fredag 9 oktober 2009

FREDAG 9 OKTOBER 2009




Hejsan alla godingar ! Idag har jag haft sovmorgon till kl 8 då väckte Älsklingen mej med en go puss på kinden och sa att nu är kaffet färdigt.Ja som ni nog alla vet så älskar jag ju att bli väckt så.Ja vi fikade och myste en stund sedan åkte Älsklingen.Ja jag har gott här och pysslat lite med tvätt och lite annat smått och gott.Har duschat för idag ska tjejen och jag åka till stan och gå och strosa runt i det underbara vädret.Solen skiner och det är ett underbart fint höst väder.Igår låg internet nerlagt hela dagen nästan .Ja då passade jag på att putsa fönster.Har bara vardagsrummet kvar .Ja det känns skönt när man kan stryka det från listan .Sedan ringde goa svärmor och frågade om inte jag och tjejen kunde titta förbi .Så då blir det väl lite mysig fika där.Sedan hem och kolla på Idol och bara koppla av och mysa .För nu är det fredag igen .Helt klart bästa dagen på veckan för då blir det freedagssmyyysssssssss.Ha en mysig fredag alla sötisar Höst kramizar ~~~~RITA~~~~.

16 kommentarer:

Blåbär och Mjölk sa...

Nämen hejsan vännen!
Vad du är flitig som städar o donar. Vilket lyx som har fönstren rena och klara! I dag har jag också fint väder. Du ska se mina fönster i solskenet..-de är sååå skitiga!! Har i flera dagar stått o tittat på dem. Men jag skjuter upp det hela tiden.
Du Rita vilken mysig älskling du verkar ha..Mmmm bli väckt med en kindpuss och att kaffet är klart. Kan tänka mig att det känns UNDERBART. Det är kärlek det gumman! :)
Jag hoppas du/ni får det jättemysigt hos svärmor i kväll! Jag ska se på Idol med lillan och hennes vän. Vi ska baka något gott och mysa. Maken är på älgjakt...
Hoppas nu finner något fint på staden också!
Varma kramar till dig! / Åsa.

Huset vid ån sa...

Visst är Fredagen bästa veckodagen.....Fredagsmys!! Jippi!!..det är livet!!Önskar dig en Trevlig Helg! Kramis Therese

Mamma C sa...

Jag har bara mina vardagsrumsfönster kvar att tvätta. Det får bli till helgen. Här ska vi oxå bänka oss till Idol och bara ta det lugnt och tända en brasa.
Kram Mamma C

Hanna sa...

Låter som en bra fredag!
Kram
Hanna

Livet på Berget sa...

Så härligt med putsade fönster, gud så skönt! Låter som ännu en mysig dag.
Må gott!
Kram
/Sara

lottens vita och gröna sa...

ohhh vilken härlig väckarklocka!!!
fnissar.. nog skulle internet behöva ligga nere varannan dag härhemma så jag med skulle ta tag i städning och fönster!!!
nä nu startar idol igen, det är så himlans bra, mys pys på dig rita, varmkram lotten

Cc sa...

Härligt att bli väckt så. Här klev jag upp galet kl5.30. Hoppas på att sova länge i morgon. Kram

Photo by Maria sa...

Vilken bra start på dagen och den verkar ha fortlöpt i det tecknet..

Hoppas natten blir lika njutningsfull..

Kram
Mia

Jenny Oak Fae sa...

Tack detsamma!

: )

KRAM, Jenny

<3

Snor och Glamour sa...

Hej vännen!
Tusen tack för dom fina orden i min blogg! Det värmer i hjärtat!
Önskar dig en god natt!
Kram Ann-Louise

Uttan sa...

Å vad Du har varit duktig som putsat fönster,skulle behövas här också.
Verkar vara en helt underbar fredag hos er.
Tack för "goa" kommentarer hos mej!

Ha en bra Lördag!
Kram!

Älskade pion sa...

Du frågade hur jag har fått dit fjärilen,om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte riktigt ihåg.jag var innne på någon bloggares sida och förde över den till min,men jag ville ha den på sidan ,men det gick inte.Är inte så haj på datorer jag heller.;)Vilken go älskling du har som bjuder dig på kaffe.:)Ha nu en riktigt härlig helg goa vännen. Kramar Ulrika

LjuvligtLantligt sa...

Ha en skön helg!

Kram G

Lilla Rummet sa...

Ja, man får mycket gjort när internet ligger nere, annars blir det att man går till datorn titt som tätt. Här skiner solen så härligt. Skall snart åka till svärmor och hämta Krister som åkte dit för att vinterförvara våran sommarbil.
Till kvällen blir det god mat och vin.
Ha en fortsatt skön helg
Kramiz Britt

Gittan sa...

Vilken fin start på dagen du fick!! Finns inget bättre än att vakna och kaffet är klart, bara att sätta sig vid bordet och mysa.
Ha en fortsatt trevlig helg.

Kramizar//gittan

Sari sa...

Åh, vad skönt att få fönstrena putsade! Här skulle det också behöva putsas, men...... kanske till våren!
Får stå ut med skitiga fönster...
Ja, visst är det något speciellt med dessa fredagar! Även om jag är hemma alla dagar med mina små, så känns det extra när fredagen kommer!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Sari