måndag 16 augusti 2010

♥ ♥ ♥ JA DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN ♥ ♥ ♥




Hoppas att ni har haft en skön och mysig helg♥ Vad tiden går fort.I Lördags var det kalas med släkten för våran Hanna som fyllde 11 år i fredags.Hon fick en jättesöt Hello Kitty klocka av farmor och farfar.Som hon önskat sej .Ja hon blev så glad så.Ja det värmer i mammas hjärta när ens barn blir nöjda och glada♥.Av älsklingens syskon blev det pengar och det är ju också skoj så dom får handla lite själva!!!!!!Ja sedan blev det fika och jättegod jordgubbstårta som hon hade bett om.Ja det var ett härlig &mysigt kalas.Sedan var det mindre skoj för då åkte jag på njurstensanfall.Så då fick ambulansen komma och hämta mej och Tobban.Ååååå vad ont det gör så in till sjukan och få spruta.Ja efter en stund känns det ju bättre bara man får sprutan..Älsklingen och Hanna kom och hämtade oss..Igår var det dags igen då blev det sjukresa och in för att få en ny spruta.Älsklingen kom och hämtade mej i går igen♥Ska åka till läkaren idag igen.Måste få någon typ av smärtlindring att ha här hemma.Tror jag blir galen att inte få vara pigg och kry snart.Det är inte alls skoj att bara vara sjuk med allt möjligt skit.Det blev ett gnälligt inlägg idag.men just nu känns det inte skoj.......Önskar er alla sötisar en härlig dag♥ Tur att vi ingenting vet om i morrondagen♥Puss ♥ Kram Rita ♥

12 kommentarer:

sylvia sa...

hei på deg.
såå nydelig en helg med feiring dere har hatt,koselig hun ble fornøyd,som du sier da er mamma fornøyd å,
huff altså,nå syntes jeg du har hatt nok,ikke noe godt med nyresten nei,håper de kan få den ut ,
ønsker deg god bedring å en fin dag.
klem fra sylvia

Skogslyckan sa...

Stackars lilla Rita. Njursten som de säger gör så helvetiskt ont, oj vad jag lider med dig. Förstår att det är jobbigt, för det är nog första gången jag märkt en tillstymmelse till gnäll i dina inlägg. Alltid glad och sprudlande. Hoppas du får komma till doktorn idag, och att de kan hjälpa dig på bästa sätt.
Styrkekramar från Pia

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Neej nu får det vända njurstensanfall. Stackars dig!
Hoppas att du mår bättre idag.
Kram till dig från Anette

Livet på Berget sa...

Huga vännen njurstensanfall har jag hört ska vara helt fruktansvärt smärtsamt. Stackare, räcker det inte snart med allt elände. Skickar dig tusen miljoner uppmuntrande kramar!!!!
Kul att kalaset för Hanna blev bra ialla fall.
Hoppas du slipper mer ont nu!
Kramar
/Sara

Photo by Maria sa...

Usch din stackare.. Jag har ju haft gallstensanfall och det gör skitont, njursten skall ju vara värre så jag lider med dig.. Kanske en op så du slipper fler anfall?

Hoppa du slipper det nu..

Kram Mia

Med en doft av lavendel sa...

krya på dej kramar från mej
kram Annika

Roses & Angels sa...

Roligt att kalaset blev lyckat. Men vännen! När ska allt bli bra med dig! är det inte det ena så är det andra. usch hoppas det är bättre nu! kram

Mamma C sa...

Kul att din dotters födelsdag blev toppen. Roligt att se barnen glada och supernöjda. Men du din stackare, nu måste bli något slut snart på allt ont på dig. Många krya på dig kramar till dig.
Kram mamma C

Louise sa...

Inget gnälligt inlägg alls utan bara konstaterande att ibland är det jobbigt! Hoppas att du får nåt slags lindrig och att det reder upp sig mot det bättre!! :)

Sirpa sa...

Hej Rita!
Tack för din titt hos mig!
Auts... Hoppas du mår bättre och får hjälp! Hoppas morgondagen är ljusare!
Har det bra!
Kram Sirpa

Älskade pion sa...

Helgen som började så bra....:(Stackare hoppas att du snart känner dig bättre.Bamsekramar Ulrika

Änglarnas hus sa...

Stackars dig! Usch ..njurstensanfall sskll vara något av det ondaste..har jag hört! Inte roligt..

Hoppas att det ordnar sig för dig..du har haft det jobbigt nog nu!

Krya på dig!! Kramis Sanne