torsdag 4 november 2010

♥ ♥ ♥ NJUTER AV LIVET♥ ♥ ♥






Gomorron alla Sötisar!!!!Ja idag blev det att vakna tidigt.Ska åka till läkaren idag på koll.Så nu sitter jag här och myser med gott kaffe och massa tända ljus.Bara så skönt.Det är tyst och lugnt Älsklingen&Änglarna sover.Hanna ska åka till farmor och vara där och mysa och Tobban ska var hos en kompis,Så det löste sig bra.Igår var jag med Änglarna hos frissan ja dom blev så fina och jag fick en mysig och härlig fikastund med våran goa frissa.Bara så skoj!!!!Sedan blev det mera mys ,Älsklingen och jag åkte till Norrköping.Bara så underbart att få lite egen tid med varandra och få komma ut.Var och köpte present till hans moster som fyller år på lördag ..Var och åt middag med Älsklingen och myste.Sedan strosade vi runt och kollade i lite affärer.Ja det var bara så mysigt ♥Ja tar en dag i taget och njuter varje minut av att komma ut och få vara social och inte vara sjuk!!!!!Önskar er alla Godingar en skön torsdag,Stressa inte det ni inte hinner idag får ni ta i morron / Kram Rita ♥

14 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon goa Rita
Det var en bra slutkläm du hade, ska tänka på det där med stressen. Är ju ledig idag och då blir det mycket man vill hinna med. Härligt att du är så pigg nu, och skönt med höstlov. Hoppas det går bra hos doktorn.
Varm kram
AnnaMaria

MIN LYCKA ♥ sa...

Härligt med egentid. Det skulle alla ha lite oftare. Jag ska också ha egentid idag, ska på spa, underbart;)

min frissa blev också bra, en lila slinga i för ovanligheten skull. Nu ska jag göra ett inlägg om änglar, tror du gillar det, hihi!

Kram

Älskade pion sa...

Hoppas att doktorn har possitiva besked.Du har så rätt,det där med att inte stressa,ska försöka ta till mig det.;)Kramar Ulrika

Med en doft av lavendel sa...

Hej
ja man ska ta tillvara på nuet o varandra,hoppas det går bra för dej hos doktorn. jag ska njuta av solen idag,har inte hostat på flera nätter nu så nu går det åt rätt håll.
kram annika

Bittan sa...

Så sant att det man inte hinner idag får man ta imorgon. Problemet är bara att då är det fullt då med, det får bli ni övermorgon som oxå är fulltecknad:-) Dags att prioritera och bara välja de roliga sakerna istället. Det funkar ibland haha.
Lycka till hos läkaren vännen.

kram Bittan

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Halloj Rita.
Så sant,stressa inte,men svårt att inte dras med ibland.
Försöker planera in allt som ska göra fram till jul,så det inte ska bli stressigt.
Vi har också varit hos frissan denna veckan,hela familjen,fast alla varsin dag.Så nu är vi fina:)
Må så gott
kram Anette

Fågel Blå sa...

Åhh så mysigt det låter!!!!
Hoppas du haft en fin dag!
Kram Kathrine

Nyanser av vitt sa...

Hej Rita
Åh vad skönt att du mår så mycket bättre nu. Vad mysigt med en dag tillsammans bara ni två.
Sköt om dig
Kram Agneta

Roses & Angels sa...

Hej! NU är skrivaren igång igen Pust. Vart riktigt rädd där att den pajat helt. MEN nu är det väl för sent för ditt kort =(. Kram

annika sa...

Härligt att höra att du orkar lite mera nu och kan vara på vift med älsklingen. Skönt att få vara lite för sig själva ibland. Jo det är viktigt att vi tänker på att låta bli att stressa....svårt ibland att efterleva.
Ha en fin fredag
kram
annika

Vita små hjärtan sa...

Ha det så gott och njut av att känna dig bättre!
Kram på dig gumman!

Smultronlycka sa...

Hej söta du!
Jag har hunnit blogga lite nu medans lilleman sover :)
Det var så längesen jag kikade in till dig!!
Så mysigt att ni fick lite egen tid du och din älskling!
Vad skönt att du verkar lite piggare nu!
Ta hand om dig!
Kramar Anna

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Härligt och läsa att du verkar må bättre! Viktigt att få vara social och umgås! Helt rätt att ha egen tid och inte stressa, att en ny morgondag kommer.

Ha en härlig Allhelgona helg med alla dessa vackra ljus tända!
Kramar Elin

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Det låter som du hade en härlig dag.
Kram Anette