onsdag 10 februari 2010

ONSDAG 10 FEBRUARI 2010

HALLO ALLA GODINGAR!!!!!! Vaknade halv 6 i morse och gick upp satte på gott kaffe tände massa ljus hämtade  tidningen.satt här och myste .Ja det är bara å himla underbart att få den stunden för sig själv.Väckte Änglarna vid 7 tiden med Havregrynsgröt mackor pålägg grönsaker och juice.Den stora gick och la sig igen . Stackarn har migrän idag,ja det är inte skoj.Jag gick och la mej när Änglarna hade gått .Ja det tog nog inte 1 minut innan jag sov.Är så himla trött sedan jag var sjuk.!!!!Läkaren sa att vi skulle ha lite koll på det.Läkaren har ringt idag igen och frågat hur det är med mej?Ja sa som det  är bara så himla trött,så dom ville jag skulle komma dit nästa vecka igen.Tycker att dom är bara så himla gulliga inte många som bryr sig så .Känns underbart att ha fått en så himla bra läkare som bryr sig.Har satt på tvättmaskinen.Finns alltid tvätt.Går här och små plockar med lite allt möjligt.Snart kommer Änglarna hem från skolan då blir det Varm choklad och mackor.Sedan ska tjejen göra läxor med mej och killen ska åka pulka med en kompis.Senare blir det pannkakor sylt och grädde  till mat idag.Ja senare blir det Halv 8 hos mej ,Lyxfällan och Efterlyst .Ja lite fika och mys med Älsklingen.HA NU EN HÄRLIG ONSDAG  ALLA RARINGAR ♥VARMKRAM  RITA♥

20 kommentarer:

sylvia sa...

hei vennen.
må si du har en kjempe lege,
såå godt han passer på deg,håper du snart er helt frisk,
ha en vakker dag,
klem fra sylvia

Fågel Blå sa...

Hejsan!
Vilken underbar läkare du verkar ha, det är skönt när dom bryr sej!
Hoppas du piggar på dej!
Ha en bra kväll!
Kram Kathrine!

gamla skolan sa...

Låter som en mysig dag ! Skönt att ha en läkare , som man känner förtroende för och som verkligen bryr sig ! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

Unknown sa...

Hej Rita!
Så bra att du har en så snäll
och fin läkare inte alla förunnat!

Här har vi också haft tvättdag har hängt kläder för ett tag sedan..
ja tvätt blir det alltid.

Så gott det låter med choklad och mackor och pannkakor med sylt och grädde låter smaskens,mumsigt värre!=)Igår så lagade jag fläskpannkaka har satt en bild i mitt inlägg på den och lite andra bilder.

Tänk att vi gillar samma sorts program du och jag..gillar också att titta både på halv 8 hos mig,lyxfällan och efterlyst som vi ska se ikväll och mysa med gott fika the och mackor eller kanske choklad.=)

Önskar dig med en härlig Onsdageftermiddag och en riktig myskväll framför tv:n!

Må så gott rara vännen,
Kram från Maria

Elsa och Helena sa...

Vilken vacker rosbukett du visar. Hoppas att du blir piggare snart...och bra att läkaren bryr sig!! Här äter vi våfflor och jordgubbssylt ikväll. Gott:)
Ska också mysa framför TV:n ikväll.

KRAM Helena

Älskade pion sa...

Vad skönt att ha en sån gullig läkare som bryr sig så,är inte så vanligt.Sköt om dig vännen. Kramar ulrika

Marie Louise sa...

Jobbigt att vara så trött,allt blir ju så tungjobbat när man inte orkar riktigt. Du får ha det bra så gott det går! Kram Marie..

Old and New Home sa...

Tänk om det fanns fler såna läkare runtomkring. Tycker dom flesta är nonchalanta och verkar inte bry sig så mycket om en.

Jag laddar för husfruarna i New Jersey, dom är för roliga. Tror det är på 5:an.

Krya på dig - hoppas du piggar på dig snart.

Kram
Cattis

lottens vita och gröna sa...

hej gumman, vad jobbigt det är när man inte är riktigt piggelin...har också nåt på gång igen...försöker med alla medle att mota olle i grind! vad skönt att ha en läkare som bryr sig! hoppas det vänder rita, varmkram lotten

Vita Falkens Lantliv sa...

Gud så skönt att en läkare bryr sig!!!! Det är skit jobbigt att vara såå trött. Jag är det från och till, men oftast till...grrr gööör jobbigt.
Hoppas du kryar på dig kram Susanne

Moster och jag sa...

Hejsan!
Är och hälsar på första gången, härlig blogg du har.
Javisst är det bra när läkaren bryr sig för så är det inte så ofta.
Hoppas att det reder upp sig och du blir piggare.
Fint mottagande dina barn får när de kommer hem från skolan:) , för hungriga är de verkligen.
Kram Maj-Gun.

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad jobbigt att vara så trött. Man blir så frustrerad när man egentligen vill göra saker men inte orkar. Hoppas att du blir piggare snart!
Stor kram/ Anna

Livet på Berget sa...

Hej
Så bra att de har lite koll på dig. Låter ju inte bra att tröttheten inte vill ge sig. Så mycket gott ni ska äta idag. Måste bli bättre på att äta, det blir liksom inte riktigt av bara.
Mys på ikväll nu!
Kram
/Sara

Mamma C sa...

Sönt med lite egenstund på morgonen. Jag gjorde ugnspannkaka ikväll när jag kom hem. Med en assa bacon i. Ha en fin torsdag.
Kram Mamma C

Inspiration i vitt sa...

Hoppas du piggar på dig snart , det är så jobbigt att inte känna sig kry. Man vill ju vara allert och du har ju häcken full men barnen oxå, du behöver ny energi någonstans ifrån, så bra att du kan gå och lägga dig en stund när barnen gått till skolan. Du fixar och grejar så mysigt för dina kära.
Kram på dig/Ingela.

Interiörboden sa...

Hej Rita!!

Hoppas att allt är bra med dig!!
Mmmm....så gott det lät med varm choklad, det var ett tag sedan nu...får nog bli det någon kväll nu, speciellt nu när det är såå kallt...usch, idag var det -13 grader här...men det är ju bättre än när det var -30 grader här iaf....brrr!!!
Men, men, snart kommer våren :)

Ha nu en jätte bra kväll!!!
Kramar från Sandra/Interiörboden

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hoppas du hade en skön torsdagskväll och att du kanske känner dig lite piggare idag. Det är så jobbigt att vara trött hela tiden och man vill ju gärna veta vad det beror på. Tryggt att du har läkare som har koll på dig och att dem bryr sig.
Kram,
Regina

Huset vid ån sa...

Vad skönt med en bra o förstående läkare....Det är guldvärt! Tråkigt för ditt barn att ha migrän, jag lider av det själv och det är så plågsamt! Hoppas att du får en bra dag! Kram Therese

Anne sa...

Hej där,
Härligt med en human och ödmjuk läkare.
Hoppas du kryar dig, hur mår du idag?
Sonen kryar sig och vi smarrar vidare på kladdkakan :)
Vi hörs snart igen!

Hanna sa...

Låter inte roligt att känna sig så trött hela tiden.
Kram
Hanna