onsdag 22 april 2009

ONSDAG 22 APRIL 2009




Hejsan alla goa och gulliga.Det har varit mycket just nu.Imåndags var jag i örebro hela dagen.Träffade en florist kompissom jag brukar hälsa på när jag är där.Fick en super gullig bukett som gick i vitt och lila och en stor fin lavendel som doftar underbart.Var på kappahl och skulle kolla deras nya kollektion .Men det jag ville ha var slut,men okey kan ju inte alltid ha tur.Igår blev det att åka och storhandla för det var tomt.Idag har det varit lugnt sedan änglarna gick till skolan.Har fixat och donat lite.Ska åka till stan och möta min son och vara med han lite själv.Kan längta till att ha barnen en och en det är mysigt.Var rädda om er så hörs vi snart igen kramelikram^^^RITA^^^.

24 kommentarer:

Lilla Rummet sa...

Åh i Örebro har jag bott för flera år sedan, mysig stad. Vad gulligt att få en bukett och dessutom med lavendel som är så underbara....luktar så gott..
Jobbar du som florist..
Ha en fortsatt trevlig dag.
Kram Britt

Tro hopp och vitt sa...

Vad kul att få blommor så där av en god vän. Lavendeln kan du ju plantera ut om du vill? Jag har tre styken själv på tomten och de är så vackra när de blommar!

Jag har också haft lite omkring mig, men nu så känns det som om jag hinner med mer ;)

Ha det gott. Jenny

paula sa...

så tråkigt att det är slut när man väl kommer iväg.
ha det bra med sonen
kramiz

Unknown sa...

Ja, alla barnen uppskattar nog lite egen tid med sin förälder. Det brukar kunna vara uppskattat. Ha en fortsatt bra dag. Kram Lenita

Bibban sa...

Var rädd om dig du åxå Kram Bibban

Mamma C sa...

Har oxå tänkt att kolla in kollektionen som kappahl har. Men det kanske inte finns något kvar till en annan heller.
Kram Mamma C

Ett hus vid en å sa...

Ja, visst är det härligt med blommor! Önskar jag var florist som du faktiskt. Och så mysigt, och viktigt, med egen tid med barnen, ett i taget. Det låter som du hade en skön dag i Örebro trots att du inte hittade det du sökte! Ha en fortsatt fin vecka! Kram Kicki

Vit som snö sa...

Tack snälla du för din kommentar!
Så vackra dina blommor måste vara! Jag har en del släkt i Nora o Örebro, det är så vackert där! Här har du en till som missade det finaste av Kapp-Ahls finaste saker. Jag kom hem tomhänt:-(
Ha det gott!
Kram Cilla

Katarina sa...

Visst är det bra med floristvänner, har också en sådan. Jag ska in till Örebro i helgen och hade tänkt spana in KappAhls vintagekollektion. Var det den du också tittade på tro? Nåja, jag hoppas att jag hittar något fint. Ha det så bra!
Kram

Lantliv sa...

Hej,i Mariebergs centrum har jag varit en del! Brukar lämna barnen där till farmor som bor i dalarna!Halva vägen var...Ja du har fått lite gjort du me..skönt! Orden som din far brukar säga var bra-våga-vinn!!
Jag har bara jobbat idag och varit in hos min gamla arbetsgivare!
Kram Anne-Lee

Lilla hjärtat sa...

Ska kolla Kappahls kollektion på fredag. Bara det inte tagit slut.
Ha det gott
Kram A-K

Sabina sa...

Jag jobbade på KappAhl förut innan jag blev trafiklärare, då var det lättare att hitta kläder där, nu när jag springer in så tycker jag inte att jag hittar något;) Ja så kan det vara.
Ha en fin dag å blombuketten lät loveli.
Kramkram

japp sa...

Heeij Rita.. Joo, de är såå skönt å fått städat, ÄNTLIGEN!!!
Fast igår så vard e dags för badning av hund + trimning av päls, så de bidde SOM VANLIGT hårigt överallt.. men nu är de dammsuget och fint, ett tag till.. näst på tur är 2 schäfertikar till som ska badas å borstas.. hmmm.. längtar tills de är gjort..:-)

De var jätteskönt att jag slapp åka in på lasarettet.. usch, tanken for genom skallen.. men tur nog så fick jag upp det själv..huuga, så obehagligt.

Nepp, nu ska jag se till å svara resten av alla kommentarer.. kram på dej.. helén.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Blev lite snurrig först, trodde det var du som var min Bloggvinst-bloggare. Ni har så lika namn, men nu har jag fattat hihi...
Och så fint med Lavendel, det ska jag kolla efter också. Synd att du inte fick något av Vintagekläderna de är så fina allihop.
Kram till dig
AnnaMaria

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej Rita! Du är för gullig du. Tack så jättejättemycket - så glad jag blir för dina fina ord. Klart du får beställa - men ängeln har jag inte färdigbränd utan måste gjuta den först och det kommer jag nog inte att göra på ett tag - så mycket annat - trädgård mm på gång nu. Men bilder skickar jag bums - bara jag får veta vad du vill ha....
Hör av dig igen - VARMA kramar från mig/Maud

Eva sa...

Hej!
Såg att du följer min blogg - kul!

Smultronlycka sa...

Vad härligt att få blommor!Och lavendel är ju så fint!!
Låter som du haft det mysigt!
Sköt om dig!
Kram

StinasLoppis m.m sa...

Kul att få blommor det förgyller dagen .Kramis /Stina

Leamarlené sa...

Tack för dom fina komentarerna på min blogg. Alla ljuspåsar som finns på bloggen är till salu och allt annat med.

Kram, Marlené

Inka sa...

Hej gumman!

tack för kommentaren inne hos mig. Men du, möblerna är ju till försäljning. Jag ska läga ut dem på Blocket, fniss!

Jaha, jag ska också skynda till Kapp Ahl tänkte jag. Hoppas något finns kvar.

Ha det gött


Kram Inka

paula sa...

så roligt att få blommor
tack för dina ord hos mig
tänk vad kul att få ha en butik?!
ha det bäst i det vackra vädret
kramiz

Roses & Angels sa...

Hej och tack för din kommentar! Jag har sovit gott. Har du? MEN vaknar med huvudvärk och nacken värker. BEROR nog på allt skit med bloggen igår hahhaa. Ha en bra helg kram Christa

Lotta Th sa...

Hej :-)
Visst har dom mycket fint just nu där? Men det tar som sagt slut fort.
Hoppas ni får en mysig fredag, själv sticker jag till lilla jobbet om några timmar. En Fredag kväll på Akuten!!! Var annars vill man vara haha.
Kul att du tittade in på min blogg
Kram

Måddan - Himla lantligt sa...

Morning min vän! Tusen tack för ditt gulliga meddelande. Är det någon speciell text du vill ha så fixar jag det - typsnitt och färg bestämmer du och även storlek. Bilder har jag ju massor och gör dem i alla möjliga varianter. Stryka på - väggord - akvarellpapper - canvas - glossy - matt - magnet - ja - precis vad du själv vill.

Hör av dig på min mail slottokoja@gmail.com

Ha en underbar dag och en underbar helg! Många kramar och varma tankar!
Maud