onsdag 18 december 2013

L.I.L.L-L.Ö.R.D.A.G.


God morgon alla fina pinglor! Har varit uppe långt innan tuppen idag, njutit av gott java och tända ljus och tysnaden innan dagen sparkar igång. Har fixat god frulle till kidzen så dom får en bra start på dagen. Märker att det kommer bli skönt med ett långt och välbehövligt jullov för dom!

 
Igår vad jag hos läkaren på återbesök och det var bara bra. Efter det blev det att åka till Tuna Park och äta sen lunch. Var hungrig som en varg fniss.
 
 
Passade även på att köpa lite mera julklappar. Väl hemma så blev det soffmys och kolla på Halv åtta hos mej och senare sista avsnittet av Fest hos Bagge Wahlgren gillar det programmet. Idag blir det en sväng till stan för att fixa lite från to-do-listan!!!Hem till en vän och fika och lite babbel . Är himla nöjd med att det inte är så mycket kvar mer än att handla mat. Önskar dej en riktigt fin och mysig Lill-Lördag. LoVe.
 
 

8 kommentarer:

No34 sa...

Så skönt att läkaren gav bara positiva besked <3 Njut nu av dagen och tack för Dina fina och värmande ord inne hos mig jämt!!
Onsdagkramar från Kate

Johanna Stålros sa...

Alltid så fina citat här hos dig! Skönt med positiva besked. Ha en fin fortsatt dag. Kramar

Razzy sa...

Va skönt att allt va bra med dig :) Hoppas du har en underbar onsdag

Kram Eva

Villa Ell sa...

Dina dagar startar så himlans härligt!! Här är
Alla klappar klara! Nu är det bara att vänta på tomten och smaska choklad ;)
Kram Sandra

Home2tiny sa...

Härligt med positiva besked från läkaren, bästa julklappen...Ha en fortsatt mysig dag vännen. Kramisar Tina

Mamma C sa...

Skönt att det var bra med ditt läkarbesök igår. Ha en fin kväll. Här ska det snart ses på den Engelska deckaren som började igår.
Kram Mamma C

Livet på Vestergård sa...

Här är också allt klart, bara handla mat och lite städning kvar. Jag har inte gjort så stora förberedelser för julen och det går lika bra i alla fall. Huvudsaken att man får mysa med sina nära och kära :)
Ha en fin dag!

Anna Lantligt på Svanängen sa...

God Jul & Gott Nytt År! Kram Anna