fredag 21 september 2012

♥ JAG ÄLSKAR FREDAGAR ♥






Gomorron alla älskade Änglar ! Ja då var det veckans bästa dag igen fredag! Inte sant vad tiden rinner i väg.Har varit vaken sedan 05.00 .Druckit gott kaffe på verandan himla gott att sitta där och mysa en stund med tända ljus ,men idag var det  kallt burr.Så det blev inte så lång stund.Sedan väckte jag kidzen med go frukost,så nu är dom redan i skolan .Satte mej i soffan med lite go påtår tände lite ljus har på lite soft musik.Bara så skönt att börja dagen i lugn och ro lite egen tid.Igår var det ingen rolig dag hade bara så ont i huvudet så det blixtrade.Ja det gick inte att vara uppe så jag log hela dagen med himla jobbig huvudvärk som inte vill ge sej.Det som var mysigt i går var att med posten var det 2 paket till mej !!!Älskar att få paket,av min goda vän Mia fick jag kanonfina bokstäver med ordet Love ,men det som var snyggt att det var lite gråa hjärtan på det vita så dom var kanonfina .Sedan av goa Bloggvännen Gunilla fick jag handledsvärmare som hon har stickat bara så himla söta med fint spetsmönster på ,helt min stil gillar ju spets.Ja dom var super fina i vintervitt.Tack fina tjejer jag blev bara så himla glad♥.Idag tar jag dagen som den kommer .Fixa lite här hemma sedan blir det att äta och dricka gott och mysa till det idag med underbart fredagsmys.Jag bara Älskar fredagar.Ha en mysig fredag alla godingar pUsS &kRaM Rita ♥♥♥.

11 kommentarer:

Lycka är ~ Onnea on sa...

låter soligt med såna fina paket. hur orkar du med så tidiga morgnar. vaknade kl 6 idag och har redan hunnit ta en tupplur på soffan, hålls inte vaken.
ha en skön helg!

Mys och hemtrevnad sa...

vad kul att få paket...alltid uppskattat, ha en skön fredag! kramis semlan

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jag älskar också fredagar, har jag alltid gjort! Mysigt att få paket! Hoppas din huvudvärk har gått över nu så du kan få ha en mysig fredag!

Kram
Petronella

Älskade pion sa...

Du är uppe tidigt du.;)Vad skönt att höra att huvudvärken är borta idag.Ha en riktig mysdag.Kram Ulrika

House and Garden by Bia sa...

Söta bilder du bjuder på!
Jag gillar också fredagar, då är det härligt att mysa lite o tända ljus så här på hösten.
Ha en skön fredag!
Kram Bia

Hanna sa...

Ha en bra helg.
Kram
Hanna

Gunillasljusglimtar sa...

Vassego kära du! Tycker också om fredagar,speciellt om man är ledig! Kram Gunilla

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Nu kickar vi igång fredagsmyset, ha en härlig helg!

Kram Caroline

Anonym sa...

Allt är bara så bra..jobbar inte du ..kanske vakna upp i riktiga livet...ditt liv låter lite mesigt..inte i riktiga livet jobb är minst 40 timmar i veckan..ladda för gott svensk språk i din blogg och inte bara bara...

Källeboda lantliv sa...

Fredagar bästa dagen ! Ha det gott ! Kram jeanette

Anne sa...

Älskar paket, skulle kunna fylla år varje dag bara av den anledningen..;-)

Skönt att du inte har värk idag, finns inget mer tröttsamt än att ha ont..:-)

Kram