lördag 15 oktober 2011

♥HÄRLIG LÖRDAG ♥






Gomorron alla sockergryn!Uppe med tuppen som vanligt ,konstig att man inte kan sova när man får!Har tagit en långpromenad med Simban,Bara så skönt att komma ut och andas lite kall luft men ändå bara så skönt.Väl hemma blev det att ta en god kopp kaffe sätta sej vid datorn tända lite ljus.Bara så underbart med tystnaden.Igår var en underbar dag i sthlm solen skin och det var en strålande höstdag.Men mycket härligt innehåll!Kolla runt i massor av affärer och letar efter en snygg och lite romantisk klänning med spets.Men den är visst svårflörtad!!!Hittade ingen trost det finns så mycket affärer.Tur det är ett tag tills jag ska på Ladies night.Skulle vara tacksam för tips från er var man kan hitta klänningar?Tur jag är ute igod tid.Köpte underbara fina vita&lime gröna rosor 10 stycken riktiga finingar för ynka 50 kronor.Ja lite smått och gott fick följa med hem.Åt god mat fikade några gånger.Ja det var en riktig hel dag.Idag blir det att ta dagen som den kommer och bara göra det jag får  lust med.Önskar er alla glada och positiva bloggisar en härlig lördag.Kramizar Rita ♥.

8 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Godmorgon!
Förstår att du hade en underbar dag i Sthlm. Är ju en fantastisk stad!!!
Härligt att idag bara ta dagen som den kommer!!
Blir nog samma här! Skall träffa yngsta dottern..blir nog en fika kan jag tro..hihi.
Ha en fortsatt underbar och mysig dag!
Kram Annika

Gunillasljusglimtar sa...

Ja men då hade du det gött ändå förstår jag...Var i en annan stad igår men hitta bara lite smussel,presentpappar o sånt jag är svag för Ha en fiin lördag nu! Kramis Gunilla

Mys och hemtrevnad sa...

en härlig dag till dig med...kramis semlan

Snögården sa...

Hej svejs!
Tack för titten,hittade du inget roligt i storstaden.
Vilka vackra bilder.
Kram Anni

♥ Vårt lilla bo ♥ sa...

Hej!
Hoppas du hittar din fina klänning snart!
Typiskt att den inte finns där när man letar som mest!

Ha en underbar helg!

Kram Annica

Mamma C sa...

Här har jag missat lite. Du har varit i storstan och förlustat dig. Visst är det konstigt att man vaknar tidigt när man får sova länge. Ha en fin lördagskväll.
Kram Mamma C

Änglarnas hus sa...

Hallojsan vännen!!

Du det låter som en toppendag..du fick igår! skönt att kunna strosa runt så där i lugn och ro o ha en hel dag på sig! Finns så mycket fint att titta på!!

Ha en fortsatt mysig lördag nu!! Kram Sanne <3

Patricia sa...

Skönt att bara strosa så där i stan o gå dit man känner för..men tråkigt dock att du inte hittar din klänning.

Må så gott!
Kram Patricia