torsdag 5 november 2009

TORSDAG 5 NOVEMBER 2009




Hejsan alla snyggingar!Idag vaknade jag av mej själv vid 6 vilket är bäst.Satte på gott kaffe.Väckte den stora killen han praktiserar inom äldrevården och börjar 7.Här snöade det för fullt då.Ja när han gick var det tid att väcka dom mindre änglarna,för frukost och för att gå till skolan.Sedan somnade jag om och sov till 11 för jag mår inte riktigt bra.Jag vet inte vad det är. Har ont i kroppen och knoppen.Börjar bli less på det här.Sedan har jag fixat lite med tvätt .Ja sedan tar ja det lugnt och ligger här i soffan.Såg på Johan Falks film nr 5 igår och den var bra.Älsklingen och jag ska kolla på den sista filmen ikväll .Dom släpptes ju igår.När barnen kom hem från skolan kom dom in med posten .Ja det var skoj hela Familjen är bjudna på Älsklingens lilla systers dop av gulliga Josefine den 12/12-09 vad skoj.Är det någon som har någon mysig ide om vad man kan ge som dop present ???????Ja nu är dom mindre änglarna ute hos kompisar och leker.Sedan blir det middag idag blir det stekt fisk potatis och kall egen sås grönsallad.Sedan blir det tv och fika med Älsklingen .Lyxfällan verkade bra .Tobias hette killen som bara tog massa sms lån kan bli skoj att kolla på.Visst går veckorna fort imorron är det mys fredag .....HA DET GOTT ALLA SÖTISAR HA EN SKÖN KVÄLL VARM KRAMIZ ~~~~RITA~~~~~.

14 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Men vilken envis förkylning du har :(. Maten låter smarrig, mums.
Krya på dig!
Kram
/Sara

Unknown sa...

Hej Rita
hoppas att du inte är på väg att bli sjuk...allt gott till dig..kramar Catthie

VARDAGSLYCKA sa...

Hej Rita!
Du har ju haft ännu en fin dag - förutom att du har ont i kroppen
:( Inget kul!

Mitt förslag på DOP PRESENT:
Gå in på www.lekvira.se
där kan du gå in på Dop presenter o köpa ett LJUS TÅG som består av ett lok o sex vagnar i pastelliga färger o det medfäljer siffror 1-6 - sen har man det på bordet varje gång man fyller år fram tills 6 årsdagen! Ett MINNE för livet - för endast 169 kr!

Njut av din kväll! /Kramar Lisette

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojsan!! Så gött at somna om...jag tg en lur på eftermiddan...sååå trött, måste va hösten o vintertden!! hoppas du kryar på dig!! Maken kom just hem med Falk nr 5;))) Ska bli mysigt..ta o natta kiddsen först, läsa böcker o läxor!! Sen blir det slappa i soffan till ljus!!!

Kramis

Roses & Angels sa...

HEJ! Ja du det har snöat här med men allt är borta. Ja du jag kan inte sitta stilla hahha är det inte det ena så är det det andra. Ja Josefin är lite bättre idag, tackar som frågar hihi. Tack men jag har mycket kvar att lära mig om datorer eller snarare grafiken. Tack ja det var en fin vinst! hihi tycker du om bloggen?? ja det var rätt bra med har en annan på gång så jag ska prova den med när den är klar. Hihi ja det är ju lite pyssel att fixa allt! ha en fin kväll nu kram

Photo by Maria sa...

Usch vad tråkigt att du inte blir helt frisk..

Doppresent.. Hmmm.. nä just nu kommer jag inte på ngt.. Jag brukade ju brodera födelsetavlor när vi var på dop fast nu är det längesedan..

Kram
Mia

LjuvligtLantligt sa...

Vilken seg infektion du dragit på dig, skönt att du kan vila iaf.
Ja veckorna rusar iväg, kan knappt fatta att det är fredag imorgon! Så himla skönt....

Godnatt.
Kram Git

Pia heter jag! sa...

Nejmen att du inte ska få må bra!!!
Hoppas det är bättre i dag....

Jag gillar också Johan Falk filmerna,har dock bara sett två,nr tre ska ses nu i helgen!

Fredags myzzz kramar från mig//Pia

Anonym sa...

Usch det är aldrig kul att vara sjuk, min förkyldning sitter i precis som din, känns nästan som om min börjar om nu...Blää.
Låter gott med fisk och hemmagjort kall sås, mmmm.
Dop är så trevligt, brukar ge böcker, lite finare då.
Det finns ett ställe som jag itne kommer på namnet på där man kan beställa sin "egen" bok, om Josefine. Där dom har en färdig berättelse men att dom lägger in att Josefine bor i ..... Och hon vägde .... när hon föddes osv, jätte kul bok att få och ha kvar när barnen är stora.
Lycka till, kraaaaaaaaaaaaaaaam//Sabina

Gittan sa...

Hejsan!
Usch inge kul att det inte känna sig OK.
Vi ska också börja titta på Johan Falk filmerna, vi har stycken att beta av nu:-)
Man kan köpa personliga sagoböcker på nätet. Det har vår dotter gjort till två dop. Man talar om namnen på den som döps och vikla andra man vill ha med i boken. Så väljer man vad sagan ska handla om. Har inte länken till sidan kan fixa den om du vill ha den. Dottern har beställd böcker som handlar om barnet som döpts och så henne och sambon. De har vart riktigt uppskattade, vår barnbarn fick en sån nu i augusti då han döptes.
Ha det så bra och en trevlig helg. Kramizar//Gittan

Älskade pion sa...

Vad tråkigt att du inte känner dig riktigt ok.Hoppas att du snart känner dig piggare. ha en mysig helg med goa familjen. Kram på dig vännen. Ulrika

lovefriidrott sa...

Hej

jag såg programmet m Tobis igår, åh jag tyckte så synd om han på nå vis.

Tråkigt att du känner dig hängig ännu:(

Ha en skön helg Vännen stor Kram Sari

http://www.lillaprovence.se

Lantliv sa...

Hoppas du känner dig bättre idag...ledvärkan har blivit lite bättre ...men huvudvärken består!!
Ha en fin helg,
kramis Anne-Lee

Anonym sa...

Tack för inlägget ser att du lagt till snö också är mysigt nu.