torsdag 25 juni 2009

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE !!!!


Blev så himla glad igår .1000 tack GULLIGA SABINA.Skickar den vidare.TillChrista Angels roses&ramp white homes,Britt freshgarden.Maud my precious home.Åsa Ett hus fullt av drömmar.Anette Ofelias hus.Tina Livet här och nu.Anne-Lee Lantliv.Millan Mamma Millan.Patricia Mitt i livet.Monika Tant theas lilla torp.........Ha en underbar dag raringar kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till awarden, den är du värd, alltid så snälla goa kommentarer från dig. Hoppas du har det bra i sommarvärmen, jag är ledig idag..
Kram AnnaMaria

Britt sa...

Tusen tack gulliga goa du. Vad glad jag blir. Här strålar solen för fullt, sitter på altan och lapar sol med kaffekoppen i handen, kan man ha det bättre.
Ha de gott vännen och åter igen tusen tack. Nu får jag fundera till vilka jag ska ge den vidare till i morron.Var rädd om dig.
Kramiz Britt

Marie//Tekla Maräng sa...

Grattis till din award den här du verkligen väl värd.
Hoppas att du har det gott i sommar värmen.
Kram

Tina sa...

Hej du underbara!! Ååå, tack snälla! Va du är goe!! Va glad jag blir :-)
Tusen tack!! Har aldrig förstått hur man ska skicka award mm? Är det via mailen??
Tack gulliga Rita!!!!
Kram Tina

Patricia sa...

Åh men tack!!!...min första award!!!... =)

Tack gulliga du!
Kram Patricia

Mamma Millan sa...

Men tackar som allra hjärtligast!!

Så snällT, vad glad mamma millan blidde nu;)))!!

Ha det gott i värmen♥ Millan

Lantliv sa...

Här har jag stressat runt på jobbet i värmen,-slutade lite tidigare och stressade intill stan och handlade. 2 av mina barn fyller år,-mat & tårta.....puh kolla bloggen....Wao en charmig Award till mig-Tack gulliga du-GLAD...min blogg e charmig-det gillar jag....tack!!!!
Åh vad trött jag e...få se om jag orkar lägga inlägg ikväll...vill!!
Ha en mysig kväll/ kram AnneLee

Angels, roses & white homes sa...

HEJ! Snabbt är jag bara inne i stan! ÅH TACK SNÄLLA SÖTA du för denna superfina award! Nu har jag varit hos frissan och ja det var ju inte som på bilden då men ska vänja mig nu och se när jag hinner fota den nya jag!! TACK återigen söta du för den här jag år sååååå glad. KRAM christa! PS SKÖT OM DIG