söndag 10 juni 2012

♥ SÖNDAGSMYS ♥

Gomorron alla söta och goa Pinglor! Ja då var det redan söndag igen.Tiden bara rusar fram.Idag var jag uppe med tuppen !!!Har druckit gott kaffe och njutit på verandan.Bara så skönt med lite egentid när familjen sover.Ja nu är det bara en vecka kvar till dom mindre änglarna slutar skolan på fredag är det dags.Serdan studenten på lördag.Bara så skoj! Idag vill jag att älsklingen följer med mej och handlar blommor som jag ska plantera ute i trädgården så det får bli fint där med .Sedan blir det att njuta och mysa och fånga dagen.Ha nu en härlig söndag alla raringar.Njut och mys.Kramar Rita ♥.

5 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Godmorgon vännen!!
Härligt med kaffet i lugn och ro på morgonen!!
Samma här just nu...avnjuter kaffet och ser ut på regnet som vräker ner!!
Önskar dej en underbar dag!!
Kram Annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Visst är det roligt och planera och greja, och extra roligt om man har en student. Hoppas ni får bra väder. Roligt och köpa blommor idag också.
Ha det gott
Varm kram
AnnaMaria

Hajan sa...

Ja ibland är morgnarna undebara,
jag tog mitt morgon kaffe på
min inglasade balkong.
Har ändrat lite där min dotter och jag,var ju tvungen att provsitta i ett annat hörn.Det gick så bra,jag bara skojar men mysigt har jag.

Källeboda lantliv sa...

Hoppas du fått en bra dag med massor av blommor och planteringar .. Kram jeanette

Katta sa...

Härligt att plantera blommor äntligen. Mina änglar slutar skolan på torsdag så det blir mycket att ordna fram tills dess men roliga saker förståss. Ha en bra vecka, kram Katta