fredag 24 februari 2012

♥ ÖNSKAR ALLA EN MYSIG FREDAG ♥






Hallojsan alla sötnosar! Ja då var det redan fredag igen,veckan bästa dag.Igår kväll var det bara så himla skoj.Mysigt att komma bort och surra och mysa med goa tjejer.Nu dricker jag lite gott kaffe och bloggar lite.Igår fick jag paket från Carina med söta webbutiken Slottsboden .Ja då var lyckan total.Har sökt dessa fina ljusstakarna som jag visar er,ja vet inte hur länge!Alltid skoj att få paket.Tack söta Carina och snabb service var det med! I dag  blir det en sväng till stan i det underbara vädret solen skiner och alla snö är nästan borta.Bara så härligt! Strosaa runt mysa och njuta,Önskar er all underbara en mysig fredag.Massor av kramar till er alla ,Kram Rita ♥♥♥.

5 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Jättefina ljusstakar! Var fann du dom då? Skickat efter alltså?..Ha en trevlig fredag gumman ♥ Kram Gunilla

Anonym sa...

Önskar dig en riktigt mysig och skön fredagskväll.
AC

dagdrömmar i vitt sa...

HEEEEEJJJ vännen min;)! Hur har du det? Här går allt sin gilla gång och jag tror jag snart har kontroll över läget. Hinner mer med bloggandet då, hihi.
Visst är det härligt med vårsolen och att snön är borta! Här i Norpan är inget alls kvar:) Å vad jag älskar torr asfalt med all grus på;)
Ha nu en riktigt skön helg<3
Krmkram<3nettan

Jenny sa...

Superfina ljusstakar!
Önskar dig en finfin helg, kram Jenny

Älskade pion sa...

Jättefina ljusstakar.Hoppas att du får en riktigt härlig dag,här lyser solen från klarblå himmel.....och jag ska jobba.;)Kraaaaaaam Ulrika