lördag 24 september 2011

♥♥ LÖRDAG ♥♥






Tjingeling alla vackra bloggvänner!Idag har jag haft en skön lång gosig sovmorron .Bara så härligt när man vaknar och solen skiner in genom fönstret.Jag blir så himla glad.Känner mej lite bättre i ryggen av den nya medicinen och efter besöket hos sjukgymnasten.Jag blir så himla glad och lycklig när man får må bra.Har myst med Älsklingen och mellan killen och druckit gott kaffe och ätit långfrukost med tända ljus och bara haft det mysigt.Idag tar jag dagen som den kommer.Men ut i det fina vädret blir det.I kväll blir det film eller tv med lite lördagsmys.Ha en härlig lördag alla godingar mys njut och bara ha det gott.Varm stor kram Rita ♥.

8 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hurra..äntligen!!!
Blir såå glad för din skull..att du mår bättre!!!
Mys..lördag du hittills haft!!!
Här är också ett underbart väder...så skall strax ut och göra stan..:)
Önskar dej en fortsatt underbar lördag!!
Kram Annika

sylvia sa...

hei Rita,
høres ut som en fornuftig plan du har,
ønsker deg en herlig lørdag
klem fra
sylvia

Gunillasljusglimtar sa...

Åh va skönt att höra gumman att det känns bättre för dej! Jaa så gött väder här med! Ska ta med mej gubben ut nu...Kram o trevlig lördag Gunilla

♥ Pia... sa...

Men du vad gött.. med både rygg & gosig sovmöra:).. Gillar dina bilder.. ha en skön och solig lörag..kram..Pia

Bittan sa...

Skönt att höra att du mår bättre ! Nu är ett litet paket på väg till dejsom kanske piggar upp de me :-) Vi hörs när det kommit fram. Butiken som jag skrev om heter Butiken.
Creamkläderna köper jag lite överallt när jag är på utflykt bla på Drängstugan utanför Skövde :-)Nu finns det även i en butik här i stan Elegancia och en butik liten bit utanför i Lekeryd. De har inte lika stort sortiment men fördelen är att det är nära.
ha en fin helg .

Kram Bittan

Roses & Angels sa...

Hej! Ahaa det var tags i Ritan smak det =) Hoppas du haft en fin lördag så här långt. Kram

Hanna sa...

Låter som om du får en fin lördag.
Ha en bra kväll.
Kram
Hanna

Fia sa...

Härligt att höra- verkar som att du har haft den perfekta starten på dan ;) här har det varit fullt ös hela dan, fönsterputs, födelsedagsfirande o massa fix! Underbart m lördagar! Kollar på friday night dinner, så kulkram Fia