onsdag 9 juni 2010

ONSDAG 9 JUNI 2010.




Hejsan alla raringar!Ja då var det onsdag redan.Ja det bara går så himla snabbt så jag  hinner inte blinka.hihi.Igår var en kanondag i Stockholm. Massa glada studenter och mycket folk i rörelse.Ja det var mysigt att komma hemifrån en stund och få lite egentid med Älsklingen.♥ På vägen hem blev det dåligt väder för här hemma hade det regnat.Var förbi min goa frissa en stund innan jag åkte hem.Ja idag ska jag åka till doktorn blir hämtad lite efter halv nio.Mina mindre Änglar är ute och cyklar med sina klasser och ska bada om det går.Den stora ska träna sånger som dom ska sjunga för dom som slutar-Ja det var lite vad som händer idag.Önskar er alla Sötisar en härlig dag♥ Njut varje minut♥ Puss&Kram Rita ♥

14 kommentarer:

Tina sa...

Detsamma önskar jag dig!!!
Varm kram Tina

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Här regnar det också, men vi ska få fint väder i dag det har de lovat. Mina arbetskamrater kommer på besök och vi ska grilla. Lycka till hos doktorn!
Kram Anette

Skogslyckan sa...

Lycka till hos doktorn.. och att vädret håller i sig hos dig. Här ösregnar det, men jag skall ändå åka och köpa en studentpresent och lite andra ärenden, så det gör inte så mycket. Trädgårdsarbetet får man ta en annan dag... Kramar Pia

Lycka är ~ Onnea on sa...

ha en riktigt bra dag!
~marita~

Louise sa...

Ditt visdomsord idag överst är sååå rätt! Njut av den här dagen! Kram

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Tiden går otroligt fort. Man skulle vilja stoppa den lite ibland.
Hoppas du får en fin dag trots regnet!
kram
Marie

Fågel Blå sa...

Hoppas din dag har varit fin!
önskar dej en fin kväll!
Kram Kathrine

AnCa sa...

Såg att du varit inne hos min Lopp-syster o skrivit så sbällt om mitt torp, jag blev sååå glad! Ville bara titta in till Dig å tacka för det!

Kramis// AnCa

My Sunshine ♥ sa...

Hejsan! Bra ordspråk, så sant! Vilka underbara Pioner ♥. Tack för dina kommentarer hos mig =) Nu ska naglarna målas inför Stockholmsresan!!

Kram
Therese

Inas sa...

Hej Vännen!
Det var ett tag sedan, haft en hel del att göra, men jag försöker att titta in när jag hinner, vilket fantastiskt ordspråk, och blomman är verkligen fin. Du har alltid så fina bilder. Ha en bra fortsatt vecka goa kramar Ina

Livet på Vestergård sa...

Hej Rita!
Vilket tänkvärt ordspråk du bjuder oss på i dag.
Det låter som om du hade en fin dag i Stockholm. Ibland är det skönt att vara ute på tu man hand också.
Hoppas att ditt läkarbesök gick bra. Kram Kicki

Sabina sa...

Skönt att vara i Stockholm å få lite egen tid, sånt gillar vi.
Mindre kul med dåligt väder.
Hoppas det gick bra hos doktorn.
kramrkam

Bittan sa...

Härligt med egen tid med älsklingen :-)
är det egna pioner på bilden ? Helt underbara !!! Jag har planterat 2 nya i år och det är 1 hel knopp på dem haha . Kollar in den varje dag !
jag nhåller på att samla ihop lite vin o skumpa tips till dej ... återkommer .

kram Bittan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej vännen. Hoppas det gick bra hos doktorn. Och så roligt och åka till Stockholm, bara och gå runt är skoj. Fika på något trevligt ställe, och kika lite på folk...fniss. Här har vi sol idag när det är studenten, men imorgon skulle det bli regn.
Kram till dig
AnnaMaria