torsdag 6 maj 2010

TORSDAG 6 MAJ 2010




Hallo Alla Goa&Gulliga bloggvänner.!!!!Vaknade kvart över 4 i dag.Satte på gott kaffe men det var kallt ute så idag fick jag sitta inne och dricka kaffe.Igår var jag hos läkaren och det gick bra men ska fortfarande ta det lugnt och inte stressa .Ska tillbaka 12 maj.Ja det är ett himla åkande men jag tycker om att dom bryr sig och är så himla rara och gulliga mot mej.Så det gör ingenting.När jag var klar där gick jag hem till goa Pia för att hämta grejer jag beställt av hon och Christa.Jag hann att träffa goa Christa en stund innan hon var tvungen att rusa iväg.Ja det blev fika mycket skratt och surr.Härligt.1000 tack goa Pia &Christa för stunden igår .Det är Alltid lika kul att träffa er.Hämtade en skyddsängel och en Madonna som älsklingens lilla syster ska få på söndag på sin födelsedag.Sedan tog Pia och följde med mej en bit på vägen .Ja i går var det så himla varmt och underbart ute så det kändes som en riktigt sommardag ♥ Köpte mej en god Kräft&Räksallad och satt ute och åt ,ja det finns väl ingenting som smakar så gott som att äta ute.Ja det var riktigt gott.Närjag kom hem var det att sätta sig och kolla post då hade det kommit paket från goa Zilla F.Med en söt vit klämma i som har texten Älskling kan du .Ja den är sockersöt.2 söta disktrasor och 2 underbara kort med söta små ord på-Jag som Älskar små söta ord.1000 tack gulliga Cilla vad härliga saker.Idag har jag skickat bara 2 änglar till skolan ,Tobban är förkyld men är bättre idag .Så senare blir det en tur till stan med dom mindre Änglarna för dom ska shoppa.Har ni hört blir så full i skratt .hihi.Vem kan dom hört det ordet av?????Ja dom är bara för goa.Dom har bett Älsklingen om pengar för att shoppa Morsdags present till mej.Ja man blir ju tårögd av lycka vad söta dom är!!!!!Sedan ska dom kolla läget och fika.Jaja dom är bara så roliga så.Sedan blir det hem och laga mat.Senare halv8 hos mej och,Sveriges fulaste hem och Lyxfällan.Fika och mysa lite med Älsklingen-Önskar er alla en härlig dag mys njut och Lev idag.Kramar ♥Rita.

19 kommentarer:

Penseldraget sa...

tack själv vännen min, och hoppas ullis blir näjd o glad. vi ses ju snart igen =) ha en underbar helg
kramar pia

Med en doft av lavendel sa...

Hej
låter som att du börjar bli piggare vad skönt för dej, visst är det underbart med vår vädret. Jag har turen att ha världens bästa jobb denna årstid jobbar nämligen på dagis så vi är ute hela dagarna.
kram Annika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hej Rita!!
Stort grattis på din namnsdag!! Hoppas du får en fin dag och att det blir lite varmare. Jag saknade faktiskt mina handskar i morse när jag gick till jobbet, det var riktigt kallt om händerna.

Bamsekram,
Regina

Vit som snö sa...

Det är inte lätt att låta bli att stressa men kanske lite lättare i det vackra vädret.
Bra att det går åt rätt håll iallafall!
Jo, nog lär dom små liven sej fort vad shoppa är;)
Ha en fin eftermiddag!
Kram Cilla

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Som du läste o såg så var jag till Kungens piga och det var verkligen trevligt. Jag är så glad att du tipsade mig...Tack snälla du! Vad skönt att allt verkar bra med dig nu efter läkarbesöket. Var rädd om dig o ta det lungt! Många Kramar till dig! Therese

Lilla Rummet sa...

Vad skönt att du är piggare och att de har koll på dig ännu, känns tryckt.
Kul att änglarna vill shoppa, så nu är det flera som har det intresse.
Nu har det varit kallt här i två dagar, hoppas värmen kommer tillbaka snart.
Hoppas sonen kryar på sig snart.
Ha en härlig helg
Kram Britt

Nyanser av vitt sa...

Hej Rita
Vad mysigt du haft det och vad kul att träffa bloggvänner.
Så gulligt av änglarna att redan nu tänka på Mor
Kram

Livet på Vestergård sa...

Vi har också haft riktigt varmt och skönt i dag! Njuter så av att vara ute när det är lite värme i luften.
Ha en skön kväll! Kram Kicki

Älskade pion sa...

Vad skönt att du blir ompysslad av din goa doktor.Ta det lugnt och var rädd om dig goa vännen. Kram Ulrika

Vår sekelskiftes-dröm sa...

vad gulliga dina barn är.
Här har det varit sol men blåser som vanligt,
Ha en bra kväll!
Kram Anette

sylvia sa...

hei Rita,
godt de passer på deg,glad du har en skikkelig god lege,betyr såå masse.
kaldt her, men sol å imorra er det meldt en knall dag.
ønsker deg en fin kveld,
klem fra sylvia

MiaMaria sa...

Hejsan O grattis på namnsdagen!
Heter oxå Rita i andra namn...

Skönt att doktorerna bryr sig och ta det lungt!

Ha en skön helg!
MiaMaria

Mys och hemtrevnad sa...

Hahahahaha, kan det ligga i generna? Shoppingsjuka alltså!*ler Vi kvinnor är rätt lika ändå-fniss- Vad bra att du är på bättringsvägen! Kramis semlan

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Jag hoppas du har haft en riktigt härlig dag.

Lunch ute...jag det är verkligen inte fel. Här skiner solen, med det är ganska kallt. Så ännu har det inte blivit något utelunch, men det kommer... :-)

Ha det fint!

Huset vid ån sa...

Kikar in o önskar dig en Trevlig Helg! Kram Therese

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hoppas att du får en bra dag. I dag lyser solen. Men jag måste städa innan jag går på mitt kvälls skift men i morgon är jag ledig. Det ska bli skönt.
Kram Anette

Fågel Blå sa...

Tack för din gulliga krya på dej hälsning!
jag önskar dej en underbar Helg!
Kramis Kathrine

Fröken Piff sa...

Tack för dina rader hos mig:) Visst är det härligt när det är så skönt ute, jag tänkte sitta ute och äta lunch igår men det blåste rejält då så jag fick flytta in tyvärr:(

Trevlig helg! Kram Charlotte!

Nytt och Slitet/Louise sa...

Hejsan!
Vilka söta bilder och visst är det härligt att shoppa,helst billiga fynd;)Vad gulligt när barnen kommer i håg morsdag själva,jag får nog påminna mina i några år till :)

Ha en fin helg/ M-L