torsdag 15 oktober 2009

TORSDAG 15 OKTOBER 2009




Hallo alla godingar!!!!!Ja imorse k l 6 då var det riktigt kallt .Vaknade av mej själv idag och det känns ju bara bäst.Den stora killen har ju sin praktik onsd och torsdag.Men jag märker ju att man är trött även mina änglar för det är ju så mörk så mörkt.Men dom går bara nästa vecka. Sedan vecka 44 kommer det efterlängtade höstlovet.Åh det är ju bara så himla mysigt.Idag sedan alla barn gott i väg har jag gått här och små fixat och grejat som vanligt.Nu har jag precis duschat och tog mej en god latte och kikade in lite här.Idag har vi fint väder och solen skiner.Ska ta mej en tur till stan och strosa runt och kolla lite och ta och handla så jag slipper det i morgon.Ska även åka till svärmor och kolla på deras nya bil hon ringde och frågade om jag hade lust att komma och titta på deras nya bil och fika lite och det kunde jag.Väntar på att dom mindre kommer hem från skolan för att se om någon vill följa med.Sedan blir det hem och laga mat och kolla på lyxfällan eller inlåst med Älsklingen.Ha nu en härlig höst torsdag alla underbara Varmaste kramizen ~~~~~RITA~~~~~.

16 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

TACK!

: )

Ha en fortsatt fin dag!!!

KRAM, Jenny

<3

Älskade pion sa...

Jag tror att både barn och föräldrar skulle behöva lite lov. ;)Skulle inte vara helt fel.Skönt för barnen iallafall.Ha en mysig torsdag du med vännen. Kramar Ulrika

Vita små hjärtan sa...

Det lät som en mysig dag....
Ha de gott vännen!
Kram på dig!

Änglarnas hus sa...

Ooh..jag längtar också till vecka 44..Då har jag också lov!!

Kramen Sanne!!

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan min kära fina Rita!
Åh så gullig du är som har saknat mig. Tack vännen!
Det har och är mycket för mig just nu. Skadan bankar på och gör ont. Det beror på att jag gör för mycket, vill för mycket. Och att kylan har kommit. Varje höst och vinter blir jag betydligt sämre. Det är nästan så att jag skulle ha en sommarstuga i något varmt och härligt land. :)

Hoppas din dag blev bra! Den började ju härligt. Att vakna av sig själv... Hur gick det med svärmors nya bil, var den fin :) Du kanske provåkte den?

Som svar på din fråga, så har jag någonstans i min fullproppade dator, en bild på CLV. Den bilden skrev jag för länge sedan ut på transferpapper. Trodde att jag hade tappat bort dem. Men fann dem nu när jag städade i gästrummets alla nedpackade prylar. Så då tog jag och gjorde slag i saken och sydde desssa kuddar, när jag endå skulle sy ett kuddfodral åt mor min...:)
Nu ska jag hjälpa min kära man att mala älgkött! Kvarnen står färdig på köksbordet. Härligt att få fylla upp frysen lite.
Önskar dig en fin helg vännen!
Varm kram / Åsa.

VARDAGSLYCKA sa...

TACK så hjärtligt för hälsningen i min blogg - det va himla kärt av dig! Du verkar va en mkt varmhjärtad person o det ska du ha en eloge för i vårt hårda samhälle! Jag vill ju självklart önska dig också en mkt fin fredag!
Jag har haft en go o EFFEKTIV hemmadag m tjejerna, men tyvärr skadat min högra axel så jag orkar inte sitta o blogga i min blogg ikväll:( Hoppas på o vakna mindre öm imorr´n...!
VARMA KRAMAR till dig, Rita!
//Lisette
www.vardagslycka-lisette.blogspot.com

Lilla hjärtat sa...

Låter som en jättemysig dag tycker jag.....
Önskar dig en fin helg
Kram från A-K

Annika sa...

Ja du, lite ledighet skadar aldrig, varken för barn eller förälder, tycker att de ledig ahelgerna går aldeles för fort.

Kram Annika

Frida sa...

Hej Rita!
Här är det också kyligt. Det märks att det börjar bli mörkare. Låter mysigt med höstlov. Det var längesedan jag hade det.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Photo by Maria sa...

Ja man blir lite trött av de mörka mornarna och kvällarna.. Ett höstlov till sig själv hade ju inte suttit fel..

Njut av morrondagen..

Kram
Mia

Livet på Berget sa...

Hej Rita!
Höstlov lät skönt. Det skulle man behöva men det går inte att vara ledig. Såg inlåst jag också igår, hoppas verkligen det går bra för killarna.
Må gott!
Kram
/Sara

Britt sa...

Höstlov, det låter skönt. Skulle passa mig utmärkt. ;-)

Kram britt

Anonym sa...

Hoppas du hade en skön och mysig torsdag!?
Skönt att ha helghandlat, jag är den som står i matkön klockan 6 på fredagarna....inte kul!

kram Pernilla

Lotta Th sa...

God morgon :-)
Ja Höstlov är mysigt! Nu när mina är så liksom förstora så glömmer man lite bort det där med loven. Faaast just nu blir vi väldigt påminda på jobbet. HELA Akuten skall flytta pga av totalrenovering och ingen säger ingen får semester denna höstlovsvecka så det pratas ganska mycket om just det hm.
Ha en bra dag det ska jag ha med EN!! ledig dag innan helgpass haha
Kram kram

Roses & Angels sa...

MIN KÄRA vän! Tack! Ja jag som tänkte ha ett lånnngt uppehåll från bloggen!! Ork har man ju inte haft mycket av! MEN JAG klarar inte att vara utan er! På något sätt får man styrka härifrån, när man är bland er! Sitter man i sin ensamhet så deppar man bara ihop! Ja samarbetet är kanon och det kan bli både det ena o det andra!! SJÄLVKLART får man handla sen när vi har nåt klart hihi! Hoppas vi ses snart kram på dig käre vän kram

LjuvligtLantligt sa...

Hej.
Ja han kryar nog på sig under helgen.. Vi mammor har visst en inbyggd sensor som väcker oss o talar om att det är något på gång med barnen. Jag kan vakna innan ens dom själva vet om att de har en mardröm o bara vara beredd :)

Hoppas du får en fin fredag, här öser regnet ner men vad gör det?
Kram Git