torsdag 30 juni 2011

♥ SISTA DAGEN I JUNI ♥





Hejsan alla härliga ♥.I morse innan jag åkte till läkaren i Eskilstuna gick det inte att göra inlägg.Bara så himla tråkigt när blogger inte funkar.Är det någon mera som råkat ut för det???? Tycker att det har krånglat länge nu.Var och träffade  läkaren och det var bara bra.Min mage är lite konstig värker och krånglar så jag ska till vårdcentralen och ta lite prover.Har nyss kommit hem,så  idag blev det en lång dag! .Idag har det varit bara så himla gott och härligt.Har blir det att mysa och njuta.Ha en skön kväll alla sötnosar .Kramar Rita ♥

11 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Tack gulliga Rita för goa ord om mitt Rosen place..det värmde..då jag har slitigt hårt! <3

Jag hoppas att det gick bra i Eskilstuna..och att du han mysa lite efteråt!
Jag har haft strul med Blogger tills sonen tipsade mig om att Google crome inte fungerade ihop med Blogger så jag använder Mozilla Firefox när jag gör mina inlägg (helt problemfritt) och google crome till FB och annat!!

Hoppas att det löser sig för dig..för man blir ju tokig när det inte fungerar!!

Varma, soliga kramar ifrån Sanne!!

Fröken Tindra sa...

Hoppas att du får ordning på din bråkande mage!
Ha en fortsatt skön kväll och sen helg!
Kram!

Bittan sa...

Hej du !
Ja här har det oxå varit härligt idag men lagom när jag slutade jobbet började det mulna på. Vi ska ha grillfest på lördag och jag bara SKA duka ute för vi blir så många. Hoppas verkligen att meteorologerna har fel.

krya på magen.

KRAM Bittan

Änglarna finns sa...

Skönt att det var bra hos doktorn!
Alltid bra att kolla upp, och att ta lite prover!
Ja, du jag höll på hela morgonen och försökte få, in inlägg. Men funkade inte! Blir också såå trött på denna Blogspot!!!
Ha en fortsatt härlig kväll!
Kramar Annika

Martina Andersson sa...

Hej min underbara vän =)
Nu blir jag lite orolig över dig och din mage?
JAg hoppas att det är bättre och att det inget va?
Som du säkert vet så finns jag inte längre på facebook utan nu finns bara vackra magnolia sidan kvar på facebook =) Hoppas att jag snart hör ifrån dig Kram min vän =)

Fia sa...

Hej--äntligen har jag hittat till dig också;) Vilka fina bilder du har i din blogg, så fint med gammaldags! Jag köpte en "tag" i metall som hade liknande gammaldags tryck, ska hänga den på nyckeln till vitrinskåpet hemma. Tråkigt att magen krånglar, hoppas du kommer att må bättre när du tar det lugnt på semestern! Kram på dig <3 / Fia

Patricia sa...

Nu har jag ju inte bloggat på närmare 3 veckor men har å andra sidan aldrig haft problem innan med Bloggen, men hört flera andra som haft det ett bra tag, så tråkigt .. =(

Må så gott i värmen!
kram Patricia

Lisa sa...

Allt gott till dig gumman. Ha en skön fredag..

Kram Lisa

Skogslyckan sa...

Tittar in för att önska dig en härligt mysig helg! Inte kul att magen krånglar igen... Jag försökte göra ett inlägg hela dagen igår men det bara stod och snurrade och tuggade, så du är inte ensam.
Många kramar Pia

Elsa och Helena sa...

Hej Rita, så tråkigt med magen hoppas det ordnar till sig. Ha en riktigt skön helg nu:) KRAM Helena

lotta.k3 sa...

Hej Vännen!!
Underbara du,med alla dina fina bilder!! Jag bara älskar dig,,och allt fint du delar med dig!! Tack,,
lotta.k3@spray.se