torsdag 13 september 2012

~G.O.O.O.M.O.R.R.O.N.~





Gooodmorron nya dag och fina bloggvänner ! Vaknade redan 05.20 idag ,då var det mörkt så det blev att tända lite mysiga ljus .Sätta på gott morronkaffe,smakar ju så himla gott på morronen.Har njutit av kaffet på verandan .Sedan blev det att väcka kidsen  för en go frukost i magen .Sedan i väg till skolan .Har satt på en maskin tvätt har fixat nytt kaffe och nu en stund för lite mys i soffan med nytt gott kaffe göra inlägg och kika runt lite i blogglandia världen ,soft musik .Bara så härligt får så mycket inspiration när man kikar runt och kollar bloggar.Tack söta Catta hon har bloggen (Ljuva Magnolia) för utmärkelsen jag fick igår blev bara så himla glad och lite rörd.Idag har jag inget inbokat utan tänkta ta en sväng till staden för att handla lite god mat till helgen och lite fräscha blommor gillar jag att köpa till helgen.Jag blir så himla glad och lycklig av blommor .Vad gör ni andra en torsdag som denna? Ha nu en skön och härlig torsdag i det helt underbara sensommarvädret.....LoVe Rita ♥

10 kommentarer:

No34 sa...

Det goa morgonkaffet är uppdrucket, sängarna bäddade och nu väntar en stund joggingtur i solen som kämpar med att ta sig fram. Sen blir det handling på schemat här med och att hänga tvätt innan "Larsson" ska till vetrinären. Min dag ser ut ungefär som din ser jag..!!
Njut av dagen, kram Kate

TIDSOPTIMISTEN sa...

Här det jobb som gäller och sen avslutas kvällen med baletträning, ja man kan faktiskt dansa balett fast man är 40+ ha ha ha. Ha en underbar torsdag.....mycket söta bilder på din blogg.

Kram Ullis

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Tack snälla, du är gullig du..:-)

Åh va roligt med en lite resa till Uppsala. Då tycker jag absolut att ni ska besöka butiken Tre Generationer..underbara tjejer som har den & jättefint sortiment! Hälsa från mig:-)

Sen finns det Myrra, Herta. Granit, Vålamagasinet som också är värda ett besök om ni hinner med!

Må så gott
Kraam Susanne

Anki sa...

Morronkaffet är det bästa på hela dagen, visst är det så!
Hoppas du har en mysig dag du med vännen!

Goa kramen till dig!

CreandoPhoto sa...

Underbart! Här väntar taco på oss nu! Jag jobbar imorgon kväll, så då tar vi myset ikväll istället :)

Önskar dig den bästa kvällen!

Kramar

Änglarna finns sa...

Hoppas du haft en underbar dag!!
En god vän och jag har varit i Gbg..heela dagen...bl a i Haga...detta ljuvliga ställe!!
Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Elsa och Helena sa...

Önskar dig en trevlig helg redan nu. Njut och ha det gott...KRAM Helena

dianasdrömmar sa...

Morgonkaffet är det allra bästa :) kram Diana

Älskade pion sa...

Ska snart gå upp och ta mitt första morgonkaffe.Barnen är ivägskickade till skolan.Nu.....mys med kaffe och datorn.Kraaaaaaaaaaaaam Ulrika

vitapusselbitar by me sa...

Morgon kaffet i magen!
Myser med barnen idag när det är grått och regnar ute!
Barnen är lite bättre iaf, skönt det. Önskar dig en mysig HELG Tjejen, åh tack för ALLA dina super fina kommentarer inne hos mig.
Blir alltid såååå glad!
KRAM ELLE