söndag 14 mars 2010

SÖNDAG 14 MARS 2010



TJENARE  ALLA GO& GULLIGA!!!!Ja då va det redan söndag.Vad tiden går fort .Tyckte ni att det var rätt låt som vann i Mello?Jag gillade ju Darin.Men Annas låt är väl inte fel.Grattis ANNA och LYCKA TILL I NORGE!!!.Ja igår var släkten här och firade Tobban.Han va så glad han fick massa pengar ,byxor och ett skitsnyggt bälte.Ja han va så nöjd.Ja det var mysigt .Svärmor och Svärfar var här,Älsklingens stora och lilla syster och så min favorit lilla Josefine som på tisdag redan blir 7månader.Ja det ä inte sant vad tiden går.Hon ä bara så himla mysig nu när hon pratar  ja sitt språk och skrattar.Ja det var en mysig eftermiddag♥Sedan blev det Mello pizza och godis.Idag har jag haft sovmorron till halv 11 bara så himla skönt.Gick upp och satte på gott kaffe sedan vaknade Älsklingen så vi satt här och myste.Bara så himla skönt att vakna och solen skiner då känns livet bara UNDERBART.♥Senare blir det middag och en sväng till Lager 157 kanske.Ikväll bli det att kolla på Blåsningen och fika och mysa med Älsklingen ♥ Önskar er  en fin och skön Söndag .VÅRKRAM ♥ RITA.

20 kommentarer:

Unknown sa...

Låter som ett härligt kalas! Här skiner också solen så underbart! Jag har varit ut på en promenad i solskenet, men man måste hålla tungan i styr då det ä så halt på vissa ställen ;) Ha en bra söndag! Kram Lenita

Änglarnas hus sa...

Hallojsan !!

Alltid mysigt att samla släkt och vänner på kalas :)..
Jag hejjade också på Darin..har nog ruinerat mig på sms :)..men det går till en god sak så!

Anna var också en av mina favoriter och det blir kanon att skicka henne!

Ha en bra fortsättning på helgen vännen!

kram Sanne..

Livet på Berget sa...

Hej
Tack för din fina kommentar inne hos mig:). Låter som ni haft en underbar helg!
Hoppas veckan blir lika bra.
Kram
/sara

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin helg du har haft, kalas, träffat släkten och en go bebis, final i melodifestivalen, sovmorgon och strålande väder.
Jag blev glad att Anna vann, men visst höll jag oxå på Darin.
Ha det bäst!
Kram,
Regina

House number 15 sa...

Tack för kommentaren hos mig! Ja helgen går alldeles för fort nu när äntligen våren har kommit. Annas låt tycker jag var super, så det känns rätt.

Ha det gott/C

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Vi här hemma tyckte att fel låt vann, vi röstade på olika artister men inte på Anna. Hon är duktig, vi får väl hoppas att det går bra för henne ändå.
Kram Anette

Stjärnor & Champagne sa...

Jag höll också på Darin, men icke.....Hoppas att det går bra för henne i Norge. Jag skulle nog vilja ha en liten snabbare låt. Låter som en bra dag hos er, det känns som att ni har mycket harmoni hos er!! Bra...

Kram Anne

Mamma C sa...

Trevlig lördag med andra ord som ni hade. Anna har en maffig röst tycker jag. Jag vaknade 06.20 idag. Blir sur på mig själv, när man är ledig.
Kram Mamma C

Anna-Lena sa...

Låter som om du har haft en härlig helg igen! Ja, Anna är duktig och hon blev så sprudlande glad när hon vann. Roligt! Själv är jag lite utpumpad efter förkylning och kalashelg. Men det viktiga är att vi har en väldigt nöjd sjuåring här.

Hoppas att du får en skön vecka!

Kramar Anna-Lena♥

lisbeth sa...

verkar som du haft en underbart fullspäckad dag..men du i melodifestivalen höll jag på Jessika..denna vackra ballad och J är en såå behaglig människa..
kram Lisbeth

Photo by Maria sa...

En härlig helg med kalas och mys.. Hoppas din vecka startar lika härligt..

Kram Mia

Roses & Angels sa...

Hej! Tack för dina kommentarer vännen, har haft en mindre bloggpaus i helgen. Hihi du har säkert en skylt på gång, vilken tid ska du in den 19? Hörs mera hoppas din helg varit bra kram

Älskade pion sa...

Låter som att sonen var ganska nöjd i helgen. :)Visst är det härligt när solen skiner,man blir på så gott humör.Ha en riktigt bra start på din vecka vännen. Kram Ulrika

Helene sa...

Hej Rita! Tack för att du inte tröttnat än...:)
Leopold är frisk igen och är på förskolan en stund. Jag har tagit semester i 2 dagar. Det är så många möten nu ang hans autism och store sonen ska genomgå en ny utredning ang aspergers...Man har att göra. Det går framåt med mina möbler. Skrivbordet är klart och nu ska jag ge mig i kast med en stor skänk med en massa lådor. Mkt att slipa..STOR KRAM Helene

Camilla sa...

Jag höll också på Darin och Anna - men det var flera andra som oxå var bra..:)

Hoppas du har en fin måndag - kram!

Fröken Machuna sa...

Vilken tur att Tobban blevn nöjd :)

Kul med kalas och samla släkten.

sv från min blogg: Ja det blev sött. I morgon blir det en tripp till Panduro i växjö. Då ska jag köpa formar som är änglar. Det ska bli kul..

Ha det fint i solen

Kram Fröken M

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Hej Rita,
Vilka fantastiska bilder du visar. Sååå söta och romantiska.
Kram, Nina

lovefriidrott sa...

Hej Gumman

här aär allt sig likt,,,KÄRLEK O VÄRME:) Man blir glad,,,tack för det kära Rita:)
Vet du,,,jag törs knappt säga det,,,men jag gillade inte riktigt Anna,,,förlåt allihopa ,,,,,tycker hon brääääker som ett lamm. Nej jag höll på Darin o Nemo hette han så,,,,söta killar minsann,,,,oj är man lite gumsjuk nu oxå;) ja kanske.


Ha en fortsatt trevlig dag vännen
Kram Sari

http://www.lillaprovence.se

Anneli sa...

Hej!
Jag tycker nog allt att Annas låt var helt ok.
Vacker röst.
Ha en fin dag!

Nyanser av vitt sa...

Vad härligt med kalas och att födelsedagsbarnet blev nöjd med sina gåvor
Kramis