lördag 8 maj 2010

LÖRDAG 8 MAJ 2010.

Hejsan alla underbara!!!Vaknade vid lite innan kl 6 gick upp  fixade gott kaffe.Har suttit här  njutit av livet.Är så lycklig att det blir bättre och bättre med mej.Är så glad så jag skulle vilja  skrika ut till hela världen.Jag är på rätt väg att bli frisk !!!!!Ja det är Lycka som inte går att beskriva hur det känns i mitt Hjärta.♥Har förberett potatisgratäng här som står i ugnen nu.Har väckt Tobban som ska spela match idag.Så han får lite god frukost innan han åker.För i dag ska jag ut  med några Goa vänninor ,Vi ska till Måleriboden i Katrineholm.Det är Goa&Gulliga Pirjo som äger butiken som har V.I.P .Det blir besök av Susanne&Annelie,som ska visa sin underbara Kollektion SussieL♥.Ska bli så skoj att få se alla skitsnygga och läckra kläder.Sedan visas en helt ny Skönhetsserie som ska bli skoj att få se!!!!.Ja sedan blir det lite snittar och vin.Blir hämtad här. Sedan blir det en sväng till min Goa frissa innan  och dricka lite bubbel Underbart..Ja det ska bli skoj♥ Senare blir det middag potatisgratäng kött och sallad med Älsklingen ♥ Änglarna.Ja i kväll blir det mera mys vid tv fika godis och mys med Älskling&Änglar.Ha en underbar dag Alla Gulliga&Goa.Kramar från en Lycklig&Glad ♥ Rita♥

12 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Härligt när det går åt rätt håll! *ler*

Sabina sa...

Vilket härligt inlägg Rita, man blir såå glad av att läsa det här. Skönt att du känner dig bättre, we lajk.

Ha en underbar helg nu.

Kraaaaaaaaaaaaaam

Nettan sa...

Härligt possitivt inlägg! Skönt att du är på rätt håll!!
Tack för söta kommntaren hos mig!
Kram Nettan

Mys och hemtrevnad sa...

Så trevligt det låter! Ha det kul och vad skööönt att du piggnar till igen! Kramis semlan

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej gumman!

Men såååå roligt att du mår bättre, så glad jag blir för din skull. Ja, du har ju verligen haft en jobbig, jobbig tid, men jättekul att du känner dig piggare.

Ha så jättetrevligt, och lyckliga du som ska få se SussiLi:s vackra kläder irl. Jag ska ju beställa lite av deras kläder.

Kramar & tankar Måd

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

låter som en helt underbar dag vännen♥
kramisar
Sus♥

Mamma C sa...

Vilken härlig lördag du har haft. Så en massa mys med familjen på kvällen.
Kram Mamma C

Livet på Berget sa...

Det där lät verkligen som en kanon dag! Önskar dig all lycka!
Kram
/Sara

Lantligt i stan sa...

Hoppas du haft en trevlig dag med väninnorna! Middagen lät smaskens! Ha en mysig kväll!
Kram Anki

bakom berget sa...

Man blir glad, av att bara läsa dina rader!
Kram Åsa.

Huset vid ån sa...

Åhhhh, vad härligt o roligt att du får känna dig pigg igen....Hoppas att du hade en Trevlig dag i Katrineholm. Sussane Andersson har jag köpt tavlor av en gång i tiden...Ha en sköön söndag! Kram Therese

Inka sa...

Hej, Rita!

Vad glad jag blir för din skull att du återhämtar dig bra. Ja, tänk vad viktigt det är att vara frisk. Och det är så sant som det är sagt att: När man är frisk har man många önskemål men när man är sjuk har man bara ett. (att bli frisk).
Vad kul att träffa dina väninnor. Tänk så viktigt det är att ha bra kompisar.

Ha en trevlig söndag gumman

Kram Inka