fredag 6 augusti 2010

♥ ♥ ♥ Åååååå FREDAG BÄSTA DAGEN ♥ ♥ ♥




Hejsan alla goa&glada ♥ Ja då var det veckans bästa dag igen!!!!!.Bara så mysigt.har suttit på våran goa veranda och druckit gott kaffe i solen.Igår var jag till läkaren..Han var bara så snäll fick smärtstillande salva och värktabletter.Skulle smörja in fötterna i går med mycket salva och sätta på geleplåster som skulle verka torsdag-lördagkväll sa han.Ja ha trodde alla gånger att jag skulle vara bra mycket bättre på söndag.Jag blev så lycklig och glad så han fick en riktig bamsekram av  mej.hihiJa nu håller jag tummarna.Att det blir bättre.Sedan träffade jag och Tobban Älsklingen som bjöd på lunch i stan.Bara så gott.Var i stan en stund.Sedan åkte jag hem och tvättade några maskiner tvätt.Åkte hem till min goa frissa på en fika och hon var snäll och klippte luggen på mej lite flikigt som jag gillar att ha.Det blev kanonbra.Var där och surrade och fikade och hade en riktig mysig stund.Sedan blev det hem och kolla på Ernst och fika lite.Idag går jag och väntar på paket hoppas att det kommer.Idag ska Älsklingen och jag åka till Eskilstuna och hämta en minibuss som vi ska låna när vi åker på semester.För svärmor och svärfar ska följa med .Så därför behöver vi en större bil .Håller på att tvätta och fixa lite här hemma.Senare i dag ska jag åka till svärmor och fika lite och surra mysa för det var länge  sedan jag var där.Ikväll blir det något gott att äta med Älsklingen& Änglarna.För det är ju FREDAGSMYYYSSS som gäller.Önskar er alla SÖTISAR en Mysig dag Puss&;Kram Rita ♥.P.s 1000 tack gulliga Adela,vilket läckert halsband.Blev bara så nöjd.D.s.

10 kommentarer:

Tina sa...

Hej finaste Rita vännen!!
Åh, jag hade oxå några värk plåster förr.. oh, nu minns jag ej va de hette men det va morfin som skulle ge lagom dos under hela dagen & ett plåster kunde sitta på i ca 5-7 dagar. Hoppas att de hjälper nu vännen.
Är det fötterna som värker eller vad är det som hänt?

Önskar dig en riktigt bra helg.
Varm kram Tina

Lycka är ~ Onnea on sa...

hej.du låter så glad och pigg.hoppas salvan och tabletterna hjälper.
Du ska ha en fin dag och må så gott.
~Marita~

Marie Louise sa...

Hej på dig!
Kikar in för att se att du har det bra! Inget vidare med värk förståss, hoppas det blir bättre!
Det börjar bli lite mer kvällsmys nu när det är mörkare på kvällarna, att få tända lite ljus och slappa lite är skönt. Kram och ha det bra, Marie

Country Hill sa...

Vissr är det mysigt med fredagar, man kan koppla av och ha helgen framför sig.
Ha en fin helg!
Kram Lena

bakom berget sa...

Hoppas nu att det var bra grejer du fick, så att du är bra tills ni ska åka iväg. Jag önskar dig en fin och solig helg!
Kram Åsa.

Vikeskärs hem och vardag sa...

Hm, jag kommer faktiskt inte ihåg var jag köpt den :( Jag tror det var på en affär i Örebro.
Har ni fredagsmys nu då? :) Blev det något gott?
Kramar

HOUSE of ADELA sa...

Sååå mysigt ni har det ikväll! Så glad att du tyckte om halsbandet! Tror det passar dig perfekt;)

kram vännen;)
Adela

STENLYCKA sa...

Hej!
Nu är jag hemma igen efter en vecka i Danmark vi kom idag.... Vi har haft det så härligt med son, sonhustru och deras två små killar. Vi lånade en husbil. Det var första gången för mig att åka husbil.Vi bodde alla sex i en sexbäddad bil, det gick förvånansvärt bra. Trodde det skulle bli väldigt trångt. Det var jätte praktiskt när man reser med små barn, att fixa mat, byta blöjor och ta paus här och där, man har huset med sig....
Vi har varit på Tivoli, Legoland och sist besåg vi vackra Skagen. Blev inte så mycket shopping, bara lite i Skagen.
Tyvärr ramlade min kamera ner på golvet från våningssängen i husbilen och gick sönder, så imorgon måste jag åka till fotoaffären. Tur att den är försäkrad.
Trädgården har fått en hel del vatten i från himlen medan vi var borta. Hörde av grannarna att det har kommit över hundra mm under veckan. Så mina blommor har inte torkat men istället har de blivit väldigt fula av allt regn.
Får kolla mera på din blogg i morgon, ville bara titta in och se hur du har det, nu måste jag packa upp och sedan skall det bli skönt att sova i sin egen säng igen.
Kram på dig!!!
Raina

Photo by Maria sa...

Håller stenhårt mina tummar på att läkaren gett dig en dunderkur nu så du kan gå ordentligt på semestern..

Ha nu en bra natt och en härlig lördag..

Kram Mia

Mys och hemtrevnad sa...

vad mysigt med husbilsemester...hoppas dina fötter läker. Ska be för dig! Kramis semlan