torsdag 27 oktober 2011

♥ HÖSTFEELINGS ♥






Gomorron alla sötisar.Idag har jag varit uppe med tuppen som vanligt.Mys med tända ljus och druckit gott kaffe bara så gott.Igår skulle Älsklingen på möte utanför Borås och jag fick följa med och träffa min bästa vän Marie ,några timmar.Vi var och fikade på mysiga Orion och gick i massa mysiga butiker.Sedan åkte vi hem till Marie och fikade en stund innan jag blev hämtade av Älsklingen.Nästa stopp blev Blomsterlandet i Jönköping.Sedan stannande vi och käkade middag på mysiga Vätterleden åååå bara så god mat.Ja det regnade hela dagen men det var en kanon mysig dag.Sedan blev det ett stopp vid Maxihuset för att handla lite.Väl hemma kom john blund nästan med en gång.Var bara så himla trött efter en lång mysig dag.Idag blir det ett skönt besök hos sjukgymnasten för akupunktur.Sedan lite nagelfix och handla lite mat.Önskar er alla godingar en fin torsdag,snart är det fredag igen!!!!Puss &Kram Rita ♥.

7 kommentarer:

Mys och hemtrevnad sa...

låter som en riktigt trevlig dag du haft...förstår att john blund kom tidigt...kramis semlan

Änglarna finns sa...

Vilken mysig dag du hade!! Härligt att träffa en vän..fika..strosa..och även allt annat!! Ännu en gång..det är livskvalitet..att ta vara på det lilla!!
Ha nu en fortsatt mysig dag..även hos sjukgymn..:)
Kram Annika

Maria sa...

Underbar dag du haft. Sådana dagar är guld värda. Önskar dig också en skön torsdag, Kram Maria

Gunillasljusglimtar sa...

Vilken fin skylt du har,var är den inköpt tro! Gillar den texten faktiskt! Åh va trevligt för dej att bara få göra så där en vanlig vardag...Kvalite kallas sånt..Kramis Gunilla

Patricia sa...

Va kul med en sån tripp, att träffa gamla vänner är ju alltid roligt .. =)

Ha det så skönt hos sjukgymnasten och nagelfixaren .. =)

Kram Patricia

Lisa sa...

Hej gumman..Sån mysresa du varit på. Allt fotrsatt gott till dig..

Kram Lisa

Photo by Maria sa...

En härlig dag igår och jag hoppas att dagen idag är detsamma..

Kram Mia