fredag 23 april 2010

FREDAG 23 APRIL



TJENARE SÖTISAR♥ ♥ ♥.Var till läkaren igåroch det var kanon.Jag är världens lyckligaste.Känns som jag vunnit högsta vinsten på lotteri♥Äntligen är mina prover bra.Jag bara skrek YES när läkaren berättade det.Blev både glad och ledsen tårarna rann av glädje.Men ska fortfarande ta det lugnt och tänka på mej själv mera.Ja det var bara så himla skönt.Dom vill ha koll på mej så ska fortfarande åka på kontroller ska dit på onsdag 28/4 igen.Men det tycker jag bara känns bra.När jag kom hem hade stora killen fixat middag ,bara så gulligt.Dom mindre hade dukat.Så jag blir glad och lycklig även stolt mamma över det bästa jag har.Tycker att dom är duktiga och goa&gulliga som hjälper till.Ja idag skiner solen vilket gör mej så glad.Idag är det ju veckans bästa dag bara BÄST !!!!Älskar fredagar och fredagsmyyys så underbart ♥ Idag blir det att sätta sig ute och mysa med lite kaffe.Idag blir det en bara vara dag.Njuta av livet♥Senare blir det något gott att äta och dricka Mysa med Älsklingen&Änglarna.Kolla på tv .Jag är så lycklig och glad att nu ser jag även solen bakom molnen .Efter en lång tids jobbig sjukdomstid.Var rädda om varandra.Lev i dag alla godingar.Kramar ♥ Rita ♥.

25 kommentarer:

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vad härligt att dina prover var bra. Sätt dig i den härliga solen och njuta av livet och ditt kaffe. Själv håller jag på att städa och plocka. Det är faktiskt ganska så kul. Har knappt varit hemma de senaste 5 månaderna. Bara jobbat och jobbat. Men äntligen 4 dagars ledigt. Ska ordna lite kalas för vår Lina fyller 9 år imorrn. Ha det gott Kram Aydan

Tigris Predikantan sa...

Så glad man blir av att läsa en text full av energi!
:)

Lilla Rummet sa...

Hej vännen!
Så skönt att du är mycket bättre nu. Även bra att de fortfarande håller koll på dig.
Vilka gulliga barn som stället upp att göra mat och duka och pysslar om mamma.
Visst är det härligt när fredagen kommer och att mysa.
Önskar dig en härlig helg.
Kram Britt

Den där Marie sa...

Vad skönt att allting var bra med dig! Jag är så glad för din skull!
Ha nu en supermysig fredag och helg!
Kram från Jonna ♥

Anette sa...

Åh så glad jag blec av att läsa ditt inlägg! Man får lite perspektiv på livet=) Jag är arbetslös men jag är inte sjuk ialla fall. Glad för din skull att proverna var bra. Ha en riktigt skön helg!

Kraaaaaaaam/Nettan

Vitaspetsgardiner Godis och Praliner sa...

Hej Rita! Men vilka underbara nyheter.Är så glad för din skull..
Jag önskar dig all lycka och välgång

Ha nu en underbar helg
Inte så svårt nu med så glada nyheter

♥ Puss&kram ♥

Livet på Berget sa...

YES! Äntligen, gud vad härligt!!!
Unna dig en riktig bara vara dag!
Trevlig helg!
Kram
/Sara

Känslans väg sa...

Så glad jag blir för din skull. Underbart att proverna är bra. Visst ser man också glädjeämnena som VERKLIGEN sätter guldkant på tillvaron tydligare sådana här gånger. Vilka omtänksamma barn - det är rikedom det!
Gissa om du gjorde mig väldigt glad med din kommentar också :)
Håller på att lägga in bilder för fullt idag. Det tar sin lilla tid att fotografera vet du, men himmel så kul det är. Jag är så lycklig när jag håller på med mitt fotande och skapande. Snart hoppas jag att jag kan skriva klart det sista till min lilla bok också. Den ska jag ta och visa er sen.....
Du vet, jag har så mycket på gång, och allt är lika kul så ibland är det bara som att frossa i en jättestor godispåse. Men, idag får det bli att lägga ut lite fler bilder. Sen håller jag allt på att leta fram en liten fin bild med änglar på till dig också. Har inte hittat någon än, men när det är klart kommer jag att lägga ut bild på brickan så får du se.
Ha en underbar helg och fira och njut allt vad du orkar!
Kram Mia

Stina sa...

Lilla gumman min. Tänk vad härligt ändå med dina ungar alltså. Göra middag så där.:-) De du! Ta hand om dig pluttan.:-) Kram Stina

Mitt Stugliv sa...

HejHej Rita!

Åhhh vad roligt att höra att din läkare säger så vackra ord till dej. Ljuvligt att höra att du ser solen... Jag kan inte se mej mätt på din vita ros idag, såååååå underbar. Idag blev det pioner istället för rosr (ovanligt).

Ha en fin helg vännen
KramKram
Lotta

Hem ljuva hem sa...

Va härligt att dina prover är bra, aldrig kul att vara sjuk. Gillar dina fina bilder som du har på bloggen, gammelromantiska kan man väl säga om dem. Tack för din fina kommentar hos mig och välkommen åter.
Ha nu en riktigt mysig och härlig kväll
Kram Anneli

Vardagens guldkorn sa...

Roligt att höra att du mår bättre och att proverna var bra =0)
Hoppas du får en bra helg!
Kram Linda

Hanna sa...

hej!
så fantastiskt roligt att höra att du mår bättre.
Ha en bra helg.
kram
Hanna

♥Zink & Vita ting♥ sa...

UNDERBART!
Men så härligt att få positiva provsvar!
Njut!
Stor kram Mimmi

Fågel Blå sa...

Godkväll!
Åh så bra att det ordnade sej..... Är så glad för din skull!
Önskar dej nu en riktigt fin helg!
Kram Kathrine

Karin Lindström sa...

Hej Rita!

Vad jag blir att läsa att allt verkar bra nu! Jag hoppas och håller tummarna att det håller i sig och att du får vara frisk! Ha nu en jätteskön helg och ta väl hand om dig!

Många kramar
Karin

Karin Lindström sa...

Såg nu att du också bor i Sörmland, jag bor i närheten av Mariefred. Vad trevligt med en bloggare nästgårds;)

Kramelikram

årstidens bästa sa...

Härligt!

Jag skulle vilja Tacka dig för att Du alltid tar dig tiden att titta in till mig.

TACK!

Trevlig Helg.

Kram
Linda

. sa...

Ååh, så skönt! Vad jag är glad för din skull! Ja, det var inte roligt för dig, när du inte visste hur det skulle bli. Önskar dig en skön kväll, och du...NJUT AV LIVET!!! (Förstår att du inte har svårt för det *fniss*)

Kram Camilla

Photo by Maria sa...

Härligt!!

Och lyssna nu på läkarna och tänk mer på dig själv och ta det lugnt..

Ha nu en bra fredagskväll, för mig är det jobb ikväll..

Kram Mia

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Så roligt att höra dina prover var bättre. Det måste ha varit jobbigt för dig att vara sjuk. Till din fråga jag ska måla en del möbler vita men jag tänkte måla ute, så jag väntar bara på värmen. Hoppas att du har en skön fredagskväll.
Kram Anette

Vita Falkens Lantliv sa...

Åhhh så roligt för dig!!!! Håller tummarna att det fortsätter att vara bra med dig! Klart man blir över lycklig när läkaren säger att proverna är BRA:)
Ha nu en riktigt skön helg!
Kram Susanne

Roses & Angels sa...

Bra att dom håller koll på dig och att barnen hjälper dig! Så gulligt. Ja nu är det knappt med tid för bloggen men ska försöka att svara på kommentarerna i alla fall. Ha en fin lördag kram

Gårdsromantik sa...

Vilken lycka för dig Rita!!!

Visst är det härligt med helledigt - även om jag står i butiken idag - men det är bara skoj! :-)

Söta rosa grodan som är på specialpris har jag precis lagt in under nyheter i webbutiken.
Klicka på länken och se under nyheter!
<Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet


Kram Maud

Älskade pion sa...

Vad skönt för dig att proverna var bra nu äntligen. ;)Ha en riktigt mysig helg med din goa familj. Kramar i massor Ulrika