torsdag 15 april 2010

TORSDAG 15 APRIL 2010





TJENARE ALLA  SÖTNOSAR!!!!!Visst är det väl bara så härligt med detta underbara vädret.Vaknade vid halv 6 idag.Pigg som en liten mört.hihi.Ja jag är så lycklig så om ni bara visste att slippa vara sjuk!!!!!Drack kaffe var ute med Simba läste tidningen.Ja sedan blev det att fixa lite god frukost till Änglarna innan det var dax att gå till skolan.Ja då bakade jag en sockerkaka och hängde ut tvätten som var klar.Sedan tog jag en ny kopp gott kaffe och bara bara njöt på verandan av solen och nya Vackre Hjem åh den är bara så underbar den tidningen.Nu sitter jag här med datorn i knät och myser.Väntar på att postis ska komma väntar post från goa Christa med underbara bloggen Angels&Roses. Har beställt ett kort som jag ska skicka till lilla goa mammsen som fyller år imorron.Ja snälla jag kan lova att kika in till henne ,ni kommer inte bli besvikna i alla fall!!!! Vilka kort hon gör ja dom är mer än bara underbara bara så fina.Tycker alltid när jag ska ge bort någonting då vill jag ge det jag själv skulle vilja ha.Tycker det är så kul att ge fina saker till dom jag tycker om♥Ska fixa det och blommor en gullig bullig fin bukett till henne .Ville så gärna åka till henne ,men ska ju till läkaren i morron på återbesök.Så då får man fixa att mammsen får fina saker ändå ♥På eftermiddagen ska vi åka till skogen igen med Simba .Tycker att det är så underbart rogivande att ta en tur i skogen.Det är så härligt fåglarna kvittrar och solen skiner och man går där och myser.Ja Simba trivs som fisken i vattnet när han får springa omkring.Ja det är Lycka .Sedan blir det middag i dag ville Änglarna ha Pannkakor eller Våfflor med sylt och grädde så något av det står på menyn idag.Ikväll blir det härlig egentid med lite go och uppiggande spa behandling i badet med tända ljus och pyssla om mej själv.Ja fika med Älsklingen och mysa vid tv är ju Halv 8 hos mej ,Sveriges fulaste hem och Lyxfällan.Önskar er godingar en härlig dag i vårsolen .Kramar ♥ Rita ♥

17 kommentarer:

Den där Marie sa...

Sitter här och läser ditt inlägg med ett leende!
Det är så härligt att höra att du mår bra! Jag blir så glad för din skull!
Ha en underbar dag!
Kram från Jonna ♥

Lycka är ~ Onnea on sa...

Låter som om du har en riktigt mysig kväll planerad.
jag är jättetrött efter natturen. Har maten i ugnen, ska snart vila en stund och ikväll ska jag virka och kolla på tv. Hoppas det kommer nåt annars ska jag se nån film.
Sköt om dig!
~Marita~

Helen sa...

Hej!
Det märks på dig att du mår mycket bättre, vad roligt nu när våren och sommaren är i antågande. Du låter så glad och hoppfull och det tycker jag att man märker på fler bloggare nu, det måste vara våren. Kul det där med att dammtussar är änglatofflor, gulligt.
Kram/Helen

Tigris Predikantan sa...

Härligt!
:)

Marie sa...

Ha en underbar dag!!
Kram

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Skönt att du mår lite bättre.
Ha en fortsatt bra torsdag!
Kram Anette

Vit som snö sa...

Härlig dag! Det där med lite spa-behandling tilltalade mej, det skulle jag behöva. Tänk att man inte oftare tar sej tid till det...
Badkaret står ju liksom där.
Ha en mysig kväll nu söta du!
Kram Cilla

Nyanser av vitt sa...

Hej gulliga Rita
Vilken dag...håller med dig. Jag är ofta inne hos Christa. Hon är superduktig
Kramis

Känslans väg sa...

Hej där och så roligt att du lade till dig som följare. Det satte lite guldkant på tillvaron idag :)
Jag kan göra med andra bilder också på träbrickan. Vill du att jag ska göra något förslag och lägga ut, eller har du själv någon bild som du skulle vilja ha?

När jag åt frukost imorse var jag in hos dig och skrev en kommentar från min andra blogg, men jag vet inte vad som hände för det bara avbröt mitt i allt. Sen tittade jag och då var det ingen kommentar där.
I vilket fall så blev jag så såld på bilden med rosorna som är som ett hjärta. Åhhh så fin bild.
Det bara sprudlar glädje om dina inlägg och det är så härligt. Blir riktigt glad!!!!!

Ha nu en härlig SPA-kväll!

Kramar Mia

Livet på Berget sa...

Men så härligt att du känner dig frisk! Du anar inte hur glad jag blir att höra detta, skööööönt! Här sprudlar det av energi och glädje!!!!
Hoppas skogsturen var skön!
Kram
/Sara

Photo by Maria sa...

Samma tv-program kör vi på nästan var dag och strax är det dags för det första :-)

Hoppas din dag varit lika härlig som du beskriver att den skulle bli.. Och att du fick kortet till din mamma idag..

Ha nu en bra kväll..

Kram Mia

Malin - Ebbas änglar sa...

Låter som du har haft en härlig dag =)
Tack för dina gulliga kommentarer hos mig!

Kram Malin

Unknown sa...

Roligt att du mår bättre. Du har ju inte haft det så muntert precis. Din familj verkar ha en omtänksam mamma som pyssar om dem och skämmer bort dem med pannkakor. (det gör jag med..)
Kram Anna

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Mmmm...Vilken härlig dag du haft vännen & att du känner dig pigg...
Ha en riktigt härlig helg.
Kramisar på dig
Sus

Huset vid ån sa...

Hej min goa bloggvän! Vill börja med att Tacka dig för dina omtänksamma ord inne hos mig, dom berör mig ska du veta....Åh!!! Vad glad jag blir när jag läser att du mår bra igen det låter underbart att få känna sig så där pigg! Och vad roligt för din älskade familj också....Ha det riktigt bra nu i helgen! Massor av kramar Therese

becca sa...

Vilken härlig dag du haft, här har det regnat idag så det blev inte något mys i solen här.
Så glad jag blir när jag läser att du är frisk.
Ha en bra helg, kram Rebecca.

Elsa och Helena sa...

Hej söta Rita! Ja, Christa gör så fina kort så det är inte sant!! Roligt att du beställt till din Mamma...hon kommer att bli jätteglad:) Vilken härlig dag du haft och vad skönt du är pigg och kry!!

KRAMAR Helena