torsdag 25 juli 2013

UNDERBARA SOMMAR !


Gooodmorron alla vackra själar ! Åh jag bara älskar när det är sommar .På morronen tar man sitt morron kaffe och sitter ute och bara njuter .Hela dagarna är man ute och myser njuter och gör roliga och härliga saker .Sedan på kvällen blir det mysiga sommarkvällar ute med nära och kära .Hur underbart som helst .Jag bara älskar sommaren ♥ Igår kom en väninna hit på lite fika .Sedan tog vi en sväng till Flen och strosade runt i det härliga vädret.Delade på en pizza och satt ute länge på uteserveringen och myst och njöt .Sedan följde jag med henne hem på en kaffe på hennes ljuvliga balkong .Ja hur härligt som helst .I dag blir det en sväng till staden för där är det italiensk matmarknad .Låter superkul och spännande .Önskar dej min vän en underbar torsdag .KrAmAr O kÄrLek Rita ♥.


6 kommentarer:

Katta sa...

Sitter också och längtar efter morgonkaffet men mjölken är slut så jag försöker övertala sambon att gå ner och köpa ;) Italiensk matmarknad låter ju toppen där lär det finnas mycket gott. Här var dagen underbar i går och verkar bli det i ag med. Ha det så gott, kram.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är en fin sommar, vädret är fantastiskt. Italiens matmarknad lät roligt, där finns säkert mycket gott.
Stor kram
AnnaMaria

Hajan sa...

tack detsamma lilla vän

Unknown sa...

Visst är det en ljuvlig sommar vi fått i år, äntligen!

Ha en fortsatt fin dag,
kram Catta

Melody and M.E sa...

Vad gott det är att titta in hos dig! Man blir så varm i hjärtat! Nog är sommaren underbar, men idag har det varit dåligt med sol och direkt så kommer oron att sommaren snart är slut!
Ha det gott!
M.E

Mamma C sa...

Önskar dig detsamma.
Kram Mamma C