söndag 15 december 2013

3:E ADVENT !


Tingeling alla f.i.n.a. bloggvänner ! Blev en härlig sovorgon deluxe .Njuter av tystnaden alla sover forfarande och jag har tänt det 3 ljuset och myser med gott java.Ute regnar det för fullt .I går var vi ner till Stora Djulö Herrgård och fikade är ju bara så himla fint och mysigt där .Dom har nytt för i år även julbord ,gick runt och fotade lite!
 
 
Ja det är ett ställe som verkligen ligger mej varmt om hjärtat tycker det är så himla fint och mysigt där .Väl hemma blev det att fixa middag som blev kött ,kall sås och wokade grönsaker .Smakade kanon .Sedan blev det att mysa och njuta i soffan med lördagsmys !!!:) Idag blir det att mysa och njuta hemma chilla ,ladda batterierna för nya veckan !Önskar dej en alldeles underbar 3:e advent fylld av kärlek .AdVeNtsKrAmAr.


3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så gulligt sällskap du har i soffan, ser ut och vara ett fint ställe ni besökte.
Ha en mysig adventssöndag
Kramar/AM

Julia sa...

Las fotografias trasmiten, son geniales. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, es genial, te invito visitar el mio y si te gusta espero que te hagas seguidora.
Elracodeldetall.blogspot.com

Källeboda lantliv sa...

Ser mysigt ut ! Kul att du kikar in till mig så ofta .. Just nu är jag dålig på att kommentera er bloggare .. Kram Jeanette