onsdag 21 maj 2014

EN HÄRLIG DAG !

Tjingeling alla godingar ! I dag har det varit en helt underbar dag solen skiner varmt och skönt .Vaknade tidigt i morse och fixade till mej och följde med sonen till stan för sonen skulle på provtagning vid 09.00 tiden .När vi var klara där åkte vi och tvättade bilen .Ja sedan var vi hungriga och åkte och käkade lunch .Å idag blev det smarriga kåldolmar bara så himla gott ! Ja sedan är det ju vägarbete ända till Malmköping så det tog nästan 1,5 timma att komma från K-Holm till Malmköping .Bara så segt :((( Sedan åkte vi till Nykvarn för han skulle lämna bildelar där .Men hem tog vi en annan väg som jag aldrig åkt bara så himla vackert med solsken och alla gröna träd och blommor ......


 På hemvägen stannade vi till hos underbara Gittan som äger den mysiga inredningsbutiken No:23 .Bara så fint med vita pioner ,alla söta ljus lyktor och mattan .Är så lycklig vilken dag !!! Lite vardagslyx lever man gott på en stund !!! Nu blir det en långpromenad med Simban i det fina vädret bäst att passa på.....Önskar er en underbar kväll alla vänner .PuSsAr & KrAmAr .


5 kommentarer:

Katta sa...

Låter härligt. Supervackra lyktor och rolig matta, önskar dej en fin kväll. Kram

Ekenäsliv sa...

Hej!!
Tack för dina alltid så fina kommentarer hos mig :-)
Murgrönorna ja... Gör inte så mycket mer än vattnar dem, duschar dem emellanåt med: De trivs antagligen i de fönstrena skulle jag tro:-)
Ha de gott, nu måste jag packa.. Ska till Sth to-fr, phu. Kurs, och flyget går tiiiidigt..
Kram Anna

Mamma C sa...

Låter jätte härligt. Ha en bra torsdag med sommarvärme den med.
Kram Mamma C

Änglarna finns sa...

Go kväll vännen!
Vilken ljuvlig dag du haft!! Visst gäller det att njuta och ta vara på dagarna!!
Önskar dej en God Natt!
Kram Annika

Med en doft av lavendel sa...

Låter som du har haft en riktigt skön dag, man ska unna sej lite lyx i vardagen anars blir det för tråkigt. jättefina saker du hittade var ligger den butiken.
kram Annika