måndag 2 augusti 2010

♥ ♥ ♥ JAG HAR BARA REGN HOS MEJ ♥ ♥ ♥




Ja i dag har himlen öppnat sej.Jisses vad det regnar!!!!Det står som spö i backen,Så idag blir det att vara inne .Får ta hand om tvätten och ska damma och ta en stilla vals med snabeldrken och torka lite golv.Bäst att passa på när man ändå inte kan vara ute.I morron tittar nog solen fram igen.Man är bortskämd att det är fint väder nu.Senare blir det att laga någon god mat och kanske baka någonting gott till Älsklingen &Änglarna.Jag blir så glad &lycklig när min familj trivs och mår bra.För då mår jag bra själv.Vi åker på semester på söndag till Falkenberg.Det ska bli så skoj att åka bort ett tag.Håller nu bara tummarna att mina blåsor går bort så jag kan gå bättre.Men det är ju inte söndag än.Så jag lever på hoppet att det ordnar sig.Har pratat med syster idag och hon ska prata med en annan doktor.Ja dom är bra gulliga i alla fall som bryr sig och hjälper mej.Önskar er en skön dag alla raringar.Ha det bäst Kram Rita ♥

14 kommentarer:

annika sa...

Hoppas att solen visar sig då ni ska till Falkenberg. Jo du har ju Ullared där i närheten.
På torsdag åker jag till Kungshamn med ett tjejgäng...så kul.
Kramkram

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad härligt att ni har semestern framför er, här tittar faktiskt solen fram igen men hm misstänker att det snart regnar igen....
Ha en finfin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Mamma C sa...

Nog har det regnat idag. Man har inte kunnat vara ute. Men nu när det är kväll och solen tittar faktiskt fram lite grann. Vi får hoppas på solsken i morgon.
Kram mamma C

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så tråkigt med regn, här lyser solen och varmt är det. Gillar inte att vara hemma när solen lyser och det känns för varmt i stan hade gärna stannat i stugan på höga kusten men tyvärr ät det 35mil enkel väg så det är inte bara att tvär åka heller.
Ha en underbar dag.
Kram Theres

Anne-Marie sa...

Hej!
Hoppas på sol i morgon me för då är jag ledig.Ha en skön semester!!

Anne-Marie

HOUSE of ADELA sa...

Här på Västkusten lyser solen Rita så åk hit!=) Tycker du ska välja det cremevita halsbandet antingen med hjärtat i pärlor eller det med tovad blomma!Det är de jag använder mest!=) Hör av dig så skickar jag=)

kram
Adela

Älskade pion sa...

Hoppas att ni får det riktigt trevligt..och att dina blåsor försvinner. kram på dig goa vännen. Ulrika

Lilla Lycksta sa...

Hej Rita!
Visst längtar man efter solen nu. Vad roligt att få åka iväg på semester. Jag har nyligen kommit hem från min, så nu återstår tvätten och lite fix här hemma. Ha en fin vecka och ha en härlig semester i Falkenberg.

Kramar Camilla

bakom berget sa...

ja, jag ska hålla alla tummar jag har, för att du ska bli bra från dina blåsor tills du ska åka.
Hoppas ni får det jättekul och soligt.
Kram Åsa.

Mys och hemtrevnad sa...

vi åker till falkenberg på onsdag...hoppas du blir bättre...kramis semlan

Livet på Berget sa...

Jag hoppas verkligen blåsorna går bort tills ni ska iväg. Trist om man knappt kan gå. Skulle också behöva städa men det är så mycket annat jag också skulle behöva göra. Måste till stan idag efter jobbet för att hitta nya jeans mina älsklinsjeans har gått sönder, buhuuu.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Sirpa sa...

Hej Rita!
Hoppas ni kommer iväg!Lite ledighet är alltid roligt! Och jag hoppas att du får hjäp med dina fötter!
Ja, det här vädret, regn reng o reng, kan vi inte ha äns en hel soldag emellan!
Har en skön tisdag!
Kram Sirpa

Fågel Blå sa...

Godmorgon!
Tack för ditt svar om spegeln!
Underbara bilder från dej!
Och hoppas att det löser sej med dina blåsor!
ha en fin Dag!
kram Kathrine

Unknown sa...

Här varvar molnen och solen om vartannat, inte lika fint som det har varit tidigare. Håller med dig, man vänjer sig snabbt med värmen o nu ä det bara trist väder... men man få passa på o göra saker inomhus som man har låtit bli att göra då det ä fint. Ha det så gott o hoppas att blåsorna ha försvunnit till söndagen. Kram Lenita