart! Inne i februari redan som är en kort månad, sen du är det vår tycker jag när man kommer in i mars.
Kram Marie..

Tessan sa...

Hej Rita! De rosa tårtpapprena finns på Åhlens tillsammans med härliga sommriga kakformar och servetter.

kram tessan

Camilla sa...

Hej Rita...ja nu vräker det ner snö hur mycket som helst finns tydligen inget stopp idag på flingorna...hellre att det är snö än att det är regn =)

Gott med pytt i panna här blev det spagetti & köttfärsås till middag.
Här tvättas det oxå...maskinen går varm idag =)
För mig har det blivit verkligen en innedag idag...men har varit ute o pulsat i snön med vovven jisses vá svårt att gå men nu kör plogbilarna för fullt här utanför...barna är ute o åker lite pulka nu o jag har lovat dem varm choklad när de kommer in o jag hinner nog att hänga en tvätt till innan det =)

Varm kram till dig!
Camilla

Bittan sa...

Hej !

tittar in för att önska dej en mysvecka :-)

~~kramarBittan~~

Livet på Berget sa...

Jasså han är kär lilla Simba:). Härligt! Städa och tvätta det tar aldrig slut, minns när vi var många i familjen oj oj vad jag fick jobba. Nu när vi är två så är det rena rama semestern, jätte skönt!
Här är det svinkallt när jag skrev inlägget var det -17 nu är det -20, suck suck, vi som skulle åka skridskor men det är för kallt tycker jag. Man får vara inne och måla istället.
Ha de så gott!
Kram
/sara

Huset vid ån sa...

God kväll i stugan! Hoppas att du haft en bra helg! Jag ser också fram emot halv åtta hos mig o Familjen Annorlunda! Må så gott! Kram Therese

Roses & Angels sa...

Hihi varsågod! Nix det gör det inte, publiceras på en gång nästan. är det strul hos dig! Kram

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vår vovve är oxå kär! Blev sååå full i skratt. Hur gör du för att få barnen att hjälpa till att städa. Tänkte att det nog är bäst att be om råd medan de är små så man hinner få in det ;0).
Kram/ Anna

Tussegumman sa...

Ja tvätt finns i överflöd här! Tvättmaskinen har gått sönder så jag skall ringa reparatören imorgon. Gott med pytt i panna jag blir riktigt sugen! Önskar dig en skön kväll och sov så gott/Kramar Tussegumman

annika sa...

Ja det är mycket fix för att få rena kläder och mat i magen. I dag har jag skottat snö två gånger eftersom det bara kommer mer och mer. I kväll var mannen och jag i köpcentrat utanför city. Jag köpte gympadojer, en gympatröja och en axelväska att ha till jobbet. Mannen köpte en skidjacka och två presenter till min födelsedag. Jag ääälskar paket!
Kram annika

Elsa och Helena sa...

Hej! Vad härligt med en måndagsklubb! Duktiga barn som hjälper sin mamma. Här är det kallt och snö i massor. Måste snart lägga mig! Gäsp och God Natt.

Kram Helena

anette sa...

Hej och Godmorgon!
Sitter just nu med mitt kaffe och ett ljus har jag tänt, så skönt att bara få njuta morgonen..
-Ja, jag har en liten kille Frans och han är lite stissig nu , många flickor är i löp runt oss här i norrtälje, men som tur är så är han lugn inne men ute går han just nu som en dammsugare med näsan och lyssnar inte lika bra som han brukar, ha en härlig vecka. kram

messini design sa...

Vilka söta små flickor, jag gillar också det romantiska, och änglar är söta, särskilt ens egna, jag har två stycken småttingar, ganska busiga :)
trevlig kväll!