söndag 1 mars 2009

Söndag 1 mars 2009


Hej alla gulliga bloggare!Va orättvist är det någon mer än jag som tycker att SARAH skulle gått till globen med än gång?Vilken underbar mäktig låt.Jag lyssnar på den nu och bara ÄLSKAR den mer o mer.Min ÄLSKLING har köpt skivan till mej i morse.TACK ÄLSKLING DET FINNS BARA EN SOM DU ÄLSKAR DEJ!!!!!!!!!!!!!!!Tjejen har ÄLSKLINGEN kört till hennes kompis.Jag har beställt jättefina kläder med spets på för det gillar jag.Sedan bara ÄLSKAR jag änglar,ljus,blommor men det kanske ni redan förstår?Ha en bra söndag så hörs vi senare KRAMIZAR RITAN

8 kommentarer:

Lantliv sa...

Hej Ritan, jag blev så glad då jag såg att du hade satt min blogg som en blogg du vill följa. Sarahs låt igår var jätte vacker men jag tycker-vill att man ska skicka en låt som det är lite fart i. Sarahs låt ligger jag och vilar till. Blir spännande att se vilken låt som vinner det hela!? Vilken låt tycker du vi ska skicka till Moskva? Hade hoppas lite mer på Måns låt men tyvärr tycker jag det inte är en låt man minns. Just nu står det för mig mellan Agnes-piloterna-Alcasar!

Kram AnneLee

hemma hos lilla mej sa...

Hejsan AnneLee! Fin blogg du har tycker jag.Jag gillar också Piloterna-Alcazar och sist men inte minst Agnes.Riktiga låtar med ös i!Men jag såg Sarah i Moskva låt och kläder stämnde tycker jag.Ska bli spännande att se hur det går!Ha en bra dag Kram Ritan.

Hemma hos lilla mig sa...

Var bara tvungen att kika in hit.
Hihi, var någon som sa att vi hade lika namn på bloggarna..
Eva

hemma hos lilla mej sa...

Hej Eva! Visst är det lite gulligt att vi har samma namn på våra bloggar?Jag fick frågan här om dagen om vi kände varandra.HA det gott Ritan.

Angel 46 sa...

Hej Eva!
Jaa hon skulle gått direkt till globen...En helt fantastisk låt..

Kram Lisa

Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn sa...

Hej ! Vad roligt att du följer min blogg hoppas att bi snart hörs igen! Ska absolut försöka att hinna följa din blogg också kram Tina

Christina sa...

Kikar bara in och önskar dig en skön dag............

hemma hos lilla mej sa...

Hej Christina!Tack det samma ha det gott. Kram Ritan