måndag 11 juni 2012

♥ NY VECKA ♥

Gomorron alla raringar! Har myst och njutit som alltid av gott kaffe och sol på min veranda.Bara så himla gott att sitta där och vakna till en ny dag och nya utmaningar.I går hade vi ju planerat att åka i väg och handla blommor för att fixa och göra fint ute.Men det var sånt himla oväder med spöregn och åska så det var bara att vara hemma och fixa med papper som skulle skickas  i väg,fika och bara vara .Men jag gillar inte åska och har aldrig gjort.Idag är vi inne på sista veckan innan avslutningar och studenten .Så här finns det att göra bara man vill.Men jag börjar veckan med att ta hand om tvätten.Myser och njuter ute av solen ,Ha en go start alla raringar på nya veckan.Måndagskramar Rita ♥.

8 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Härliga bilder!
Önskar dej en fin Vecka
Kramar Kathrine

Änglarna finns sa...

Hoppas du haft/har en underbar dag!!
Kram Annika

Anonym sa...

Klesvasken har jeg fått unna i dag også ;) Helt skjønt når man får tørket det ute! Nei, torden liker ikke jeg heller!! Tror nok aldri jeg vokser det av meg ;)Ha en fin juni uke!
klem fra Laila

Nyanser av vitt sa...

Ha en fin vecka vännen. Hoppas på fint väder nu med alla skolavslutningar.
Kram Agneta

Bittan sa...

hej hopp ! Ville bara passa på att önska dej en mysig studentvecka och hoppas att både regnet och åskan håller sig borta.

kram Bittan

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ha en go vecka och hoppas måndagen blev härlig.
Må väl från Maria ♥

catthie sa...

Hej
här har sommarlovet börjat vilket känns skönt denna morgon speciellt då solen tittar fram. Ha en härlig vecka// kram Catti

Anki sa...

Usch och fy, åska gillar jag inte heller så den får gärna hålla sig borta!
Önskar dig oxå en go start på nya veckan vännen!

Kram kram!