måndag 29 mars 2010

MÅNDAG 29 MARS 2010



HEJSAN ALLA GOA&GULLIGA!!!!!!Ja då var det redan måndag igen.Jag idag har jag lyxat  mej haft sovmorron till halv9 .Underbart!!!!!.Älsklingen skickade i väg Änglarna till skolan och gav dom god frukost.Jag fick kaffe och frukost när jag vaknade .Sedan har jag gått här och fixat och grejat :Duschat .Ska på möte i skolan idag gällande tösen.Sedan blir det hem och fixa middag .Är fortfarande trött har slutat med antibiotikan i dag..Men är trött och hängig i alla fall.Senare blir det fika och mys med Älsklingen .Ska kolla på Halv 8 hos mej och Spårlöst.Idag är det härligt här solen skiner och det gör mej så glad!!!!!ÖNSKAR ER EN FIN DAG ALLA RARINGAR  ♥  VÅRKRAMAR ♥ Rita ♥

13 kommentarer:

Unknown sa...

Kan du dela med dig av solen ;) Här är det grått o trist och har varit så ett par dagar nu. Härligt med sovmorgon! Ha det gott. Kram Lenita

Lilla Rummet sa...

Hej vännen! Vad skönt med sovmorron. Själv vaknade jag vid 9-tiden oxå. Penicellinen nockar mig, är trött jämt nu. Har bara ngr dagar kvar att äta.
Här har det snöat hela morgonen, har äntligen slutat nu.
Hoppas det går bra på mötet i skolan.
Ha en fin dag.
Kram vännen.

Lycka är ~ Onnea on sa...

Ha en riktigt bra vecka!
~marita~

Vitt hus med svarta knutar sa...

Härligt med sovmorgon och färdig frukost! Det låter inte som att antibiotikan hjälp så mycket eftersom du fortfarande känner dig trött och hängig.
Hos mig har solen försvunnit, den tittade igenom molnen en kort stund i förmiddags, men nu är det grått. Oj vad man längtar till snön är borta och solen värmer.
Kram,
Regina

Mamma C sa...

Ne, här var det ingen sovmorgon idag. Här plinga klockan 05.20, fast jag gick inte upp med en gång. Här lyser ingen sol idag. Det regnar och är bara grått och trist. Ha en fortsatt bra måndag.
Kram mamma C

Photo by Maria sa...

Så skönt med sovmorgon.. Jag har inte sovit alls efter jobb så nu är jag trött men skall försöka hålla mig vaken till ikväll..

Ha nu en bra eftermiddag/kväll..

Kram Mia

Mitt Stugliv sa...

Hejhej!

Låter skönt med lite lugn och avslappat. Idag är det nåt tokigt med bloggen, kan inte se alla bilder varken på min egen eller er andra.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Stjärnor & Champagne sa...

Åh här har det inte skinit någon sol...Grått och regn, suck. Låter iaf som att du har haft en skön dag. Ha det gott vännen/ Kramkram Anne

Sari sa...

Vad härligt att ni haft solsken idag! Här har vi endast sett grå, grå, grå himmel idag..... Några regnstänk kom det också... Hoppas vi får njuta av solsken under påskhelgen!!
Ha en riktigt fin påsk!
Kram Sari

Ljuva lantliv sa...

Önskar dig en härlig påskvecka. Visst är vårsolen underbar. KRAM Anna

Linas Vita Hem sa...

Hej hej!
Tack Rita för din varma kommentar! Jo lödagskvällen blev kanon!:)
Sovmorgon lät inte helt fel du, men det tycker inte min lilla skrutt tyvärr! Ha det kanon!
Kram kram/L

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon. Visst blir man glad av solen, idag äntligen visar den sig här också. Hoppas nu vi får kanonväder till påsk.
Ha en fin påskvecka vännen
Stora kramen
AnnaMaria

Linda sa...

Hei! Takk for koselige ord fra deg:)ønsker deg og dine ei fin påske:)
klem<3