måndag 8 februari 2010

MÅNDAG 8 FEBRUARI 2010

GOMORRON  ALLA GOA&GULLIGA  !!!!!!Hoppas att  helg varit bra?Här har det varit Kanon.Synd bara att tiden går så fort.Vaknade kvart i 5 har duschat och nu sitter jag här och myser med gott kaffe och tända ljus o läser tidningen .Ska åka till läkaren idag kl  8 till E-tuna ska vara där kl 9.30 och dit är det 6 eller 7 mil.Läkaren är ju bara så himla mysig och vill ha lite extra koll på mej eftersom jag varit sjuk i  11 veckor.Känns underbart när människor bryr sig.Ska väcka mina änglar vid kvart i sju för att dom ska äta god frukost med gröt mackor pålägg grönsaker och juice.För att sedan gå till skolan.När jag är klar ska jag åka hem till goa Pia med Fina bloggen Mitt måleri  och hämta en underbar hylla hon har gjort till mej.Hoppas att även goa Christa med Bloggen Angels&Roses har tid att komma på en fika.Alltid lika skoj att träffa dessa underbara och goa tjejerna för att surra en stund skratt prata och ha mysigt och fika lite.Senare blir det att åka hem till Änglarna.Tjejen ska på måndagsklubben som hon gillar.Jag ska fixa lite mat.Ja sedan blir det Halv  8 hos mej och Familjen Annorlunda och mysa lite med Älsklingen och fika lite,sen kommer väl Spårlöst oxå..HA NU EN SKÖN&HÄRLIG MÅNDAG ALLA RARINGAR ♥VARMKRAM ♥RITA ♥

21 kommentarer:

Tina sa...

Godmorron ängeln!!!
Å, då kan du väl krama om Mia & Christa från mig. Har beställt en fin Madonna av dem. De är verkligen så duktiga!!!
Min helg har betått av halsont & blåsor i mun & svalg, så jag ej har kunnat få ner mer än pyttelite vätska.. men mår bättre idag. Gurglat i Echinaforce & det gjorde susen =)
Ska jobba idag & har just väckt min lille/store gosse till frukost. Men han tar tid på sig att komma upp så ägget är kallt nu..fniss...
Lycka till hos Dr idag! Va glad att du har en så fin läkare. Finns många rötägg som tror de är Gud när de får på sig den vita rocken =)
Du är så värdefull för mig & många fler.. va rädd om dig!
Kram Tina
http://www.tina-livetrhrochnu.blogspot.com

annashusidingtuna sa...

En härlig måndag låter det som!
Kram Anna

Livet på Berget sa...

Hej där!
Du har då så mysigt på morgonen! Hoppas det går bra hos läkaren, du måste verkligen råkat ut för en islken bacill, 11 veckor är ju helt hemskt länge! Kul att du ska fara och hämta hyllan. Jag har sett den på Pias blogg. Den är ju super fin!
Ha de gott!
Kram
/Sara

Roses & Angels sa...

Hej! Jaha stor stan igen då för dig. Tyvärr blir det nu så denna gång att jag kanske inte kan komma. Måste till kontoret och börja fixa där. MEN näste gång då. ha en bra dag hos Pia kram

sylvia sa...

god morgen vennen,
godt du har en lege som passer på deg,å så koselig du får det i dag med besøk å kos i lassevis..
ønsker deg en nydelig dag,
å krya nå helt på deg..
klem fra sylvia

anette sa...

Det låter som du kommer att ha en härlig måndag, full med roligheter..
Hoppas att du är piggare nu.

kram

Uttan sa...

Sjuk i 11 veckor det är en bacill som verkar trivas hos dej.Hoppas verkligen de kommer på vad det finns för botemedel mot den.
Kul att hämta ny hylla.
Ha en bra dag!
Kram!

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej! Hoppas det gick bra hos doktorn och att du blir frisk snart, annars låter det som att du kommer att få en mysig dag.
Kram Anette

Camilla sa...

Hej Rita...så mysigt du har haft det i helgen med dina kära.

Hoppas att det går bra hos läkaren för dig. Så trevligt med en mysig fika stund att få surra lite...alltid lika skönt att få träffa sina vänner själv en stund.

Mysiga mornar du har för dig själv en stund innan dina Änglar ska vakna...tyvärr så är jag själv så morgontrött så jag myser med en kopp te & smörgås när barnen & morgon promenixen med vovven är klart...mysigt det oxå =)

Önskar dig en bra dag!

Kram Camilla

Nyanser av vitt sa...

Hej rara Rita
Hoppas det gick bra idag hos läkaren. Vad kul med nya hylla och att du ska träffa Pia och Christa. Hälsa till dem
kram Agneta

Photo by Maria sa...

Hoppas du kört försiktigt och att det gått bra hos läkaren..
Hyllan är säkert så fin för Pia gör mycket fina saker..

Ha en bra måndag nu..

Kram Mia

Penseldraget sa...

hej kära "slarvmajan"
tusen tack för vackra tulpaner =) och för trevligt sällskap och snack =) hoppas du kom hem välbehållen med hyllan...
kramar pia

. sa...

Åh, mysigt att ha en bloggkompis live! Ha en bra vecka! Kram Camilla

Roses & Angels sa...

HEJ söta! TACK SÅ hjärtligt för dom fina blommorna och gratulationerna i förskott vännen! Jag blev sååå glad.Förlåt att jag rusade iväg så där men nu har Christa varit hos doktorn.Har fått alvedon och inflammationshämmande och väntar nu på en tid till magnet röntgen. Läkaren misstänker att mina kotor inte ligger rätt och innan några åtgärder så måste man röntga. NU ligger jag i sängen med laptopen för jag kan knappt röra mig.Suck! Men men hoppas det ger sig snart. Tusen tack söta du för allt. Kram Ja tack för kommentaren också hihi glömde ju det kram

Vita små hjärtan sa...

Hej min goa vän!
Visst är det väl härligt med människor som verkligen bryr sig!!! Önskar dig lycka till!
Kram till dig från mig!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken härlig helg du har haft, mycket mys och gos med familjen.
Hoppas att det gick bra hos läkaren idag och att du snart blir pigg och slipper den ihärdiga bacillen.
Vad roligt att du fått hem din hylla nu och haft en trevlig dag med din bloggkompis.
Kram,
Regina

Huset vid ån sa...

God Morron Rita! Hoppas att det gick bra hos doktorn igår! Visst är familjen Annorlunda bra, Jag gillar familjen från Älvdalen skarpt...Fniss! Ha en bra dag! Tisdagskramar Therese

Martina Andersson sa...

Hej min vän! Hoppas att du är piggare! och att du känner att våren snart är här! Du har så mycket fina bilder på din blogg man blir så glad! Det är fantastiskt mysigt att få planera litet barndop och lovar att så fort det är gjort ska jga lägga in lite bilder ! Kram Tina

oumberligating sa...

Hej! Idag är det stora "raggardagen"! Ja, inte raggare som i bilburen ungdom utan jag är på jakt efter lite nya "bloggmänniskor" för att bredda mig lite! Bloggvänner skriver jag ännu inte, för det är ju inte alls säkert att vi gillar varanadra! (ler)
Jo, jag gillar ju din fina blogg så det är ju alltid en början!
Fast min blogg är nog lite "svårare" att gilla, kanske?
Ja, som sagt det här är en "fuling", jag ska faktiskt knåpa ihop en massa kommentarer för att se om det leder till något "nytt" idag och för framtiden!
Har bloggat i något år nu och tragiskt nog så börjar en del "lägga av nu", sorgligt och ledsamt, men förståligt, det "kostar på" att blogga, både tid och möda! Har haft några bloggpauser själv, men de har bara varit i några dagar! (ler)
Nej, nu ska jag inte plåga dig och ditt kommentarsfält med mer text!
Som sagt fin och trevlig blogg har du, men det vet du förstås redan!
Ha det så bra som det bara går!
Kram ifrån en som kallar sig för Oumberlige Peter, men anses kanske mest vara Omöjlig!

Lilla Rummet sa...

Hej vännen! Har varit borta fr bloggen ett tag.
Hoppas det gick bra hos läkaren, och hittar vad som är fel. Inte roligt att gå och vara dålig så länge. De gör så fina saker Pia och Christa, har beställt en madonna.
Ha de gott vännen, tänker på dej.
Kramiz Britt

Västbacken sa...

Hej!

Nu hittade jag till dig. Kul med en ny bekantskap. Nu ska jag titta runt lite på din blogg.

Ha det bra

Lotta