måndag 2 mars 2009

Måndag 2 mars 2009Hejsan alla gulliga bloggare.Tack till alla er som följer min blogg och alla er som kikar in och lämnar kommentarer.Jag tycker det är jätte roligt.Har varit hemma idag och fixat och donat lite.Blir ju inte speciellt glad över all snö som vräker ner här.Jag vill att det ska bli vår nu!När sonen kom hem fikade vi lite,sen gick han till en kompis.Sedan var det dax att laga middag.Tjejen gick till scouterna,den stora sonen till sin tjejen.Kvar var bara jag och min goa hund Simba,han har en boll som han bara ÄLSKAR och han är som en liten baby "ler".Bollen råkade komma bakom byrån i hallen och då gråter han som ett litet barn innan han får sin boll.Ja det är ett himla sällskap med djur.Sedan kom dom mindre änglarna hem och läste lite läxor.Sedan kom min ÄLSKLING hem med gott fikabröd så nu ska jag fixa lite fika och kolla familjen annorlunda.Ha en trevlig kväll kramizar Ritan.

2 kommentarer:

PÄRLOR av SKROT sa...

hej!!Förutom barn så är djur det bästa som finns,har själv både katter och en kanin och dom är ett väldit sällskap även min kanin oxå fast det inte är många som tror det,men han är så kärleksfull.


Kramar från Sussie

Hagens Vita Vardag sa...

Halloj! Ja men visst vill man ju ha vår nu, det börjar bli dax! Gulliga bilder du visar i inläggen nedan. Änglar är underbara!
Ha de gott
Kram Anna