torsdag 15 oktober 2015

REDAN TORSDAG


Hejsan alla sötisar ,hoppas att ni har det bra ! Skönt att det är fredag i morron .Ja den här veckan har varit  så jobbig och jag har inte sovit på två nätter !!Tur att jag är ärligheten själv, har drivet inom mej och inte ger mej när jag vet att jag inte har gjort fel !!!! Men igår så kom sanningen fram och denna  telefonförsäljar eller deras firma fick ge upp !!!!Ja känslan i går när jag fick mailet var som att vinna högsta vinsten på lotteri ...... så i natt har jag sovit så gott :) U.n.d.e.r.b.a.r.t. Rundan i morse gick som en dans ,hem och städa och fixa .Sedan hem till en vän och bara få vara ,tjöta och mys Köpte med mej en gosig sallad på vägen hem.Nu blir det en gosig och lång dusch sedan krypa upp i soffan med en gosig pläd.......Önskar er alla underbara en skön och fin kväll.Kramar & Kärlek Rita :)

4 kommentarer:

Vitasjutton sa...

Förr eller senare kommer ju sanningen fram som man säger. Heja dig Rita!!!

Kramis/Heléne

Hajan sa...

vilket underbart ordspråk, jag lånar det av dig, och kommer att berätta att jag fått det av dig.
Så pigg och alert du är, i dag har det varit fint föt mig med.

kramis till Dig

Mamma C sa...

Så skönt att allt löst sig och att du fått rätt. Finns inget värre när någon försöker med motsatsen när man vet att man gjort rätt.
Kram Mamma C

The Place To Be sa...

Nä men fy det är jättejobbigt när man inte kan sova!

Aj då har du haft strul med telefonsäljare, vad bra att det löste sig. Jag personligen gillar inte alls den typen av försäljning alls.

Kram på dig och ha en finfin dag och hoppas du kan sova som en stock senare i natt!

Malin