tisdag 3 mars 2015

HEJ TISDAG

Gokväll alla F.A.B. goa bloggisar ! Ja i morse när jag vaknade vid 06.30 tiden trodde jag inte mina ögon !!!!! Då var det full snöstorm här .Men det är ju mars så det får man väl räkna med eller hur ? Njöt av mitt goda morron kaffe och tände lite ljus.Tycker om lite mjukstart på morronen.Blev en skön PW på 2 timmar sedan hem och fixade lite lunch .Älskar dessa promenader och grejen är ju att jag mår så himla mycket bättre.....Woop Woop.Sedan blev det ut igen och bara vara kollade i butiker och strosade runt lite grann.Hem fixade middag ,diskade och kollade på vardagspuls gillar det programmet ! Blev kär i en klänning som jag klickade hem idag tycker den är så läcker och så fina färger !!! Har ju inte ätit kakor .godis eller något sött sedan 1 febuari så du kan jag belöna mej med något nytt o fräscht....

Den kommer från Dry Lake .Nu mina underbara vänner blir det en lång härlig dusch ,tända mera ljus ta en go kopp thé med lite houng i och bara ha det gött .Njut kvällen alla raringar .PuSs&KrAm Rita.
 

1 kommentar:

Hajan sa...

den var snygg klänningen.
Alltid roligt när man är i din ålder. Jag är ju gammal och går mest omkring i förkläde.'Ja inte när jag skal gå bort förstås.

ha DET BRA NU ÖNSKAR hAJAN