torsdag 1 oktober 2009

ONSDAG 1 OKTOBER 2009




Godmorron alla sötisar !Ja i dag kiockan 6 då var det på nollan här .Vad kallt det var.Men mina vänner det är ju höst.Stora ängeln praktiserar börjar kl 7.15 tisdag och onsdag så då blir det tidigt.När han gick var det bara att väcka mina mindre änglar och se till så det blev frukost och iväg till skolan.Sedan åt Älsklingen och jag frukost.Sedan åkte han.Ja då har jag gott här och fixat och grejat med lite tvätt och dammning och en stilla tango med snabeldraken.Så nu satte jag mej här med en kopp latte och myste lite.I går var jag ledsen min frissa som jag gillar bara så mycket.Ja hon ställer alltid upp ja hon är bara kanon go.Hennes älskade mamma hade hastigt lämnat di sina i stor sorg och saknad och det är ju aldrig kul tyvärr,men så är ju livet.Så då skickade jag lite blommor med ett litet kort till henne med fam.Fick nyss sms av henne att hon tackade för min omtanke och det är ju kul att det uppskattas.Livet är hårt ibland men men.Ja nog om det.Idag ska jag och goa svärmor gå på stan, En kanonfin inredningsaffär med 2 jättegoa tjejer har bytt lokal till större.Dom har invigning idag så då ska vi gå och kolla läget.Skoj.hoppas dom har något fint som kan få följa med hem,Sedan ska jag hem till en annan vän och få lite japanska lyktor till dekoration.Så kan jag få pyssla lite.Åhhh vad skoj....Hon berättade att Ica har någon drive med att sälja vackre hjem för 39 kr och lite andra inredningstidningar för 39kr kostar ju 69kr annars ska jag kolla.Ja det var lite vad jag ska fixa med i dag.Vad har ni andra för er?Ha en underbar mysig höstdag alla raringar VARMASTE KRAMIZEN ~~~~RITA~~~~~.

18 kommentarer:

Lilla Rummet sa...

VAd spännande att få praktisera, men kanske väl tidigt på morronen. Våran Linnea skall praktisera nästa vecka på ett dagis, och då bor hon hos mamman.
Vad gulligt att du tänker på henne och hennes fam sorg, jag är precis likadan tänker på andra och alltid ställer upp.
Hoppas du och svärmor gör lite fynd idag.
Har idag varit med min far på lass i Uppsala på efterkontroll efter en op.
Ha en mysig eftermiddag och kväll
Kramiz Britt

Roses & Angels sa...

Hej! Ja här är det fullt upp och jag vet inte vart dagarna tar vägen! GUD oktober redan??? MAMMA snart är julen här ooo hur ska vi hinna med allt!!! Jag som brukar vara ute i god tid med julklappar hahah o nu,nu inte en ända har jag köpt! Ja du vännen! Här borras det för fullt!! DOM SKA ha in bredband i huset och det dånar så att man knappt hör sina egna tankar! Så fin du skriver i dina inlägg vännen om barnen och allt! Ha en bra dag kram

Älskade pion sa...

Åhh,jag vill också gå och titta i fina inredningsaffärer.Hoppas att ni hade en mysig dag du och svärmor.Nu blir det kanske en tur till Ica oxå då. ;) Ha en mysig em. Kramar Ulrika

Anki sa...

Åh du är allt ett guldhjärta du med! Alltid lika go och härligt!

Ha en fin dag du med! Kramis Anki!

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

gokväll Goa Du,
dina goa kommentarer värmer... men guu va länge sen man praktisera va kul.. kramen till dig sussie

Änglarnas hus sa...

Du har hunnit med mycket idag! Såg också om tidningarna på Ica Maxi men tydligen hade det blivit strul så vår affär hade inte fått några :( jag har missat de två senaste nummren av Vackre Hjem..
Vad gulligt av dig att skicka blommor till din frisör..Förstår att det värmde gott hos henne..

Jag fryser som tusan just nu då jag precis varit ute och plockat in alla pellisar, Oliandern och olivträdet..Det var på håret i natt.. frost på gräset..

Ha en underbar helg här framöver!!

Kraam Sanne!

Marie//Tekla Maräng sa...

Va go du är som tänkte på frissan i hennes svåra stund.
Hoppas att du hittade något kul/fint som fick följa med dig hem idag-
Kram!

Livet på Berget sa...

Låter som en bra dag det här:). Hoppas ni fyndade men annars är det ju bara kul att titta och samla idéer. Roligt att träffa vänner. Tack för tipset om Ica ska kolla där imorgon när jag handlar.
Må gott!
Kram
/Sara

Sari sa...

Hejsan!
Vad tråkigt det som hänt din frissa. Och vad omtänksamt av dig att tänka på henne med blommor!
Kul att gå på invigning av ny butik!
Hoppas ni hittade något fint.
Jag har hunnit pyssla lite idag!! Det blev ett par hjärtan, som jag tänkte visa på bloggen någon dag.
Ha det så bra! Kram Sari

lovefriidrott sa...

Hej Vännen:)

du är så omtänksam:)Rita. som vanligt verkar du haft en toppendag. Varje gång du skriver om din latte suger det till i latte tarmen:)har dock ingen maskin hemma, men det går ju att göra på påse el vispa mjölk o så...men lite för inveklat för mig. Det ska jag önska mig i julklapp,,,en lattemaskin:)
Ha en trevlig helg
Kram Sari

Tina sa...

Hej vännen!!Detta inlägg inehöll allt! Sorg, glädje, kärlek, omtanke, ..... Du är helt fantastisk Rita!! En underbar kund!! Vilken omtänksamhet du visar din frissa.. det är beundransvärt!!!
Stor KRAM till dig min fina & goa vän!

Mamma C sa...

Så rart av dig att skicka blommor. Just nu har jag -1 på termometern. Fy så trist med kyla tycker jag.
Tur att man ska till värmen i november.
Kram Mamma C

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan vännen!
Visst är det hämskt när någon man känner går bort..någon man gillar. Så som din frissas mor. Vad fint av dig att skicka blommor. Som tur är var det ett bra tag sedan sist jag behövde göra det, skicka blommor till en begravning. Min barndomsväns mamma dog här i vintras. Då gick jag på själva begravningen. Så ledsamt det var. Fick tankar om min egen mor..när är det hennes tur, o.s.v. Jobbigt!

Så kul du och svärmor har haft! Trevligt med invigningar! Hoppas ni hittade något som fick följa med hem :)
Vad roligt att få pyssla lite. Läste att du också skulle få japanska lyktor. De är ju så tjusiga!

Jag har mailat dig min adress.
Hoppas det kommer gå bra med postgången.
Nu ska jag sluta mina blå...zzz.
En bamse KRAM till dig Rita! / Åsa.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej Goa Rita!!
Låter som en bra start på dagen, med en go latte..skulle jag med vilja ha just nu..sitter här o fryser..brrr det märks att oktobeerrkylan komit in..dax att ta fram vinterdojjor o javckor..på med barnens mössor o vantar!1

hoppas du o änglarna får en fin helg...o att ni får sova lite längre!!,9

Här är det ganska så fullspeckat..phuuuu

kram ♥

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vilken dag du har haft, en dag med full rulle som sagt! Tråkigt å höra om din frissas mammas bortgång, som du skriver att det tillhör livets gång och att du sände blommor uppskattas enormt mycket när man är i sorg!

Vad fint med japanska lyktor, det blir så fin belysning! Det stämmer om att Ica har en drive på tidningen, köpte min där för 39kr!

Många goa kramar Elin.

Pia heter jag! sa...

Sorg är inte roligt,vi har just misst en nära vän i cancer,hon blev 52 år. I maj gick min svärfar bort endast 65 år....så nej roligare kan man ha!

Gillar din blogg jätte mycket! Tack för titten hos mig!

Kram och trevlig fredag från Pia

Fågel Blå sa...

Hej idag verkar det bli en hög och klar dag!Men imorse var det kallt brrr, man får ta storstrumporna och vantarna på!
Kram Och ha en bra Dag!
Kathrine!

Anonym sa...

Vad gulligt gjort av dig med blomman ,sådant uppskattas .
Vad härligt med inredning!
Älskar ju det som bekant ;)
Fick Alltihemmet tidningen häromdagen .Så mycket inspiration.
Men ack orken fanns inte i tidningen kan man prenumerera på ork???
Vill gärna se dina alster på kort sedan ;)
Kram Jenny