lördag 27 augusti 2011

♥ UNDERBARA LÖRDAG ♥


Hejsan alla fina själar! Tack för alla fina kommentarer ,blir varm i hela kroppen .Bara så goa och fina  är ni alla Tack än  en gång♥.Om ni bara visst vad fin mammas gravsten blev .Ja den var jättevacker.Satte rosor och brudslöja där och det blev jättefint.Men mycket tårar kom och det var jobbigt .Men nu vet jag att det är fint hos älskade lilla mamma.Ja det känns riktigt bra att veta det.Var ute och käkade middag med älsklingen.Sedan en sväng till goa svärmor som står mitt uppe i en flytt från villa till lägenhet.ÅÅÅÅ vilken lägenhet dom har fått tag i mina goa svärisar.Helt nytt,ja det var tip topp.Idag blir det en sväng till stan för att strosa runt och njuta i det underbara vädret.Ha en härlig lördag alla chockladpraliner njut och mys.Tända - ljus tiden är ju här bara  sååå mysigt!!!!!! Pussar & Kramar Rita ♥♥♥.

5 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Så bra...att stenen och allt blev fint! Känns så bra..när allting är fint på kyrkogården!
Härlig dag du hade sedan!
Önskar dej en lika underbar dag idag!
Njut och fånga dagen...!!!
Kram Annika

Skogslyckan sa...

Jag besökte också min fars grav i Danmark och pysslade runt lite där. Skönt att ha ett ställe att sitta och fundera och minnas på. Ha en fortsatt mysig helg!
Kram Pia

Vild-rosen sa...

Önskar dig en trevlig helg.
Kram Susanne

Gunillasljusglimtar sa...

Va skönt att det kändes bra för dej vännen...♥ Så svårt det är att mista någon!! Kram Gunilla

Lisa sa...

Hej hjärtat..Skönt att det kändes bra. Jag längtar så till jag får komma till min mams och pyssla och prata lite med henne. Är så skönt att ha ett ställe att gå till ändå.
Ha de fortsatt bäst i helgen..

Kram Lisa