torsdag 18 oktober 2012

♥ HÖSTMORRON ♥
Gomorron världens underbaraste bloggvänner!Har sovit så himla gott inatt nu när klockan ringde ville jag bara somna om .Men det var bara att gå upp.Igår var jag till tandis och det gick bra .Sedan var jag på stan och strosade runt .Käkade lunch med Älsklingen innan tandis.Senare på em blev det en go fika med en stoOor go kopp the på ett mysigt cafe.Väl hemma blev det att fixa middag .Sedan tog jag med mej Simban på en go promenad.Idag ska jag åka och hälsa på en himla go vän till mej .Ja jag skämtar inte med er !!!!Det är nog 10 år sedan vi sågs men pratar ju på telefonen.Ja det ska bli så A.M.A:Z.I.N.G att ses.Monica och jag har haft mycket skoj .Så idag blir det åter en dag fylld av Kärlek O Positiv energi.Ååå vad mysigt,det ska bli att träffas.Ha nu en härlig torsdag .PuSs&KrAm Ritan ♥

7 kommentarer:

No34 sa...

Njut av din dag med din vän, kram Kate

Änglarna finns sa...

Önskar dej en underbar dag..med din goda vän!!
Kram Annika

sagolikflora sa...

Åh ha så roligt med väninnan. Det är så behövligt att träffa sina väninnor inland. Telefonen är bra men att snacka o ses är desto roligare!
Kram Caroline

Nyanser av vitt sa...

Vilken härlig dag och så skönt att det gick bra hos tandläkaren. Ja ljus är livet. Har ljus och doftljus i mitt rum på jobbet :O)
Kramisar

Good life sa...

Ta tag i livet.!

Hajan sa...

Det är alltid kul när man får
träffa gamla goda vänner,lycke till
er önskar jag

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vad härligt att träffa en kär gammal vän som man inte sett på 10 år!!!! Hoppas ni hade det trevligt idag!
Tur att det gick bra vid tandis också!
Kraam, vännen!
Petronella