fredag 6 mars 2009

FREDAG & MARS 2009
Hejsan alla gulliga.Hoppas att det är bra med er?Lite trött är jag idag sedan jag var och handlade igår.Hittade det sonen önska sig ,men jag kan inte säja vad ,han kan ju läsa själv.Var hos svärmor och fikade en snabbis också.Sedan iväg att handla mat.Hem fixade mat till barnen.Dax för dom duktiga att köra bil eller vad tycker ni?S edan fikade ÄLSKLINGEN och jag och kollade på lyxfällan.Det gäller att ha gränser hur mycket man ska hjälpa sina barn .för i detta fall anser jag att man själper dom eller?????HA det gott KRAMIZZAR ¨~~~RITA ~~~.

2 kommentarer:

Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn sa...

Hej min underbara vän! Hoppas att allt är bra med dig och att du får en underbar helg med en massa kärlek från familjen!
Hoppas att våren snart kommer till oss! Jag längtar verkligen dit! Jag mår bra här och ska av njuta helgen med bara familjen! Nästa helg så ska jag till Stockholm för att få lite egen tid med min mamma och syster! Ska kolla på finalen av melodifestivalen i Globen! Och bara njuta får bara hoppas att vädret blir lite bättre! Var nu rädd om dig och tack för att du finns min vän Kram Tina

Åsa sa...

Hej Hopp !!!

Hoppas allt är gott med dig !!
Min duktiga vän stickar på beställning, hon håller på med en annan sjal just nu, men sen så...
det är bara du hör av dig till mig.

Många fredagskramar Åsa