fredag 28 mars 2014

F.R.E.D.A.G.!!!

God morgon alla härliga pinglor ! Fredag äntligen och en hel helg ligger framför oss .Fredagsfeelingen är på topp solen skiner från klarblå    himmel bara så himla underbart .I går blev en härlig  start på  dagen med ett härlig och underbart besök hos Benita som fixade mina fötter så nu är dom som nya igen och helt ljuvligt babylena och sköna .Sedan hem och städa och fixa tycker att det  är så himla skönt att ha ett rent hem när man vaknar på fredagar ,för då blir helgen längre . Sedan blev det en sväng till goa Carro med massor av härligt babbel som man mår så gott av länge .Tog en tur på stan i det underbara vädret och blev lite smarrig mat i det fina vädret ute .Sedan lite go siesta på solariumet brukar vara dit några gånger och få lite färg ,gör att man känner sej så pigg och fräsch !!!:)
 
 

 
I dag blir det en sväng till stan och kolla runt lite och se om jag hittar lite nytt och fräscht .Köpa lite fräscha helgblommor . Önskar er alla vänner en riktigt festlig fredag med smarrigt fredagsmys till Let´s dance .Heja Benjamin tycker du är så duktig ...You Gooo Beautiful Girls !!!FrEdAgSkRaMar :)

6 kommentarer:

Patricia sa...

Åh va skönt med fotvård, det var år o dar sen jag unnade mig, brukar fila av dem själv men det är ju inte lika skönt .. =)

Hade tänkt sola i kväll men orkar nog inte pga förkylning, men annars gör jag med det ibland för att ha lite grundfärg .. =)

ha en skön helg!
Kram Patricia

Villa Ell sa...

Idag är det verkligen vååååår vilken energi det ger!!
Önskar dig en fin fin helg
Kram Sandra

Anonym sa...

Hej Rita, har kollat nu...de heter Svea smögen och finns på zalando...kolla där och se vad du hittar.

Kramiz/caja

Hanna sa...

Hoppas du haft en härlig fredag!

Hemma på Sjuan sa...

Visst är det ett underbart väder vi haft! Hoppas det blir lika fint i helgen.
Hoppas du haft en fin dag och här har vi kollat på Let´s Dance oxå, kram Suss

Hajan sa...

jag undrar om Patrik betalar
några som röstar på honom.
Det är ju hur de dansar man röstar på.
Benjamin var väl bra, konstigt
att han fick så låga poäng.

kram
Hajan