tisdag 25 maj 2010

TISDAG 25 MAJ 2010





Hejsan alla gulliga♥ Ja idag vaknade jag vid 6 tiden och gick upp och satte på gott kaffe och satt på min goa veranda .Men idag är det lite kyligt för det har regnat här i natt.Har gjort god frukost och skickat i väg 3 glada och nöjda Änglar till skolan .Har satt på tvätt och diskmaskinen.Ska ta en bugg med snabeldraken .För senare ska jag gotta mej♥Hos min goa frissa i dag med lite klipp&färg.Ska bli bara så gott att få sätta sig och bli ompysslad.Ja det tycker jag bara är så mysigt och härligt♥.Senare ska jag fixa köttfärssås och spagetti har Änglarna bett om .Ja så är jag bara så sugen på rabarberspaj.Så det har jag tänkt att göra en .Hoppas att det klarnar upp och blir bättre väder,Ja igår var det ju bara så underbart väder.Tänkte jag skull städa ur våran bil .Dammsuga och tvätta ur lite inne i bilen.Senare blir det att kolla på Halvåtta hos mej  och Semifinalen nr 1i Eurovision song contest fika med Älsklingen och mysa lite .Önskar er alla Sötnosar en härlig dag.Kramar ♥Rita ♥

22 kommentarer:

Lycka är ~ Onnea on sa...

Roligt att bli ompysslad.Ha det bra!
~Marita~

Stina sa...

Tänk att det är så trevligt att komma in här och läsa om dina dagar. Men så är det när man fastnar för någon som är så rar som du.;-) Kram Stina

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Tack för tipset vilken blomsort det var. Hoppas att du är klar med buggen. För din parner är väl lite stel och dra på :-)
Kram Anette

Älskade pion sa...

Ha det så skönt hos frissan,visst är det härligt att få rå om sig lite ibland.Ha en riktigt mysig dag goa vännen. Kram Ulrika

Skogslyckan sa...

Njut nu hos frissan, och ha en skön dag. Tack för dina gulliga kommentarer inne hos mig. Du är alltid så glad och go och det uppskattas skall du veta!
Kramar Pia

Penseldraget sa...

härligt med lite ompyssling =) ses vi imorgon ? hur dags kommer du?
kram pia

Den där Marie sa...

Mysigt att få bli ompysslad!
Jag ska också se Eurovision i kväll, schlager-nörd som jag är :)
Ha en härlig dag!
Kram från Jonna ♥

vita drömmar och svarta tassar sa...

Låter som en bra dag! att få njuta en stund på egen hand....
Jag gjorde rabarber paj i går! helt ljuvligt..men i dag känner jag av njurarna aja baja! får skylla mig själv..thihi
kram wivi

Bittan sa...

Va gott med rabarberpaj :-) tack för tipset,mina har nog växt så det räcker till en idag ,får väl gå ut o kolla i regnet. Låter som du har en mysigt planerad dag idag ,ja förutom den där buggen då . Bättre att bjuda upp gubben o ta en sväng om istället. Gör det ikväll :-)

Kram Bittan

Nyanser av vitt sa...

Vad mysigt med besök hos frissan vännen. Det är så skönt när det tvättar håret på en.
Njut nu av en stund för dig själv.
KRAM Agneta

Sari sa...

Hejsan!
Tack för din kommentar! Kul att det fortfarande är några som kikar in fast det ibland känns som om jag inte alls har tid med bloggandet!
I eftermiddag är jag hemma med de små, eftersom de är lite hängiga. Just nu sover de och plötsligt har jag fått en liten stund över vid datorn! Härligt!
Åh, är det dags för melodifestival ikväll? Det hade jag helt missat!! Tur att jag kikade in hos dig!
Ha det så bra!
Kram Sari

Sabina sa...

Vilken dag du har. Tidigt uppe å pyssla om alla andra för att sedan få bli lite ompysslad ist. Perfekt.
Ha det så bra.
Kramkramkram

Lilla gårdshuset sa...

Tack snälla för dina fina kommentarer på min blogg *blink*. Jag ska fråga henne om korgen går att skicka. Den kostar 495 kr iaf. Mmm vad gott med rabarberpaj. Jag gjorde säsongens första i söndags.

Kramis/Heléne

Line sa...

♥ KRAM

bakom berget sa...

Hej där! Har det slutat regna än? Jag har oxå rockat loss med snabeldraken och sen föll jag ihop i vid datorn.Blir sittande här ett tag nu.
Javisst ja! Det är ju melodifestvaldags igen.
Min premiär rab.paj, gjorde jag i helgen. Såååååå gott! Jag blandede i lite riven mandelmassa....
Ha en fin kväll! Kram Åsa.

Mamma C sa...

Tänkte färga mitt hår själv, men jag kommer aldrig till skott. Har färg hemma så det är bara att göra det. Hoppas det gick bra hos frissan. Och du blev nöjd och belåten. Nu är det kallt igen, vi har bara +7 grader. Blåser och regnar gör det med. Vart tog sommaren vägen.
Kram mamma C

Roses & Angels sa...

Du har gått och blivit ompysslad igen! SÅ skönt och få göra det. Skulle också behöva få lite Christa tid här. Och dansat med draken har jag också gjort idag. Tack gulliga du för dina fina ord. Jag blir så glad. Hoppas allt är bra med dig! hörs kram

Anna-Lena sa...

Åhh, vad det låter gott med rabarberpaj. Du verkar alltid ha det så mysigt med din lilla familj! Hade ingen koll på att det är semifinal i afton. Det borde man förstås kika på men för mig hägrar nog sängen. Drog ut en visdomstand idag, huga!

Kramar till dig!

Anna-Lena♥

Photo by Maria sa...

Flyger in och önskar dig och din familj en härligt fortsatt kväll efter en mysig dag..

Kram Mia

Huset vid ån sa...

Vad skönt att gå till frizzan o bli ompysslad...Hoppas att du blev nöjd.....Ha en bra onsdag vännen! Kram Therese

Inspiration i vitt sa...

hej rara du, visst är det lyxigt att få bli ompysslad lite och dessutom vacker. Igentligen skulle vi kvinnor att få bli lite mer bortskämda tycker jag hihi.
Tack för att du ville vara med i min tävling, ha en fortsatt härlig vecka och kram på dig/Ingela.

Mys och hemtrevnad sa...

ja, visst är det skönt att bli ompysslad hoa frissan, man blir ju som en "ny" människa! KRAMIS Semlan