onsdag 7 oktober 2009

ONSDAG 7 OKTOBER 2009




Hejsan alla underbara.Jag blir så himla glad vill jag att alla ni ska veta för alla kommentarer.Ni är så himla gulliga och goa.Igår var jag och Simba (min cocker)ute hela dagen och klippte buskar och krattade löv.Ja det var helt underbart väder.Sedan blev det mat till Älsklingen och änglarna.Sedan titta Älsklingen och jag på Halv 8 hos mej tycker att det är himla mysigt programm .Sedan blev det lite fika till Äntligen hemma vilket jag tycker är väldig mysigt.Jag gillar ju det LULU gör det är igår tyckte jag var skitsnyggt.Idag vaknade jag före klockan 6 vilket jag gillar när man får vakna i lugn och ro innan änglarna ska väckas.Idag praktiserar den stora så han gick vid 7 tiden.Sedan gick dom mindre efter dom ätit sin frulle.Sedan har jag gott här och fixat och grejat med lite smått och gott.Ska åka och handla snart .Sedan blir det middag och en sväng med gloser med tjejen för dom ska med i morgon.Ja sedan blir det väl fika med Älsklingen och Oskyldigt dömd med goa Persbrandt.Men han spelar bättre i Beck filmerna.Har haft fint väder solen skiner men det blåser så det är inte sant.Ha det gott alla sötisar Varmaste kramizen ~~~~RITA~~~~.

36 kommentarer:

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan vännen!
Oj vad du är duktig i trädgården, som krattat och klippt buskar. Ja där sa du något...hm... jag måste nog också göra det. Har rätt så ovårdade buskar + träd som bör klippas och beskäras. Det är så svårt att veta när det skall göras bara..
Vet du att jag hann inte med att se Äntligen hemma igår. Så typiskt, för jag ville så gärna se det programmet. Min kära mor ringde och sa att jag verkligen missade något urtjusigt som Lulu hade gjort!? Kankse jag skall titta på programmet ute på webben. Ja, jag får se vad jag hinner.
Glosor...ja det blir det väl snart här också. Om något år. Vad längesedan man läste glosor! Lillan går i tvåan. Visst har de engelska men ännu inga lexor i det ämnet. Skönt! Det räcker med Matten och Svenskan. :)
Nej nu ska det ätas middag här!
Du får ha det så gott så hörs vi snart igen!
Goaste kramen till dig Rita. / Åsa.

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej Rita!

Vilket fin hjärtekrans du har på bloggen. Den skulle man ha haft :o).

Du verkar ha trevliga dagar därnere i södern - ja, krattning är ju ett måste den här årstiden och det blir ju lite mindre att ta rätt på till våren :o) och JAG LÄNGAR redan....

Ha en fin kväll med älsklingen och Persbrant....

Själv har jag ont i halsen så jag går bara på halvfart....

Ha en fin vecka!

Kram
Maud

Kramis o ha en fin vecka!

Maud

Photo by Maria sa...

Det rummet Lulu gjorde igår var ju ett fantastiskt rum, ett sånt hade man ju velat ha :-)

Halv åtta hos mig gillar jag med så det blir det snart och sen Arga snickaren..

Ha en bra kväll..

Kram
Mia

Inas sa...

Hej VÄnnen!
Vad mysigt ni har haft, förlåt att jag inte har tittat in på ett tag, lite fullt upp... Men jag ska å titta på oskyldigt dömd å håller med om att persbrandt är bättre i Beck... Ha en trevlig kväll goa kramar Ina

Roses & Angels sa...

HEJ! Ja du vännen vad ska jag säga! TACK SNÄLLA DU ÄR för härlig hihi! O nu har jag missat äntligen hemma! Snyft,älskar att titta på det programmet. Ja ja det går fler! Hoppas allt är bra med dig! Ha en fin kväll kram

Änglarnas hus sa...

Vilken härlig och helt lagom dag du har haft idag..myspys i soffan med familj o fika är helt i min smak! :)

Ha det gott!

Kraam Sanne!

Anonym sa...

Här hemma tittas det också på Halv åtta hos mig, just nu är det reklam, jag älskar det programmet :)Kul och se hur alla bor och hur deras inredning ser ut.

Vilken mysig familj ni verkar vara :)

Kram Åsa

Unknown sa...

hihi visst är Persbrant en pudding!! Ler. Kram petra

Livet på Berget sa...

Så det blåser hos er också. Jag och lillan höll knappt på att ta oss hem idag. Det var sån motving och jag hade cykelkorgen full och lillan på pakethållaren. Hade blodsmak i munnen innan vi var hemma, helt slut och ingen mössa dumt nog.
Må gott!
Kram
/Sara

Mamma C sa...

Visst har det blåst idag. Gubben kom och hämtade mig på jobbet så jag slapp att cykla hem i blåsten. Jag spelar i Oskyldigt dömd, får se det i morgon.
Kram mamma C

Annika sa...

Hej!!
Vad söta bilder, blev fast här hos dig, jättemysig blogg har du.
Ingen webbutik men hoppas att jag kan får till det i sinom tid.....
Nu blir det kvällstur med vovvarna sedan bingen:))Kram Annika

Tina sa...

Hej gumman vännen!! Hoppas du mår bra. Va härligt ni hade det igår =)
Tack själv vännen <3 Du är så go & öppen & delar med dig av så mycket, så inte konstigt att vi är många som vill följa dig =)
Va rädd om dig!!
Kram Tina från
Livet är här & nu!

Unknown sa...

Hej ja visst är det roligt med kommentarer dom värmer så gott. Du har en dag fylld med saker som mig själv - precis som det ska vara, allt gott till dig/Catthie

Patricia sa...

Hej svejs!

Du har fullt upp ser jag... =)

Ja visst blev det fint som Lulu gjorde i Äntligen hemma i går...bara man slapp se människan, jag har svårt för henne och hennes "se-mig" attityd...men hon är duktig!... =)

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Patricia

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Det låter så lugnt och skönt,är din vardag jämt sådan?
Ha det bra,kram Agneta

Gammelbålsta sa...

Hej på dig!
Jag skulle ha börjat med din"grej" i dag men vår kock ringde och sa att han var sjuk. Typiskt när jag skulle vara ledig i 2 dagar. Fick kasta mig i duschen och hoppa in i bilen det var inte kul.. kom hem 22.30 då kunde jag inte börja med den för jag har min skrivare i sonens rum. Skulle fixa med din bild, men jag jobbar bara på dagen i morgon så då ska jag genast börja fixa när jag kommer hem. Skulle behöva veta vad du vill ha för baksida bara.. samma bild eller?? Ha det riktigt bra.. Kram Aydan

Fågel Blå sa...

Hej och tack för titten! Kollade också på Äntligen Hemma, lulu lyckades verkligen!
Ha en bra Dag!
Kram Kathrine!

Hemmet Är Min Borg sa...

visst är Äntligen hemma ett mysigt program, det blir att man tittar lite mer på tv nu när Alwin kommit o han är sååå mysig
Kramis

Anonym sa...

Härlig dag du haft !
Vet du jag gillar Persbrant men ändå inte han är på gränsen till sliskig ,,liksom .
Men i en del roller är han kanon.
Kram Jenny

Lilla Rummet sa...

Hej vännen! Känns skönt när man kan göra lite höstfint på tomten. Idag skiner solen så det blir säkert en härlig dag. Håller med dig att Persbrandt spelar bra, tycker om Beckfilmerna.
Ha en mysig dag
Kramiz Britt

Mitt vita staket sa...

Hej...Det är alltid så mysigt att komma in här hos dej...alltid massa underbara bilder..Ha en bra dag...Kram Sussie

Pia heter jag! sa...

Tittar in en snabbis och önskar dig en fin dag!

Kram Pia

Vitt o Vältummat sa...

Så mysigt du beskriver din dag. Jag har faktiskt också gjort lite trädgårdsarbete idag. Klippt gräset för sista(?) gången i år.
Ha en skön helg
Kram/Åsa

Gittan sa...

Hejsan!
Ja hon har gjort mina muggar på keramikkursen hon går på. Visst är de bara sååå fina!!!
Va duktig du är som fixat så mycket i trädgården. Här har vi tagit bort allt på altanen och så har jag plockat in min stora pelargon.
Ha en bra fortsatt dag.
Kramizar//Gittan

Hanna sa...

Så mysig dag!
Hanna

StinasLoppis m.m sa...

Hej på dej , hu idag det regnat hela dagen tur man snart sätter sej i flygplanet mot solen .Ska bli så roligt o härligt ,Kramisar /STINA

Cc sa...

hoppas att du haft en härlig dag i solen för de blåste inte alls som i onsdags. Kram

Roses & Angels sa...

Hej!Ja en del hinner jag med och mera ska det bli! Pia och jag ska starta lite samarbete med nya saker men det får man se sen vad det är hihi! Ja du Josefin är så fin i sin nya jacka! Hoppas nu bara reportaget är bra! Ha en fin kväll kram

Sabina sa...

Så du har arbetat i trädgården idag, bra jobbat. Jag har så svårt att ta mig för att gå ut och jobba där, är mer en inne människa och lägenhetsmänniska säger jag som precis köpt hus;)
Oskyldigt dömd har jag inte sett, men många säger att det är jätte bra.
Ha det finfint vännen.

Kraaaaaaaaaaaaaam

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Håller med om Lulu Carters inredning, det blev så snyggt. Och oskyldigt dömd var riktigt spännande. Och jodå, jag köpte en lott, men då var turen slut. Och det var nog bra, man ska inte ha för mycket tur heller.
Stor kram
AnnaMaria

Balke gård sa...

Nydelige bilder! God natta fra Norge:-)

Lönnen 13 sa...

Sitter nu och hör ösregnet utanför, ganska tråkigt med allt regnandet.
Här får man nog med vara så duktig som du varit med krattandet, men väntar till helgen.
Ha en härlig fredag.
Kram Anneli

Penseldraget sa...

HEJ RITA
tack rara söta du för dina alltid snälla kommentarer om mina saker...de värmer massor ska du veta...vad duktig du har varit med trädgårdsarbetet o allt =) skönt att vara ute man känner sig väldigt nöjd.
ha en skön helg
kram pia

Unknown sa...

God morgon Rita!
Så duktig du är som krattat löv,här har vi fått full vinter!Blir så ljust och fint på marken men mitt öga är väldigt ljuskänsligt så jag måste nog ha solglasögon på mig som jag glömde att ta på mig igår när jag åkte en tur med bil med en vän.

Halvåtta hos mig tycker jag också om,så kul att se vad dom lagar för gott och få se vem som vinner!=)
Tittar också på Äntligen hemma gillar alla inrednings och designprogram har en kanal där dom bygger drömhus det är kul att titta på!

Ja Persbrandt han är gullig han..gillar också beckfilmerna men har tittat på något program av oskyldigt dömd också.

Tack själv vännen för alla goa fina
kommentarer som gör mig jätteglad du verkar vara en så go och snäll människa!=)

Nu önskar jag dig en trevlig och mysig Fredag,ha det så gott!

Kram Maria

Vita små hjärtan sa...

Tack gumman!!!
Önskar dig en trevlig helg!!!
Kram Agnetha

Siri sa...

Vilken mysig blogg du har!