lördag 28 mars 2015

H.A.P.P.Y. LÖRDAG !

Hallojsan alla glada bloggvänner ! I dag var jag uppe med tuppen .Tog en god kopp morronkaffe .Ja sen  en härlig runda ,så himla skönt .Hem åt en smarrig frukost ,duschade och fixade till mej .Ja sen ut på lite äventyr !!!Häst &Hund som tidigare har legat i Flen .Hade invigning av sitt nya ställe Lida Gård ligger innan Flen  efter väg 55 om man kommer från Katrineholm .En stor ladugård av dom fyllt med grejer för hästar ,hundar ,inredning och massor av kläder från massor av härliga firmor ,Ja Cream som jag gillar och ett stort mysigt fik och en kanon stor altan.Hur mycket folk som helst var det när jag kom dit straxt innan kl 11.Ja det var så himla mysigt !!!!
 
 Så Här fint såg det ut utanför och röda mattan är på Plats !!!!
.Sedan var Sabina Duvberg där och hade en härlig föreläsning om sin bok och om sin resa om ett bättre liv med kost och motion .Ja det var några roliga timmar
 
Sedan bjöd dom på kaffe och kaka men jag frågade om jag kunde få en nyttig macka och det gick bra .Ååå vad underbart mysigt ! Nu är jag hemma och ska ut en sväng i det helt härliga vädret ! Önskar dej en uuuuuunderbart härlig lördag fylld av lyckliga stunder & solsken .Kramar & Kärlek Rita.

4 kommentarer:

Hajan sa...

Så mycket trevligt du kom på, Ibland hittar man sina
smultronställen.
Det fanns ju det mesta där du var.
ha nu en trevlig helg önskar Hajan

Mamma C sa...

Vilken härlig och kul lördag du haft.
Kram Mamma C

ullie sa...

oj vilken härlig dag du haft
önskar dej en finmåndag o start på veckan kram kram

Fågel Blå sa...

Hej!
Ser ut som en fin dags utflykt,
Kikar in och Önskar dej en fin Påskvecka
Kramar Kathrine