onsdag 27 april 2011

♥ I DAG REGNAR DET ♥






Gomorron alla raringar i dag regnar det hos mej .Men då blir det ju grönare och finare ute.Så idag kan det få göra det!!!!Får bli att vara inne och fixa och greja .Finns alltid någonting att göra bara man vill.Har känt mej så himla trött i flera dagar.Vet inte vad det är??????Idag börjar mina änglar skolan så då blir det tyst och lugnt igen.Ikväll är det onsdagsklubben för dom mindre .Killarna ska laga mat och bjuda tjejerna på .Låter mysigt tycket jag.Önskar er alla en skön onsdag.Njut mys och var rädda om er.Puss&Kram Rita ♥.

15 kommentarer:

Älskade pion sa...

Här är det också regnigt.Barnen ska till badhuset med pappa,själv ska jag jobba.Ha en fin dag vännen.Kram ulrika

Lisa sa...

Jo nog är det lite vårtrötthet på G tror jag. Men det känns underbart med allt som väntar. Så söta bilder, Ha de så bäst och var rädd om dig. Här ska putsas fönster.

Kram Lisa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det var betydligt svalare i morse mot vad det varit i påskhelgen. Det var ju så skönt med värmen, den kunde gärna fortsätta=) Önskar dig en fin dag och hoppas att du får lite fixat hemma nu när vädret tar en liten paus.

Kram,
Regina

Petra sa...

Gött att få lite regn ibland :-)

Ha en fin onsdag.
Kramar

Änglarna finns sa...

Här kom några droppar i morse...men nu är det mulet och blåser.
Hoppas du piggnar till!!
Ha en fortsatt härlig onsdag!
Kram Annika

Livet på Berget sa...

Regn är bra då försvinner snön fort. Här regnade det igår men idag var det sol. Ja du det var spännande detta med TV, men det ska sändas på den lokala kanalen så det är nog bara vi i Norrbotten som kan se men om det lägger upp reportaget på nätet ska jag länka så ni kan kika :).
Hoppas din trötthet går över. Själv börjar jag piggna till nu, har aldrig varit så här sjuk i hela mitt liv. Huga huga, ja du vet ju hur det är du.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Roses & Angels sa...

Tack skönt att vara hemma fast det var härligt där uppe. Vi hade kanon väder hela påsken faktiskt, inte lika varmt som här men det är ju så. Lite snö var det kvar också. Söta du, jag har saknat er också. Ja du den butiken ska man besöka om man är i trakterna jag lovar att ingen blir besviken. Roligt att våra skyltar och annat ska få komma upp dit också. Maria är skit duktig på att fixa, nya idéer hela tiden. Ja nu är man i fixar tagen lite i alla fall. Får inte överdriva nu utan ta det lite lugnt. Hihih det är inte så stora saker som händer här. Vet inte om du minns lilla bordet och stolarna från övre hallen? Dom har nu fått flytta ner till den nedre hallen och det blir bättre så. Lite små fix. Visar sen eller om du kommer på fika så ser du ju hihi. Ha en fin kväll Rita ♥ KRAM

Patricia sa...

Här har varit mellanväder idag, både sol o mulet om vartannat.

Jag är med trött, men det är nog för allt socker man fått i sig i påsk .. inte bra med alla dessa kolhydrater, känns i hela kroppen .. men nu är det slut med gottandet.. ha ha.

Kram Patricia

Mamma C sa...

Här har det oxå regnat idag. Visst är det bra för allt som gror. Men jag saknar redan värmen.
Kram mamma C

HOUSE of ADELA sa...

Skönt med lite regn men inte för mycket;) Du kanske som sagt är vårtrött? Hoppas solen kommer tillbaka och piggar upp dig!

Många kramar ♥
Adela

Agneta Lundbäck Sjölin sa...

ville bara tacka för alla fina bilder du har delat med dig av
kram
Agneta

Märta sa...

Har fått lite regn i natt och dagen har varit lite kallare. Härligt med vår hoppas att vi kan njuta ett tag till av det vackra vädret.
Ha det gott!
Märta

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Tack rara du..:)

Hoppas solen ska skina hos dig idag:) Här har vi blå himmel..såå härligt!!!

Ha en fin torsdag
Stoor kram Susanne

Alice & Elvira sa...

Har regnat lite här uppe i norr också, men på nätterna. Nu har äntligen den sista snön på att vara ett minne blott! :) Känns riktigt härligt!

Fina bilder du visar.

Ha en fortsatt fin torsdag!
Kramar Catarina

Maria sa...

Hej hej
Ny blogg startad....inte vad jag önskade men så är det. Titta gärna in igen och hjälp mig bygga nytt. Lägg dig som följare igen så jag har koll på dig :)Ny adress är: http://mariashrna-njutavlivet.blogspot.com/
Kramar från Maria